Apelează: 0734 354 828

Ferastraie pentru decupat (traforaj)

Ferastraie pentru decupat (traforaj)

Ferastrau pentru decupat (traforaj) Holzstar DKS 502 Vario

Pret la cerere

Solicita o oferta
Ferastraie pentru decupat (traforaj)

Ferastrau pentru decupat (traforaj) Holzkraft DKS 530 Vario

Pret la cerere

Solicita o oferta
Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Pentru realizarea diferitelor operatiuni de decupare in piese din lemn, profesionistii in prelucrarea lemnului utilizeaza ferastraie pentru traforaj.

Un fierastrau pentru traforaj este special conceput pentru a permite realizarea operatiei de decupare fiind echipat cu o panza de taiere extrem de subtire si ingusta care faciliteaza taierea dupa anumite forme.

Un ferastrau pentru traforaj poate fi utilizat inclusiv pentru debitarea dupa tipare curbe sau a celor situate pe interiorul unei piese de prelucrat intr-o maniera simpla.

Pentru realizarea diferitelor piese de catre pasionatii de traforaj sunt create sau descarcate diferite sabloane ce pot fi ulterior decupate cu ajutorul unui fierastrau de traforaj.

Pentru realizarea unei debitari cu ajutorul unui fierastrau de traforaj este necesara o pregatire atenta a materialului ce urmeaza a fi prelucrat, precum si a formelor ce urmeaza sa fie taiate.

Exploatarea unor fierastraie de traforaj presupune impingerea piesei de prelucrat fara a se aplica o forta excesiva catre panza fierastraului.

In acest caz piesa de prelucrat este ghidata catre panza de prelucrat cu usurinta deoarece dintii acesteia sunt orientati pentru taierea doar atunci cand aceasta coboara.

Utilizarea ferastraielor de traforaj pentru realizarea decuparii diferitelor piese necesita o atenta pregatire a materialului si a fomelor ce trebuie debitate.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate cu ajutorul unor fierastraie pentru traforaj se recomanda alegerea corespunzatoare a panzelor in functie de materialul ce trebuie prelucrat.

Modelele de ferastraie de traforaj pot fi utilizate pentru taierea si modelarea pe partea exterioara, caz in care exploatarea presupune impingerea usoara a piesei de modelat spre panza taietoare si intoarcerea simultana a acesteia.

Totodata, un fierastrau pentru traforaj poate fi utilizat pentru debitarea si modelarea in interiorul piesei de prelucrat. In acest caz, se elimina panza taietoare si se pozitioneaza piesa de prelucrat pe masa de lucru dupa ce s-a executat o decupare in interiorul acesteia.

Debitarea pieselor rotunde cu ajutorul unui ferastrau pentru traforaj este posibila dar cu atentie deoarece panza are tendinta fireasca de a se rasuci. In cazul executarii unei astfel de prelucrari se recomanda utilizarea unei menghine in V pentru fixarea sigura a piesei de prelucrat.

Utilizarea modelelor de ferastraie de traforaj pentru executarea operatiilor de decupare si modelare a luat o amploare foarte mare, acestea fiind preferate inclusiv de utilizatorii amatori.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor acestora, gama de fierastraie pentru traforaj pe care v-o propunem cuprinde numeroase modele cu diferite capacitati de prelucrare, atat pentru utilizatorii amatori, cat pentru profesionistii din ateliere de prelucrare a lemnului cu productie de serie.

eMasiniUnelte va ofera solutia potrivita necesitatilor dumneavoastra de prelucrare si bugetului disponibil.

 

Filtrează după
Inaltime max. de taiere 90°
Inaltime max. de taiere 45°
Inaltime maxima de taiere
Distanta lama - brat
Putere motor S1
Tensiune de alimentare
Preț
lei lei
Producătorii
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator