Apelează: 0734 354 828

Masini pentru indoirea metalelor

Dispozitive universale pentru indoit

Dispozitiv universal pentru indoit Cormak TB-500

Pret la cerere

Solicita o oferta
Dispozitiv pentru indoit colturi FERVI 0102
  Pret la cerere
  Dispozitive pentru indoit colturi

  Dispozitiv pentru indoit colturi FERVI 0102

  Pret la cerere

  Solicita o oferta
  Dispozitivul prezinta si o maner pentru realizarea operatiunii de roluire Dispozitivul prezinta si o maner pentru realizarea operatiunii de roluire 2
   Pret la cerere
   Dispozitive pentru indoit colturi

   Dispozitiv pentru indoit colturi Cormak UB 100

   Pret la cerere

   Solicita o oferta
   Dispozitiv universal de indoit CormaK TR 50 Dispozitiv universal de indoit CormaK TR 50 2
    Pret la cerere
    Dispozitive universale pentru indoit

    Dispozitiv universal de indoit CormaK TR 50

    Pret la cerere

    Solicita o oferta
    Dispozitiv universal de indoit CormaK TR 40 Dispozitiv universal de indoit CormaK TR 40 2
     Pret la cerere
     Dispozitive universale pentru indoit

     Dispozitiv universal de indoit CormaK TR 40

     Pret la cerere

     Solicita o oferta
     Dispozitiv universal pentru indoit Cormak RB-2 Dispozitiv universal pentru indoit Cormak RB-2 2
      Pret la cerere
      Dispozitive universale pentru indoit

      Dispozitiv universal pentru indoit Cormak RB-2

      Pret la cerere

      Solicita o oferta

      Pentru realizarea diferitelor aplicatii de indoire a metalelor, in industria aferenta sunt utilizate masini de indoit profile.

      Un dispozitiv pentru indoit este un echipament de formatizat piese metalice. Utilizarea unei masini de indoit este de a indoi diferite piese metalice precum: bare rotunde, bare patrate, platbanda, cornier, profil T, profil U etc. Indoirea in cazul unui dispozitiv de indoit se realizeaza fie cu o scula liniara, fie rotativa.

      Clasificarea acestor masini de indoit se realizeaza in functie de numerosi parametri, dar cea mai uzuala calificare le imparte in: dispozitive universale pentru indoit, dispozitive pentru indoit colturi, masini pentru tesit muchii si altele.

      In categoria denumita dispozitive de indoit universale sunt incluse toate dispozitivele de indoit care nu au o geometrie speciala. Distanta dintre indoire si capatul piesei de indoit este destul de mare pentru a asigura zona de indoire.

      Un dispozitiv de indoit universal este utilizat, de regula, pentru realizarea diferitelor indoiri fara colturi sau cu colturi rotunjite.

      Modelele cu actionare manuala sunt, de regula, recomandate pentru a fi exploatate in micile ateliere de prelucrare a metalelor pentru realizarea diferitelor operatii de indoire.

      Cu ajutorul unui dispozitiv de indoire universal pot fi realizate inclusiv aplicatii de indoire in forma literei “C” sau “S”, precum si diferite spirale utilizate pentru realizarea pieselor din fier forjat.

      Modelele de dispozitive de indoit profile U sunt prevazute cu bacuri de indoire speciale geometriei profilului ce trebuie indoit.

      Masina de tesit muchii este un echipament special in categoria de masini pentru indoirea metalelor. Modelele de masini pentru tesit muchii sunt utilizate prin asezarea piesei de prelucrat paralel cu marginea masinii si tesirea muchiilor pieselor de prelucrat realizate din diferite metale, precum: otel, aluminiu, cupru, alama etc.

      Modelele de dispozitive pentru indoit colturi sunt utilizate pentru indoirea pieselor de prelucrat la diferite unghiuri ce pot fi ajustate cu usurinta cu ajutorul unor scale unghiulare ce permit indoirea cu usurinta a platbandei, a profilelor rotunde, a profilelor rectangulare si a cornerului. Aceste dispozitive de indoit sunt utilizate la scara larga in micile ateliere de prelucrari metalice.

      Alegerea corecta a masinii de indoit metale va asigura obtinerea produselor de calitate cu preturi mici de executie si va garanta utilizatorului concurenta pe piata de profil prin produse ieftine.

      Gama de masini pentru indoit metale pe care v-o prezentam se adreseaza atat utilizatorilor amatori, cat utilizatorilor profesionisti din micile ateliere de prelucrare a metalelor cuprinzand numeroase modele cu diferite arii de utilizare.

      eMasiniUnelte (distribuitor masini unelte romania) va ofera solutia potrivita necesitatilor dumneavoastra de prelucrare in ceea ce priveste indoirea metalelor in bugetul disponibil.

      Pentru a beneficia de asistenta tehnica pentru a alege corect echipamentul de indoit potrivit necesitatilor dumneavoastra contactati consilierii nostri.

      Filtrează după
      Categorii
      Bara sectiune circulara
      Bara sectiune patrata
      Bara sectiune rectangulara
      Platbanda otel - indoire la cald
      Bara sectiune circulara - indoire la cald
      Bara sectiune patrata - indoire la cald
      Profil cornier - indoire la cald
      Bara sectiune patrata - indoire la rece
      Profil cornier - indoire la rece
      Producătorii
      În plus... Mai puțin
      Preț
      lei lei
      Filtru

      RECOMANDAREA LUNII

      Produs adăugat în comparator