Informații: 0734 354 828 | vanzari@emasiniunelte.ro
Masini de frezat verticale

Masini de frezat verticale

Conține 4 produse.
Showing 1 - 4 of 4 items
 • Masina de frezat verticala Cormak 200
  CK.C200

  Masina de frezat verticala Cormak 200 Cursa maxima longitudinala a mesei de lucru: 420 mm Cursa maxima transversala a mesei de lucru: 420 mm Masina de frezat verticala Cormak 200 a fost conceputa pentru realizarea prelucrarilor pe suprafete interioare si exterioare. Utilizata mai ales in fabricile de reparatii si magazinele de scule, in productia individuala si de serie mica.

  80 309 Lei cu TVA
 • Masina de frezat verticala Cormak 320
  CK.C320

  Masina de frezat verticala Cormak 320 Lungimea maxima de alezare: 320 mm Masina de frezat verticala Cormak 320 a fost conceputa pentru realizarea prelucrarilor pe suprafete interioare si exterioare. Utilizata mai ales in fabricile de reparatii si magazinele de scule, in productia individuala si de serie mica.

  109 778 Lei cu TVA
 • Masina de frezat verticala Optimum MX 3
  MG.3346130

  Masina de frezat verticala Optimum MX 3 a fost conceputa pentru realizarea operatiunilor de frezare usoare si medii. Acest model ofera posibilitatea de frezare orizontala, verticala si inclinata datorita accesoriilor standard incluse. Modelul Opti MX 3 este utilizat, in principal, de utilizatorii profesionisti din atelierele de productie si de formare.

  138 090 Lei cu TVA
 • Masina de frezat verticala Optimum MX 4
  MG.3346140

  Masina de frezat verticala Optimum MX 4 a fost conceputa pentru realizarea operatiunilor de frezare usoare si medii. Acest model ofera posibilitatea de frezare orizontala, verticala si inclinata datorita accesoriilor standard incluse. Modelul Opti MX 4 este utilizat, in principal, de utilizatorii profesionisti din atelierele de productie si de formare.

  159 029 Lei cu TVA

Masinile de frezat verticale au fost proiectate pentru a fi utilizate la operatiuni de frezare usoare si medii. Datorita accesoriilor cu care sunt dotate, aceste echipamente se folosesc cu precadere la operatiunile de frezare verticala si inclinata.

Aceste modele se utilizeaza in atelierele de productie si formare de catre operatorii profesionisti. Masinile de frezat verticale se utilizeaza in productia echipamentelor, in industria constructoare de masini si in atelierele de instruire.

Aceste masini-unelte au o constructie stabila si solida din fonta, iar rigiditatea ridicata a pieselor masinii face ca operatiunea de frezare sa se desfasoare in conditii optime si sa fie precisa.

Modelele de masini de frezat verticale sunt acele modele care sunt dotate cu un cap de actionare pe verticala si au in componenta lor sisteme de masa de fixare verticala.

Fiind echipamente cu o arie mai larga de utilizare, aceste modele sunt ideale pentru operatiile de frezare realizate in atelierele specializate in prelucrarea pieselor metalice.

Ofertam masini de frezat verticale profesionale de la producatorii OPTIMUM si HOLZMANN MASCHINEN - calitate la un pret accesibil.