Informații și comenzi: 0763 502 222 | office@emasiniunelte.ro
Masini de frezat verticale

Masini de frezat verticale

Conține 6 produse.
Showing 1 - 6 of 6 items
 • Masina de frezat verticala Bernardo WFM 500
  Z-02-1300XL

  Masina de frezat verticala WFM 500 a fost conceputa pentru realizarea operatiunilor de frezare usoare si medii. Acest model ofera posibilitatea de frezare orizontala, verticala si inclinata datorita accesoriilor standard incluse. Modelul WFM 500 este utilizat, in principal, de utilizatorii profesionisti din atelierele de productie si de formare.

  17 300 € fără TVA
  82 675 lei cu TVA
 • Masina de frezat verticala Optimum MX 3
  MG.3346130

  Masina de frezat verticala Optimum MX 3 a fost conceputa pentru realizarea operatiunilor de frezare usoare si medii. Acest model ofera posibilitatea de frezare orizontala, verticala si inclinata datorita accesoriilor standard incluse. Modelul Opti MX 3 este utilizat, in principal, de utilizatorii profesionisti din atelierele de productie si de formare.

  27 897 € fără TVA
  133 317 lei cu TVA
 • Masina de frezat universala Bernardo TRM 750 cu afisaj digital pe 3 axe
  02-1326XL

  Masina de frezat universala TRM 750 cu afisaj digital pe 3 axe TRM 750 este destinata executarii lucrarilor de frezare de dificultate usoara pana la medie. Datorita dotarii standard cu anumite accesorii, acest tip de masina ofera posibilitatea executarii de lucrari de frezare orizontale, verticale si oblice. Masina este ideala in scularie, modelare si in industria constructoare de masini.

  28 261 € fără TVA
  135 056 lei cu TVA
 • Masina de frezat verticala Bernardo WFM 800
  02-1304XL

  Masina de frezat verticala WFM 800 a fost conceputa pentru prelucrarea pieselor cu greutate de pana la 300 kg. Constructia stabila si solida din fonta si rigiditatea mare a componentelor masinii garanteaza obtinerea unor rezultate precise. Acest model este utilizat, in principal in scularie, modelare si industria constructoare de masini.

  30 047 € fără TVA
  143 592 lei cu TVA
 • Masina de frezat verticala Optimum MX 4
  MG.3346140

  Masina de frezat verticala Optimum MX 4 a fost conceputa pentru realizarea operatiunilor de frezare usoare si medii. Acest model ofera posibilitatea de frezare orizontala, verticala si inclinata datorita accesoriilor standard incluse. Modelul Opti MX 4 este utilizat, in principal, de utilizatorii profesionisti din atelierele de productie si de formare.

  32 127 € fără TVA
  153 532 lei cu TVA
 • Masina de frezat universala Bernardo TRM 900 cu afisaj digital pe 3 axe
  02-1327XL

  Masina de frezat universala TRM 900 cu afisaj digital pe 3 axe TRM 900 este destinata executarii lucrarilor de frezare de dificultate usoara pana la medie. Datorita dotarii standard cu anumite accesorii, acest tip de masina ofera posibilitatea executarii de lucrari de frezare orizontale, verticale si oblice. Masina este ideala in scularie, modelare si in industria constructoare de masini.

  35 615 € fără TVA
  170 201 lei cu TVA

Masinile de frezat verticale au fost proiectate pentru a fi utilizate la operatiuni de frezare usoare si medii. Datorita accesoriilor cu care sunt dotate, aceste echipamente se folosesc cu precadere la operatiunile de frezare verticala si inclinata.

Aceste modele se utilizeaza in atelierele de productie si formare de catre operatorii profesionisti. Masinile de frezat verticale se utilizeaza in productia echipamentelor, in industria constructoare de masini si in atelierele de instruire.

Aceste masini-unelte au o constructie stabila si solida din fonta, iar rigiditatea ridicata a pieselor masinii face ca operatiunea de frezare sa se desfasoare in conditii optime si sa fie precisa.

Modelele de masini de frezat verticale sunt acele modele care sunt dotate cu un cap de actionare pe verticala si au in componenta lor sisteme de masa de fixare verticala.

Fiind echipamente cu o arie mai larga de utilizare, aceste modele sunt ideale pentru operatiile de frezare realizate in atelierele specializate in prelucrarea pieselor metalice.

Ofertam masini de frezat verticale profesionale de la producatorii OPTIMUM si HOLZMANN MASCHINEN - calitate la un pret accesibil.