Apelează: 0734 354 828

Exhaustoare ciclon

Exhaustor ciclon Cormak C118 Exhaustor ciclon Cormak C118 2
  Disponibil in stoc furnizor
  Exhaustoare ciclon

  Exhaustor ciclon Cormak C118

  Transport gratuit
  Exhaustoare ciclon

  Exhaustor ciclon Cormak DC2900

  Pret la cerere

  Solicita o oferta
  Exhaustoare ciclon

  Exhaustor ciclon Cormak DC2500

  Pret la cerere

  Solicita o oferta
  Exhaustoare ciclon

  Exhaustor ciclon Cormak DC3600

  Pret la cerere

  Solicita o oferta
  Exhaustoare ciclon

  Exhaustor ciclon Holzstar ZAA 1353

  Pret la cerere

  Solicita o oferta
  Exhaustoare ciclon

  Exhaustor tip ciclon ZAA 1351

  Pret la cerere

  Solicita o oferta
  Exhaustoare ciclon

  Extractie cu ciclon DC3300 / 230V

  Pret la cerere

  Solicita o oferta
  Exhaustoare ciclon

  Extractie cu ciclon DC3500

  Pret la cerere

  Solicita o oferta
  Se afiseaza 1-12 din 13 produs(e)
  Filtrează după
  Debit de aer maxim
  În plus... Mai puțin
  Putere motor S1
  Tensiune de alimentare
  Producătorii
  Preț
  lei lei
  Filtru

  RECOMANDAREA LUNII

  Un exhaustor ciclon este potrivit pentru separarea pulberii generata prin prelucrare in sectoarele de prelucrare a metalelor, lemn si mediu, reciclare si deseuri.
  Daca discutam despre exhaustoare cu doua faze tip ciclon, motorul si ventilatorul sunt asezate pe o tija (teava) cu forma conica (ciclonul) care conectata la un dispozitiv in partea inferioara.
  Rumegusul si alte resturi mari intra in ciclon si aruncate in partea inferioara fara a ajunge la palete (ventilator).
  Cu cat este mai lunga camera ciclonului cu atat aceste exhaustoare sunt mai eficiente in separarea particulelor de dimensiuni mari. Aerul este filtrat fie cu ajutorul unui filtru interior, fie prin intermediul unor saci filtranti pozitionati intr-o parte a masinii.
  Modelele de exhaustoare ciclon cu cartus interior ocupa cea mai mica suprafata la montare.
  Sacii superiori, filtranti, trebuie scuturati periodic pentru a indeparta de pe ei praful foarte fin, indiferent de tipurile de exhaustoare utilizate.
  Intr-un mediu de lucru, masinile exhaustoare functioneaza in tandem cu alte echipamente pentru a reduce numarul particulelor de praf inhalate de operatori, precum si pentru a asigura curatenia in atelier.
  In multe ateliere pentru prelucrarea lemnului operatorii sunt obligati sa poarte masti de protectie, iar suplimentar, pot exista sisteme de filtrare a aerului conectate la sistemul de aerisire. Cu ajutorul acestor trei masuri se poate lucra in spatii relativ mici fara a exista riscul afectarii sistemului respirator al operatorilor.

  Exista doua tipuri de aspiratoare ciclon:

  Separatoare cu un ciclonCreaza un dublu vortex pentru a separa praful aspru de cel fin. Vortexul principal spiraleaza in jos si contine mare parte din particulele de praf aspru. Vortexul din interior, creat aproape de baza ciclonului, spiraleaza in sus si contine majoritatea particulelor fine.

  Separatoare cu mai multe cicloaneSeparatoarele cu mai multe cicloane consta in mai multe cicloane de diametru mic, care actioneaza in paralel si au aceleasi orificii de intrare si evacuare (dupa cum se arata in figura) si actioneaza pe acelasi principiu ca si separatoarele cu un ciclon, alcatuind un vortex  descendent exterior si un vortex ascendent interior. Separatoarele cu mai multe cicloane elimina mai mult praf decat separatoarele cu un ciclon, deoarece cicloanele individuale au o lungime mai mare si un diametru mai mic. Cu cat este mai lung, cu atat creste timpul de rezistenta, in timp ce diametrul mai mic creaza o forta centrifugala mai mare. Acesti doi factori duc la o mai buna separare a particulelor de praf. Caderea de presiune a colectoarelor cu separatoare cu mai multe cicloane este mai ridicata decat a separatoarelor cu un ciclon, necesitand mai multa energie pentru a curata acelasi volum de aer. Un separator ciclon pentru o singura camera este mai economic, dar nu elimina foarte mult praf. Separatoarele ciclon se gasesc in toate tipurile de  aplicatii energetice si industriale, printre care fabrici de celuloza si hartie, fabrici de ciment, combinate siderurgice, fabrici de cocs de petrol, fabrici metalurgice, fabrici de cherestea si alte tipuri de amenajari care produc praf.

  Product added to wishlist
  Produs adăugat în comparator