Informații și comenzi: 0763 502 222 | office@emasiniunelte.ro
Masini pentru frezat cu masa

Masini pentru frezat cu masa

Conține 10 produse.
Showing 1 - 10 of 10 items
 • Masina pentru frezat cu masa Bernardo T 650
  09-1260

  Masina de frezat cu masa T 650 este dotata standard cu 4 viteze si dispozitiv de rotatie stanga / dreapta a axului, permitand astfel adaptarea optima la fiecare piesa de prelucrat. Masa mobila disponibila optional usureaza operatiuniile de prelucrare a pieselor de dimensiuni mari.

  1 231 € fără TVA
  5 883 lei cu TVA
 • Masina pentru frezat cu masa Holzmann FS 200 - 230 V
  FS200_230V

  Masina pentru frezat cu masa Holzmann FS 200 - 230 V este dotata standard cu 4 viteze si dispozitiv de rotatie stanga / dreapta a axului, permitand astfel adaptarea optima la fiecare piesa de prelucrat. Masa mobila disponibila optional usureaza operatiuniile de prelucrare a pieselor de dimensiuni mari.

  1 323 € fără TVA
  6 322 lei cu TVA
 • Masina pentru frezat cu masa Holzmann FS 200 - 400 V
  FS200_400V

  Masina pentru frezat cu masa Holzmann FS 200 - 400 V este dotata standard cu 4 viteze si dispozitiv de rotatie stanga / dreapta a axului, permitand astfel adaptarea optima la fiecare piesa de prelucrat. Masa mobila disponibila optional usureaza operatiuniile de prelucrare a pieselor de dimensiuni mari.

  1 323 € fără TVA
  6 322 lei cu TVA
 • Masina pentru frezat cu masa Nikmann T 1004
  T1004

  Masina pentru frezat cu masa Nikmann T 1004 poate fi echipata optional cu masa de formatizat oferind o arie larga de utilizare. Utilizarea facila si siguranta in exploatare sunt principalele atuuri ale acestui model. Avand in vedere numeroasele avantaje pe care le ofera, aceasta freza lemn este destinata exploatarii intensive in industria prelucrarii lemnului. Produs fabricat in EUROPA.

  2 544 € fără TVA
  12 158 lei cu TVA
 • Masina pentru frezat cu masa Winter SF 45
  SF45

  Masina de frezat cu masa SF 45 se caracterizeaza prin siguranta si usurinta de utilizare, asigurand un confort optim in manipularea masinii. Constructia stabila din fonta si otel garanteaza calitate si precizie chiar si la exploatarea indelungata. Aceasta masina este livrata standard cu ax inclianbil ce mareste aria de utilizare.

  5 500 € fără TVA
  26 284 lei cu TVA
 • Masina pentru frezat cu masa Bernardo T 1300
  09-1310

  Masina de frezat cu masa T 1300 se caracterizeaza prin siguranta si usurinta de utilizare, asigurand un confort optim in manipularea masinii. Constructia stabila din fonta si otel garanteaza calitate si precizie chiar si la exploatarea indelungata.

  6 052 € fără TVA
  28 922 lei cu TVA
 • Masina pentru frezat cu masa Winter SF 45 LT
  SF45LT

  Masina de frezat cu masa SF 45 LT se caracterizeaza prin siguranta si usurinta de exploatare, asigurand un confort optim in operarea masinii. Constructia robusta din fonta si otel garanteaza calitate si precizie chiar si la exploatarea indelungata. Acesta freza lemn este dotata standard cu extensii de masa care faciliteaza prelucrarea pieselor de dimensiuni mari.

  6 900 € fără TVA
  32 974 lei cu TVA
 • Masina pentru frezat cu masa Bernardo T 1300 E
  09-1311

  Masina de frezat cu masa T 1300 E se caracterizeaza prin siguranta si usurinta de utilizare, asigurand un confort optim in manipularea masinii. Constructia stabila din fonta si otel garanteaza calitate si precizie chiar si la exploatarea indelungata. Spre deosebire de modelul T 1300, acesta este dotat standard cu extensii de masa care faciliteaza prelucrarea pieselor de dimensiuni mari.

  7 291 € fără TVA
  34 843 lei cu TVA
 • Masina pentru frezat cu masa Winter SF 45 Digit
  SF45DIGIT

  Masina de frezat cu masa SF 45 Digit se caracterizeaza prin siguranta si usurinta de exploatare, asigurand un confort optim in operarea masinii. Constructia robusta din fonta si otel si posibilitatea de reglare electronica a inaltimii si unghiului de inclinare a axului garanteaza calitatea si precizia prelucrarii, aceasta masina fiind destinata exploatarii profesionale.

  8 900 € fără TVA
  42 532 lei cu TVA
 • Masina pentru frezat cu masa Winter SF 45 Digit - LT
  SF45DIGIT-LT

  Masina de frezat cu masa SF 45 Digit - LT se caracterizeaza prin siguranta si usurinta de exploatare, asigurand un confort optim in operarea masinii. Constructia robusta din fonta si otel si posibilitatea de reglare electronica a inaltimii si unghiului de inclinare a axului garanteaza calitatea si precizia prelucrarii, aceasta masina fiind destinata exploatarii profesionale.

  11 400 € fără TVA
  54 479 lei cu TVA

Masinile pentru frezat cu masa sunt utilaje care sunt utilizate la prelucrarea lemnului.

Pentru a fi folosite corespunzator, acestea trebuie sa fie reglate urmand urmatoarele procedee: schimbarea frezei taietoare, schimbarea vitezei de rotatie a axului, reglarea inaltimii axului si pozitionarea mitrei.

Schimbarea frezei taietoare

Trebuie sa urmati urmatorii pasi:

- Se opreste utilajul cu switch-ul principal

- Se asigura piulita cu o cheie

- Se inlatura toate suruburile cu o cheie

- Se inlatura bucsele de pe ax si se monteaza freza taietoare cat mai aproape de masa pentru a evita aparitia vibratiilor

- Se verifica sensul de rotatie al utilajului.

- Montarea bucselor pe axul utilajului se face avand in vedere ca spatiul de fixare dintre ax si piulita de fixare (aprox. 8 mm) sa fie suficient.

- Se strange surubul de fixare.

Schimbarea vitezei axului

La modelele de masini pentru frezat cu masa, schimbarea vitezei de rotatie a axului consta in selectia manuala a vitezei prin mutarea curelei de transmisie.

Alegerea vitezei de lucru corespunzatoare

Masinile pentru frezat cu masa sunt prevazute cu cel putin 4 trepte de rotatie a axului.

Cand utilizati un astfel de model trebuie sa verificati inainte de inceperea operatiunii daca este selectata freza taietoare corespunzatoare si daca viteza este cea potrivita pentru diametrul frezei taietoare.

Reglarea inaltimii axului

La modelele de masini de frezat cu masa, inaltimea axului se regleaza cu manivela si este citita de pe afisaj.

Pozitionarea mitrei

In cazul masinilor pentru frezat cu masa, mitra este formata dintr-un ansamblu de 2 piese. Fiecare parte poate fi reglata in functie de grosimea si aplicatia de frezare.

Utilizarea masinilor pentru frezat cu masa cuprinde o arie vasta de operatiuni, emasiniunelte.ro oferindu-va o gama larga de produse.