Apelează: 0734 354 828

Prese pentru furniruit si infoliat

Presa de furniruit si infoliat cu vacuum OKOVAC Presa de furniruit si infoliat cu vacuum OKOVAC 2
  Disponibil in stoc furnizor
  Prese pentru furniruit si infoliat

  Presa pentru furniruit si infoliat, cu vacuum - RIBEXVAC PLC

  Pret la cerere

  Solicita o oferta
  Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)
  Filtrează după
  Preț
  lei lei
  Producătorii
  Filtru

  RECOMANDAREA LUNII

  Prese pentru furniruit si infoliat sunt masini unelte specializate folosite in industria prelucrarii lemnului si a materialelor derivate (precum MDF) pentru aplicarea stratului de furnir sau folie pe suprafetele materialelor. Aceste prese pot fi echipate cu sisteme de membrana, vacuum sau termice, in functie de tehnologia utilizata si nevoile specifice ale aplicatiilor.

  Prese de furniruit si infoliat | La ce se utilizeaza?

  Presele pentru furniruit si infoliat sunt utilizate pentru a aplica straturi de furnir sau folii pe materiale precum lemn, MDF si alte materiale derivate. Sunt utilizate in fabricarea usilor, a mobilierului, a panourilor decorative si a altor produse din lemn.

  10 lucruri de luat in considerare atunci cand alegeti o presa pentru furniruit si infoliat pentru atelierul dumneavoastra:

  a) Tipul de presa: Alegeti intre prese cu membrana, termice sau vacuum, in functie de tehnologia dorita si de aplicatiile specifice.

  b) Capacitatea de productie: Luati in considerare volumul si viteza de productie necesare pentru atelierul dvs.

  c) Dimensiunile pieselor de lucru: Verificati capacitatea maxima a presei pentru a va asigura ca poate procesa piesele de lucru de dimensiuni necesare.

  d) Calitatea si precizia: Asigurati-va ca presa ofera o calitate si o precizie adecvate pentru aplicarea stratului de furnir sau folie.

  e) Consumul de energie: Evaluarea consumului de energie al presei si a costurilor asociate.

  f) Usurinta in utilizare si intretinere: Verificati cat de usor poate fi utilizata si intretinuta presa.

  g) Spatiul disponibil: Luati in considerare dimensiunile presei si spatiul necesar pentru instalare si functionare in atelier.

  h) Accesoriile si consumabilele: Verificati ce accesorii si consumabile sunt necesare pentru a utiliza si intretine presa.

  i) Garantia si asistenta tehnica: Alegeti un furnizor care ofera garantii solide si asistenta tehnica prompta si eficienta.

  j) Bugetul disponibil: Luati in considerare costurile initiale si pe termen lung ale presei si a accesoriilor si consumabilelor asociate.

  Importanta utilizarii unei Prese pentru furniruit si infoliat: Aceste utilaje permit aplicarea precisa si uniforma a furnirului si a foliilor pe materialele derivate din lemn, asigurand o calitate inalta a produselor finite si o eficienta crescuta in procesul de productie.

  Beneficiile unei Prese pentru furniruit si infoliat:

  a) Calitate superioara a produselor: Presele pentru furniruit si infoliat permit aplicarea uniforma si precisa a furnirului si a foliilor, rezultand intr-o calitate superioara a produselor finite.

  b) Eficienta in productie: Aceste prese permit procesarea mai rapida si mai eficienta a materialelor, crescand productivitatea si rentabilitatea atelierului.

  c) Versatilitate: Presele pentru furniruit si infoliat pot fi utilizate pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv fabricarea usilor, mobilierului si panourilor decorative.

  d) Protectia mediului: Prin utilizarea acestor prese, se reduce consumul de lemn masiv, favorizand utilizarea furnirurilor si a materialelor derivate, ceea ce contribuie la conservarea resurselor forestiere.

  Avantaje Prese pentru furniruit si infoliat:

  a) Calitate consistenta: Presele asigura o calitate consistenta a produselor prin aplicarea uniforma a furnirurilor si foliilor.

  b) Eficienta energetica: Unele prese pentru furniruit si infoliat sunt concepute pentru a reduce consumul de energie si a minimiza costurile operationale.

  c) Flexibilitate: Presele pot fi adaptate pentru a procesa o varietate de materiale si dimensiuni, oferind flexibilitate in productie.

  Dezavantaje Prese pentru furniruit si infoliat:

  a) Costuri initiale ridicate: Presele pentru furniruit si infoliat pot implica investitii initiale semnificative.

  b) Spatiu necesar: Aceste prese pot necesita un spatiu considerabil pentru instalare si functionare in atelier.

  c) Intretinere si consumabile: Utilizarea si intretinerea acestor prese pot necesita consumabile si accesorii suplimentare, ceea ce poate adauga la costurile pe termen lung.

  Prese de furniruit si infoliat | Ce accesorii si consumabile sunt necesare?

  a) Membrane de schimb: In cazul presei cu membrana, veti avea nevoie de membrane de schimb pentru a inlocui cele uzate sau deteriorate.

  b) Folii si furniruri: Stocul de folii si furniruri pentru a fi aplicate pe materialele derivate din lemn.

  c) Adezivi: Adezivii speciali sunt necesari pentru a fixa furnirul sau folia pe materialul suport.

  d) Echipament de protectie personala: Ochelari de protectie, manusi si protectie pentru urechi pentru a asigura siguranta operatorilor.

  e) Echipament de curatare si intretinere: Asigurati-va ca aveti acces la echipamentul necesar pentru curatarea si intretinerea regulata a presei pentru furniruit si infoliat.

  f) Dispozitive de manipulare si transport: In functie de dimensiunile si greutatea pieselor de lucru, s-ar putea sa aveti nevoie de dispof) Dispozitive de manipulare si transport: In functie de dimensiunile si greutatea pieselor de lucru, s-ar putea sa aveti nevoie de dispozitive de manipulare si transport, cum ar fi macarale sau carucioare, pentru a muta materialele in atelier.

  g) Unelte si instrumente auxiliare: Unelte precum cutite de furnir, pensete si spacluri pot fi necesare pentru ajustarea si finisarea procesului de furniruit si infoliat.

  h) Piese de schimb: Asigurati-va ca aveti acces la piesele de schimb necesare pentru intretinerea si repararea presei, cum ar fi filtre, supape si garnituri.

  i) Controlere si software: In cazul presei cu functionare automatizata, asigurati-va ca aveti acces la controlere si software actualizat pentru a optimiza functionarea utilajului.

  j) Instructiuni de utilizare si intretinere: Un manual detaliat de utilizare si intretinere pentru a va asigura ca operati si intretineti corect presele pentru furniruit si infoliat.

  Product added to wishlist
  Produs adăugat în comparator