Apelează: 0734 354 828

Strunguri CNC

Strung CNC cu batiu orizontal 1200x1500/2000/3000 Cormak Strung CNC cu batiu orizontal 1200x1500/2000/3000 Cormak 2
  Stoc epuizat
  Strunguri CNC cu batiu orizontal

  Strung CNC cu batiu orizontal 1200x1500 Cormak

  Pret la cerere

  Solicita o oferta

  Strunguri CNC sunt utilizate pentru operatii complexe de prelucrare. Acestea sunt rezultattul dezvoltarii continue a tehnologiei in industria metalului. Functionalitatea avansata  a strungurilor cu control numeric face posibila actionarea si utilzarea convenabila a acestora, chiar si atunci cand sunt intalnite lucrari cu un grad de dificultate ridicat.

  Strunguri CNC se impart in urmatoarele categorii:

  Strunguri CNC cu BATIU ORIZONTAL

  Strungurile industriale pentru prelucrare precisa pot fi utilizate pentru productie atat la scara mica, cat si la scara mare. Cu ajutorul acestor strunguri CNC, operatia de strunjire poate fi executata pe suprafete interioare, exterioare, sfecrice si spiralate. Datorita folosirii ciclurilor constante pentru operatii de strunjire transversala, longitudinala, pe contur, cilindrica, conica si spiralata este simplificat drastic set-up-ul si scade timpul de prelucrare.

  Strunguri CNC cu BATIU INCLINAT

  Datorita solutiilor inovative, strungurile industriale cu batiu inclinat asigura precizia si repetabilitatea pozitionarii pe axele X si Z cu 0.004 – 0.006 mm (comparativ cu 0.01 pentru strungurile clasice).  Strungurile CNC cu batiu inclinat asigura o precizie ridicata, atat pentru productia individuala, cat si pentru cea de serie.

  Strunguri CNC cu SCULE ANTRENATE

  Acest model de strung CNC cu scule antrenate este caracterizat de design-ul compact, atractiv, usor de folosit si de intretinut si de o arie diversificata de lucru. Strungul CNC cu scule antrenante se preteaza pentru prelucrarea atat a metatelor feroase cat si a celor neferoase. Pot fi prelucrate suprafete cilindrice, conice, frontale, alezaje, suprafete filetate precum si stantarea suprafetelor sferice. Este alegerea ideala pentru industrii precum prelucrari mecanice, vehicule, dispozitive de gravare, industria usoara, fabricarea de elemente electrice etc.

  Strunguri CNC TEACH-IN

  Datorita design-ului solid, strungurile industriale CNC TEACH-IN sunt recomandate pentru strunjirea pieselor foarte grele si de mari dimensiuni. Acest model de strung include o interfata de utilizator  personalizata pentru introducerea facila a ciclurilor de prelucrare, precum si optiunea de strunjire manuala. Strungul TEACH-IN memoreaza actiunile executate de operator in timpul prelucrarii si transforma informatia, in mod automat, in G cod. Datorita acestei caracteristici, poate fi obtinuta o copie identica a piesei de lucru doar printr-o simpla apasare de buton.

  Strunguri CNC cu FUNCTIONALITATE SPECIFICA

  Strungurile CNC cu functionalitate specifica sunt strunguri industriale, masive si solide dotate cu cap frezor care poate executa numeroase tipuri de filete inclusiv trapezoidale si rotunde.

  Sisteme de control

  SINUMERIK 808D este un sistem de control introdus pe piata de SIEMENS, realizat pentru strunguri standard si masini de frezat. Acest sistem este creeat in baza experientei de peste 50 de ani companiei. Experienta ce consta in realizarea sistemelor CNC si a solutiilor de ultima ora in domeniul arhitecturii sistemului, a componentelor si a software-ului. Aceste sisteme CNC au fost echipate cu functionalitati si posibilitati tehnologice care inainte erau disponibile doar in controlul masinilor-unelte dintr-un segment superior.

  SINUMERIK 808D este realizat sub forma unui singur panou, compact, datorita caruia numarul conexiunilor si interfatelor necesare a fost redus la minum.

  Toate componentele acestui sistem au fost realizate in concordanta cu cerinte si standarde de calitate stricte, datorita carora a fost atins un grad ridicat de protectie (IP65 din fata panoului).
  Sistemul 808D este caracterizat de un grad ridicat de confort si o modalitate facila de utilizare. Este echipat cu o tastatura cu configuratie dedicata operatiilor tehnologice, cu butoane mecanice (care garanteaza maxima comoditate la introducerea datelor), butoane functionale cu structura de membrana si butoane programabile.

  Filtreaza produsele

  Tipul de utilaj
  Distanta dintre varfuri
  mai multe filtre restrange filtrele
  Diametru de strunjire peste sania transversala
  mai multe filtre restrange filtrele
  Diametru maxim de strunjire peste batiu
  mai multe filtre restrange filtrele
  Receptie ax
  Numar de scule
  Alezaj ax
  mai multe filtre restrange filtrele
  Dimensiuni scula aschiatoare
  Receptie pinola
  Cursa pinola
  Putere motor principal
  Pret
  lei lei
  Producator (marca)
  mai multe filtre restrange filtrele
  Filtreaza

  RECOMANDAREA LUNII

  Produs adăugat în comparator