Apelează: 0734 354 828

Portscule

Se afiseaza 1-12 din 200 produs(e)
Filtrează după
Utilizare
Con
În plus... Mai puțin
Tip portscula
Turatie maxima
D1
În plus... Mai puțin
L1
În plus... Mai puțin
Preț
lei lei
Producătorii
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Suporturile pentru utilaje de prelucrare a metalelor sunt utilizate pentru a fixa frezele pe masini de gaurit si frezat metale, masini de frezat universale cu acceptare ISO. Acestea permit utilizarea unei game largi de scule aschietoare pe masini-unelte ISO. Astfel de tipuri de adaptoare pot fi utilizate pe masini de gaurit si frezat, masini universale de gaurit, masini de frezat cu ciocan etc. Aceasta freza cilindrica cu prindere conica garanteaza precizia operatiei de aschiere (gaurire, alezare, stantare etc.).

Aceste portscule sunt utilizate pentru a fixa frezele pe masinile de gaurit si frezat metale, masini de frezat universale cu acceptare ISO. Acest suport de freza conica permite utilizarea unei game largi de scule aschietoare pe masinile-unelte ISO.

Suporturile conice pentru freze permit utilizarea unei game largi de scule aschietoare pe masinile-unelte ISO. Fiecare dintre ele este potrivit pentru un anumit tip de scula: freze conice, freze cilindrice si insertii de gaurire. Tipul D are o forma interioara geometrica ascutita standard ISO, care asigura o precizie mai mare in timpul procesului de prelucrare (gaurire, alezare si stantare), asigurand uniformitate in timp.

Oferim o gama completa de adaptoare care pot fi utilizate pentru masini de frezat si gaurit, masini de gaurit universale, masini de frezat cu ciocan etc. De asemenea, punem la dispozitie acelasi tip de adaptoare pentru vanzare online. Produsele noastre sunt disponibile la preturi avantajoase pentru clienti.

Suporturile pentru masini de prelucrare a metalelor sunt o gama de accesorii care permit utilizarea unei game largi de scule aschietoare pe masinile-unelte ISO.

Suporturile sunt instalate pe axul masinii si permit instalarea usoara a frezelor, a barelor de alezat universale si a sculelor de aschiere. Mecanismul de prindere este destul de robust si stabil, asigurand o mai mare siguranta in timpul operatiunilor de prelucrare.

Portscule conice: Freza cilindrica cu prindere conica garanteaza precizia operatiei de aschiere (gaurire, alezare, stantare etc.).

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator