Apelează: 0734 354 828

Motocoase profesionale


Motocoase profesionale de la Husqvarna

Motocoasele profesionale de la Husqvarna sunt testate temeinic, pentru a ne asigura ca emisiile si vibratiile sunt la valori minime, in timp ce performanta ramane la nivel exceptional. Am inclinat manerul cu sapte grade si am inclus portiuni verticale mai inalte si decalate, astfel incat sa puteti lucra confortabil si cu efort minim. Iar cu tehnologia noastra X-Torq, veti obtine mai multa putere insa la un consum de combustibil cu 20% mai mic si cu 75% mai putine emisii.

Pregatiti-va pentru o zi de lucru mai buna

Gama completa de produse profesionale cu acumulatori de la Husqvarna va furniza numeroase avantaje - nu doar pentru dvs., ci si pentru clienti si persoanele din apropiere. Trimmerele si motocoasele alimentate cu acumulatori sunt suficient de puternice pentru sarcini solicitante, avand in plus avantaje generale legate de baterii, precum absenta emisiilor. Datorita zgomotului redus si vibratiilor minime, asigura o zi de lucru mai usoara si mai buna.

Extindeti suprafata de taiere

Cu ajutorul motocoaselor noastre, puteti tunde o zona semnificativ mai mare de gazon, in comparatie cu celelalte utilaje, datorita unei transmisii optimizate si motorului puternic, cu un raport de transmisie impresionant. Utilajul are puterea de a actiona un fir trimmy mult mai lung, ceea ce va asigura un diametru mai mare de curatare per rotatie.

Proiectate pentru a va imbunatati afacerea

Greutate redusa si eficienta sporita. Acesta sunt principalele prioritati ale Husqvarna atunci cand dezvoltam noi caracteristici pentru motouneltele si motocoasele noastre. Aici, puteti vedea mai indeaproape ce am inventat pentru a va ajuta afacerea sa prospere.

Motocoase profesionale HUSQVARNA

Motocoasele profesionale Husqvarna sunt construite pentru cele mai dificile lucrari de peisagistica.

Cum se porneste o motounelta?

https://www.youtube.com/watch?v=QSfTZY6Rss0
Filtrează după
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator