Apelează: 0734 354 828

Stative de osie

Stative de osie

Stativ de osie Unicraft UBK 6000

Pret la cerere

Solicita o oferta
Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)
Filtrează după
Producatori
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Aplicabilitate | Utilizare

Un stativ de osie este un stativ cu o bara extensibila cu suprafata prevazuta cu orificii sau zimti pentru reglarea inaltimii si a operatiunilor de ridicare a sarcinilor de maxim 6 tone. Acest stativ este recomandat pentru exploatarea intensiva.

Aceste stative de osie asigura o protectie suplimentara atunci cand se lucreaza cu autovehicule suspendate. Aceste stative de osie suporta o sarcina maxima de 6 tone.

Acest stativ de osie are o structura sudata extrem de robusta, cu suport pentru osie in "V", are o inaltime ajustabila cu 13 pozitii de fixare si se livreaza in set de 2 piese.

Aceste stative de osie sunt utilizate pentru a asigura o protectie suplimentara atunci cand se lucreaza cu autovehicule suspendate.

Acest set de stative de osie este recomandat pentru exploatarea intensiva atat pentru utilizatorii amatori, cat si pentru utilizatorii profesionisti.

Se utilizeaza stative de osie pentru diferite aplicatii precum ridicarea si manevrarea diverselor piese / autovehicule in ateliere auto, ateliere mecanice etc.

Recomandari | Avantaje

Aceste stative pentru osie sunt prevazute cu suprafata mare de sprijin care permit pozitionarea sigura pe pardoseli, asfalt si alte suprafete.

Constructia compacta din tabla de otel face ca acest stativ de osie sa fie usor de exploatat si depozitat.

Acest stativ de osie se caracterizeaza printr-o arie larga de utilizare si are un raport optim cost – beneficiu pentru amatori si utilizatorii profesionisti.

Este recomandat sa va alegeti modelul de stativ in functie de necesitatile dumneavoastra si de sarcinile la care acesta va fi supus, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Cunoasterea caracteristicilor functionale si geometrice ale stativelor profesionale pentru ridicare permite alegerea motivata si exploatarea rationala a acestora.

Este un produs reuşit, cu un design plăcut şi uşor de utilizat. Pentru o utilizare corespunzătoare a produsului, vă rugăm să consultaţi cu atenţie manualul de utilizare.

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator