Apelează: 0734 354 828

Ferastraie panglica pentru lamele

Ferastraie panglica pentru lamele

Ferastrau panglica pentru lamele Winter H300

Pret la cerere

Solicita o oferta
Ferastraie panglica pentru lamele

Ferastrau panglica pentru lamele Winter H400

Pret la cerere

Solicita o oferta
Ferastraie panglica pentru lamele

Ferastrau panglica pentru lamele Winter H630

Pret la cerere

Solicita o oferta
Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Ce sunt ferastraie panglica pentru lamele?

Ferastraie panglica pentru lamele sunt utilaje specializate utilizate pentru a taia sau a decupa materiale precum metalul, lemnul sau plasticele, prin utilizarea unei panze panglica. Aceasta panza este tensionata intre doua role si este actionata de un motor, care permite miscarea acesteia la viteze mari. Acest tip de ferastrau este utilizat in special in industria metalurgica si a lemnului si poate taia sau decupa materiale cu grosimi mari sau materiale cu forme complexe, cu precizie si rapiditate.

Avantajele utilizarii unui ferastrau panglica pentru lamele

Utilizarea unui ferastrau panglica pentru lamele poate oferi urmatoarele avantaje:

 • Taiere precisa si neteda: Utilizarea unei panze panglica permite o taiere precisa si neteda a materialelor, fara a lasa urme sau a deteriora marginile taiate.
 • Viteza si eficienta: Ferastraiele panglica pentru lamele pot taia sau decupa materiale la viteze mari, crescand astfel productivitatea si eficienta.
 • Capacitate de taiere a materialelor groase: Ferastraiele panglica pentru lamele pot taia sau decupa materiale cu grosimi mari, ceea ce le face ideale pentru industria metalurgica si a lemnului
 • Versatilitate: Ferastraiele panglica pentru lamele pot taia sau decupa o varietate de materiale, cum ar fi metalul, lemnul sau plasticele, si pot fi utilizate pentru a taia sau decupa forme complexe.
 • Siguranta: Ferastraiele panglica pentru lamele sunt echipamente sigure de utilizat, cu sisteme de siguranta integrate pentru a proteja operatorul si pentru a preveni accidentele.
 • Usor de intretinut: Ferastraiele panglica pentru lamele sunt usor de intretinut si au un grad scazut de uzura, ceea ce poate reduce costurile cu intretinerea.

Sfaturi de achizitie pentru fierastraie panglica pentru lamele

 • Identificati nevoile specifice: Inainte de a cumpara un ferastrau panglica pentru lamele, este important sa identificati nevoile specifice ale aplicatiei si sa alegeti un model care se potriveste acestor nevoi, cum ar fi grosimea si tipul de material pe care il veti taia sau decupa.
 • Verificati capacitatea de taiere: Asigurati-va ca ferastraul panglica pentru lamele are capacitatea de a taia sau decupa tipul de material pe care il utilizati.
 • Verificati precizia: Asigurati-va ca ferastraul panglica pentru lamele are un mecanism care permite reglarea preciziei taierii.
 • Verificati durabilitatea: Asigurati-va ca ferastraul panglica pentru lamele este construit din materiale durabile si are o constructie robusta pentru a rezista utilizarii constante.
 • Verificati usurinta in utilizare: Asigurati-va ca ferastraul panglica pentru lamele este usor de utilizat si de intretinut, si ca are instructiuni clare pentru operare si intretinere.
 • Verificati garantia si serviciile post-vanzare: Asigurati-va ca ferastraul panglica pentru lamele are o garantie adecvata si ca exista servicii post-vanzare disponibile in cazul in care aveti probleme cu masina.
 • Verificati costul: Comparati diferite modele si brand-uri pentru a gasi cel mai bun raport calitate-pret

Cum intretinem un fierastrau panglica pentru lamele?

Iata cateva sfaturi pentru intretinerea unui ferastrau panglica pentru lamele:

 • Curatarea regulata: Curatati regulat ferastraul panglica pentru lamele, eliminand orice reziduuri sau materiale acumulate pe acesta.
 • Lubricarea mecanismelor: Lubricati mecanismele din ferastrau panglica pentru lamele pentru a asigura o functionare linistita si fara probleme.
 • Inlocuirea panzei panglica: Inlocuiti panza panglica atunci cand aceasta devine uzata sau deteriorata pentru a asigura o taiere precisa si neteda.
 • Verificarea tensiunii panzei panglica: Verificati daca panza panglica este tensionata corespunzator pentru a asigura o taiere precisa.
 • Verificarea unghiului de taiere: Verificati daca unghiul de taiere al panzei panglica este reglat corespunzator pentru a asigura o taiere precisa.
 • Depozitarea corecta: Depozitati ferastraul panglica pentru lamele intr-un loc uscat si protejat de umiditate pentru a preveni rugina sau coroziunea.
 • Inspectia regulata: Efectuati inspectii regulate ale ferastraului panglica pentru lamele pentru a detecta orice probleme sau defecte, si adresati-le cat mai curand posibil.

Este important sa respectati instructiunile de intretinere si operare furnizate de producator pentru a va asigura ca utilajul dumneavoastra va functiona in siguranta si eficient.

Filtrează după
Inaltime de taiere
Latime lamele
Putere motor S1
Tensiune de alimentare
Preț
lei lei
Producătorii
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator