Informații și comenzi: 0763 502 222 | comenzi@emasiniunelte.ro
Transpaleti tip lift

Transpaleti tip lift

Conține 5 produse.
Showing 1 - 5 of 5 items
 • Transpalet tip lift Bernardo GH 850
  07-1082

  Transpaletul tip lift GH 850 este ideal pentru exploatarea in diferite depozite si magazii, acest transpalet putand fi utilizat pentru deplasarea sarcinilor de pana la 400 kg si ridicarea lor pana la 850 mm inaltime. Acest transpalet poate fi utilizat ca si masa cu lift.

  722 € fără TVA
  3 437 lei cu TVA
 • Transpalet tip lift Bernardo GH 1200
  07-1083

  Transpalet tip lift GH 1200 | Echipamente pentru ridicare si transport GH 1200 este recomandat pentru utilizarea in diferite depozite si magazii, acest transpalet putand fi utilizat pentru deplasarea sarcinilor de pana la 400 kg si ridicarea lor pana la 1200 mm inaltime. Acest transpalet poate fi utilizat ca si masa cu lift.

  758 € fără TVA
  3 608 lei cu TVA
 • Transpalet tip lift Bernardo GH 1500
  07-1084

  Transpalet tip lift GH 1500 | Echipamente de ridicare si transport GH 1500 este recomandat pentru utilizarea in diferite depozite si magazii, acest transpalet putand fi utilizat pentru deplasarea sarcinilor de pana la 400 kg si ridicarea lor pana la 1500 mm inaltime. Acest transpalet poate fi utilizat ca si masa cu lift.

  820 € fără TVA
  3 903 lei cu TVA
 • Transpalet tip lift Bernardo GH 1200 E
  07-1106

  Transpalet tip lift GH 1200 E | Echipamente de ridicare si transport GH 1200 E este recomandat pentru utilizarea in diferite depozite si magazii, acest transpalet putand fi utilizat pentru deplasarea sarcinilor de pana la 400 kg si ridicarea lor pana la 1480 mm inaltime. Acest transpalet poate fi utilizat ca si masa cu lift.

  1 976 € fără TVA
  9 405 lei cu TVA
 • Transpalet tip lift Bernardo GH 1500 E
  07-1107

  Transpale tip lift GH 1500 E | Echipamente de ridicare si transport GH 1500 E este recomandat pentru utilizarea in diferite depozite si magazii, acest transpalet putand fi utilizat pentru deplasarea sarcinilor de pana la 400 kg si ridicarea lor pana la 1480 mm inaltime. Acest transpalet poate fi utilizat ca si masa cu lift.

  2 140 € fără TVA
  10 186 lei cu TVA

Aplicabilitate | Utilizare

Un transpalet tip lift este ideal pentru a fi utilizat in diferite depozite si magazii, acest transpalet putand fi utilizat pentru deplasarea sarcinilor de pana la 400 kg si ridicarea lor pe inaltimi variate in functie de model. Acest transpalet poate fi utilizat si ca masa cu lift.

Acesti transpaleti tip lift au fost ganditi in asa fel incat sa fie usor de manevrat si confortabili pentru operator, asigurand productivitate maxima.

Cu acest model de utilaj pot fi executate operatii de deplasare pe distante mici si medii, precum si pentru incarcarea/descarcarea marfurilor.

Rolele de directionare pozitionate sub cilindru sunt prevazute cu frane pentru exploatarea in conditii de siguranta a acestui transpalet.

Este un produs reuşit, cu un design plăcut şi uşor de utilizat.

Unele modele de transpaleti pot fi utilizate pentru spatiile inguste fiind dotat cu furci scurte.

Are un unghi foarte mare de intoarcere care asigura o mobilitate remarcabila si permite o manevrare facila a acestui transpalet chiar si in spatii restranse.

Acest transpalet are o o manevrabilitate foarte buna pe diferite suprafete de utilizare fiind ideal pentru diferite domenii de utilizare.

Recomandari | Avantaje

Acest model este ergonomic pentru o desfasurare nesolicitanta a operatiunii de transport si ridicare a sarcinilor de pana la 400 kg.

Datorita latimii ajustabile a furcilor, acest model poate fi utilizat pentru diferiti paleti, nu doar a celor standardizati.

Furcile joase cu care este dotat acest transpalet pot ridica cu usurinta diferiti paleti.

Este livrat standard fara indicator de inaltime si optional poate fi echipat cu scara.

Modelul de transpalet tip lift permite deplasarea sigura si eficienta a incarcaturilor in fiecare etapa de manevrare pe orizontala a paletilor.

Un avantaj important fata de transpaletul manual este acel ca, transpaletul tip lift poate fi utilizat atat manual, cat si electric.

Acest model de transpalet este format din componente fiabile si ergonomice.

Este recomandat sa va alegeti transpaletul in functie de necesitatile dumneavoastra si de sarcinile la care acesta va fi supus, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.