Informații și comenzi: 0734 354 828 | office@emasiniunelte.ro
Transpaleti tip lift

Transpaleti tip lift

Conține 1 produs.
Showing 1 - 1 of 1 item
  • Stivuitor manual Cormak P415
    P415

    Stivuitor manual Cormak P415 P415 este un stivuitor manual ce manevreaza sarcini de pana la 400 kg si ridica la inaltimi maxim pana la 85 mm. Acest stivuitor este recomandat pentru utilizarea de catre companiile de transport  si in depozitele de marfa ce faciliteaza incarcarea si depozitarea marfurilor.

    750 € fără TVA
    3 672 lei cu TVA

Aplicabilitate | Utilizare

Un transpalet tip lift este ideal pentru a fi utilizat in diferite depozite si magazii, acest transpalet putand fi utilizat pentru deplasarea sarcinilor de pana la 400 kg si ridicarea lor pe inaltimi variate in functie de model. Acest transpalet poate fi utilizat si ca masa cu lift.

Acesti transpaleti tip lift au fost ganditi in asa fel incat sa fie usor de manevrat si confortabili pentru operator, asigurand productivitate maxima.

Cu acest model de utilaj pot fi executate operatii de deplasare pe distante mici si medii, precum si pentru incarcarea/descarcarea marfurilor.

Rolele de directionare pozitionate sub cilindru sunt prevazute cu frane pentru exploatarea in conditii de siguranta a acestui transpalet.

Este un produs reuşit, cu un design plăcut şi uşor de utilizat.

Unele modele de transpaleti pot fi utilizate pentru spatiile inguste fiind dotat cu furci scurte.

Are un unghi foarte mare de intoarcere care asigura o mobilitate remarcabila si permite o manevrare facila a acestui transpalet chiar si in spatii restranse.

Acest transpalet are o o manevrabilitate foarte buna pe diferite suprafete de utilizare fiind ideal pentru diferite domenii de utilizare.

Recomandari | Avantaje

Acest model este ergonomic pentru o desfasurare nesolicitanta a operatiunii de transport si ridicare a sarcinilor de pana la 400 kg.

Datorita latimii ajustabile a furcilor, acest model poate fi utilizat pentru diferiti paleti, nu doar a celor standardizati.

Furcile joase cu care este dotat acest transpalet pot ridica cu usurinta diferiti paleti.

Este livrat standard fara indicator de inaltime si optional poate fi echipat cu scara.

Modelul de transpalet tip lift permite deplasarea sigura si eficienta a incarcaturilor in fiecare etapa de manevrare pe orizontala a paletilor.

Un avantaj important fata de transpaletul manual este acel ca, transpaletul tip lift poate fi utilizat atat manual, cat si electric.

Acest model de transpalet este format din componente fiabile si ergonomice.

Este recomandat sa va alegeti transpaletul in functie de necesitatile dumneavoastra si de sarcinile la care acesta va fi supus, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.