Apelează: 0734 354 828

Transpaleti tip lift

Transpaleti tip lift

Stivuitor manual Cormak P415

Pret la cerere

Solicita o oferta
Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)
Filtrează după
Capacitate
Lungime furci
Latime totala furci
Inaltime ridicare maxima furci
Distanta dintre furci
Preț
lei lei
Producătorii
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Aplicabilitate | Utilizare

Un transpalet tip lift este ideal pentru a fi utilizat in diferite depozite si magazii, acest transpalet putand fi utilizat pentru deplasarea sarcinilor de pana la 400 kg si ridicarea lor pe inaltimi variate in functie de model. Acest transpalet poate fi utilizat si ca masa cu lift.

Acesti transpaleti tip lift au fost ganditi in asa fel incat sa fie usor de manevrat si confortabili pentru operator, asigurand productivitate maxima.

Cu acest model de utilaj pot fi executate operatii de deplasare pe distante mici si medii, precum si pentru incarcarea/descarcarea marfurilor.

Rolele de directionare pozitionate sub cilindru sunt prevazute cu frane pentru exploatarea in conditii de siguranta a acestui transpalet.

Este un produs reuşit, cu un design plăcut şi uşor de utilizat.

Unele modele de transpaleti pot fi utilizate pentru spatiile inguste fiind dotat cu furci scurte.

Are un unghi foarte mare de intoarcere care asigura o mobilitate remarcabila si permite o manevrare facila a acestui transpalet chiar si in spatii restranse.

Acest transpalet are o o manevrabilitate foarte buna pe diferite suprafete de utilizare fiind ideal pentru diferite domenii de utilizare.

Recomandari | Avantaje

Acest model este ergonomic pentru o desfasurare nesolicitanta a operatiunii de transport si ridicare a sarcinilor de pana la 400 kg.

Datorita latimii ajustabile a furcilor, acest model poate fi utilizat pentru diferiti paleti, nu doar a celor standardizati.

Furcile joase cu care este dotat acest transpalet pot ridica cu usurinta diferiti paleti.

Este livrat standard fara indicator de inaltime si optional poate fi echipat cu scara.

Modelul de transpalet tip lift permite deplasarea sigura si eficienta a incarcaturilor in fiecare etapa de manevrare pe orizontala a paletilor.

Un avantaj important fata de transpaletul manual este acel ca, transpaletul tip lift poate fi utilizat atat manual, cat si electric.

Acest model de transpalet este format din componente fiabile si ergonomice.

Este recomandat sa va alegeti transpaletul in functie de necesitatile dumneavoastra si de sarcinile la care acesta va fi supus, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator