Apelează: 0734 354 828

Masina de gaurit si filetat cu talpa magnetica SP5113U

Constructia compacta asigura utilizarea facila a masinii
Masina de gaurit si filetat cu talpa magnetica SP5113U cu accesorii
SP5113U - descrierea masinii
Sistemul de racire asigura racirea optima a sculei aschiatoare
Avansul manual se realizeaza simplu si rapid cu ajutorul manetelor stea
Accesorii SP5113U - portscule
Accesorii SP5113U - chei
Cutie de depozitare si transport
Elementele de control sunt aranjate logic fiind usor de actionat
Masina de gaurit si filetat cu talpa magnetica SP5113U cu accesorii
Masina de gaurit si filetat cu talpa magnetica SP5113U
 • -538,00 lei
Constructia compacta asigura utilizarea facila a masinii
Masina de gaurit si filetat cu talpa magnetica SP5113U cu accesorii
SP5113U - descrierea masinii
Sistemul de racire asigura racirea optima a sculei aschiatoare
Avansul manual se realizeaza simplu si rapid cu ajutorul manetelor stea
Accesorii SP5113U - portscule
Accesorii SP5113U - chei
Cutie de depozitare si transport
Elementele de control sunt aranjate logic fiind usor de actionat
Masina de gaurit si filetat cu talpa magnetica SP5113U cu accesorii
Masina de gaurit si filetat cu talpa magnetica SP5113U
Masina de gaurit si filetat cu talpa magnetica SP5113U
Constructia compacta asigura utilizarea facila a masinii Masina de gaurit si filetat cu talpa magnetica SP5113U cu accesorii SP5113U - descrierea masinii Sistemul de racire asigura racirea optima a sculei aschiatoare Avansul manual se realizeaza simplu si rapid cu ajutorul manetelor stea Accesorii SP5113U - portscule Accesorii SP5113U - chei Cutie de depozitare si transport Elementele de control sunt aranjate logic fiind usor de actionat Masina de gaurit si filetat cu talpa magnetica SP5113U cu accesorii Masina de gaurit si filetat cu talpa magnetica SP5113U

Masina pentru gaurit si filetat cu baza magnetica SP5113U

 • Diametru de gaurire maxim: 55 mm
 • Filetare: M6 - M22
 • Adancime maxima de gaurire: 190 mm
 • Turatii: 200 - 550 rpm

Masina de gaurit si filetat cu prindere magnetica SP5113U reprezinta o solutie de calitate si eficienta pentru gaurirea precisa a metalelor in industria prelucrarii metalelor. De asemenea, utilizarea acestei masini permite realizarea filetelor intre M6 - M22 pe struncturile deja montate. Datorita bazei magnetice, aceasta masina garanteaza o fixare sigura si stabilitate excelenta pe suprafetele metalice, asigurand gaurirea precisa si uniforma in diverse aplicatii industriale.

CK.SP5113U
Disponibil in stoc furnizor

PRP (în ultimile 30 zile): 5.940,00 lei -538,00 lei

5.402,00 lei cu TVA

🟥 Plătește prin TRANSFER BANCAR și BENEFICIAZĂ de 3% DISCOUNT

Detalii și descriere

SP5113U este o masina de gaurit si filetat prevazuta cu o costructie robusta ce poate realiza operatiuni de gaurire pana la un diametru maxim de 55 mm fiind ideala pentru santierele de constructii. Numeroasele avantaje pe care le ofera, precum fixare sigura, precizie ridicata, viteza variabila si durabilitatea sa, masina SP5113U este alegerea ideala pentru atelierele de productie si fabricile care lucreaza cu metal, asigurand eficienta in productie si prelucrare metale de calitate. Cu toate acestea, este important sa se ia in considerare cerintele specifice ale aplicatiilor si sa se utilizeze accesorii si consumabile adecvate pentru a obtine cele mai bune rezultate.

 • Mandrina arapida asigura schimbarea rapida a sculelor aschiatoare
 • Ajustarea turatiei masinii  intre 200 - 550 rpm se realizeaza simplu si rapid cu ajutorul unui selector pozitionat convenabil
 • Capul masinii se poate regla in mod continuu si permite atat utilizarea burghielor spiralate cu diametre de pana la ⌀23 mm, precum si a carotelor cu diametre de pana la ⌀55 mm
 • Aceasta masina pentru gaurit si filetat este ideala pentru industria de constructii navale, auto sau metalice
 • Electromagnetul puternic care dezvolta o forta de fixare de  15000 N  asigura o fixare sigura
 • Receptia axului masinii cu prindere Weldon de 19 mm permite fixarea sculelor aschiatoare direct in ax, fara utilizarea mandrinei
 • Operatiunea de filetare cu ajutorul acestei masini de filetat cu fixare magnetica se realizeaza simplu si rapid
 • Motorul puternic de 1500 W asigura un cuplu ridicat si performante foarte bune in gaurire si filetare inclusiv la utilizarea intensiva
 • Constructia este una robusta cu functii sigure si de increde

Masina de gaurit si filetat cu talpa magnetica SP5113U | Accesorii:

 • Manere de avans
 • Rezervor de racire si tub racire
 • Mandrina 3 - 16 mm / B16
 • Mandrina 19 mm cu racire
 • Reductie MK2
 • Port tarod M6 - M22
 • Geanta din plastic pentru transport
 • Sfoara de siguranta
 • Chei (pana, imbus, cheie mandrina)

Masina de gaurit si filetat cu talpa magnetica SP5113U este un echipament industrial de inalta calitate, conceput pentru a executa operatiuni de gaurire si filetare cu precizie si eficienta in materiale metalice. Aceasta dispune de o baza magnetica puternica care asigura stabilitate si siguranta in timpul gauririi si filetarii.

Masina de gaurit si filetat cu baza magnetica SP5113U | La ce se utilizeaza?

Masinile de gaurit si filetat cu talpa magnetica SP5113U sunt folosite in principal in industria prelucrarii metalelor. Ele sunt ideale pentru operatiuni de gaurire pe suprafete metalice plane sau curbe, precum placi, profile, tevi sau componente de constructii metalice. Aceste masini sunt utilizate in atelierele de productie si in fabricile care lucreaza cu metal, oferind o solutie eficienta si precisa pentru gaurirea in diverse aplicatii industriale.

10 lucruri de luat in considerare atunci cand alegeti o masina pentru gaurit si filetat cu talpa magnetica SP5113U:

 1. Capacitatea de gaurire: Verificati dimensiunile maxime ale gaurilor pe care le poate realiza masina, pentru a se potrivi cerintelor dvs. specifice.
 2. Puterea motorului: Asigurati-va ca motorul masinii are puterea adecvata pentru a face fata materialelor si dimensiunilor pe care doriti sa le gauriti.
 3. Adancimea de gaurire: Verificati adancimea maxima a gaurilor pe care le poate realiza masina, pentru a va asigura ca se potriveste cu nevoile dvs.
 4. Viteza de gaurire: Alegeti o masina care ofera optiuni de viteza variabila, astfel incat sa puteti ajusta viteza in functie de materialul pe care il gauriti.
 5. Precizia: Asigurati-va ca masina ofera o precizie ridicata in gaurire, cu mecanisme de fixare si ghidaje precise pentru rezultate excelente.
 6. Durabilitatea: Verificati constructia si calitatea componentelor masinii pentru a va asigura ca este o masina de calitate, capabila sa reziste utilizarii intense intr-un mediu industrial.
 7. Sistemul de racire: Asigurati-va ca masina dispune de un sistem eficient de racire pentru a preveni supraincalzirea in timpul operatiilor de gaurire.
 8. Portabilitatea: Daca doriti sa utilizati masina in mai multe locatii sau sa o deplasati in atelier, verificati greutatea si designul pentru a facilita manipularea si transportul.
 9. Accesoriile disponibile: Verificati gama de accesorii si atasamente disponibile pentru masina de gaurit si filetat cu talpa magnetica SP5113U. Acestea pot include burghie de diferite dimensiuni, dispozitive de fixare suplimentare sau ghidaje speciale, care va pot extinde capacitatea de lucru si versatilitatea utilajului.
 10. Fiabilitatea producatorului: Investigheaza reputatia si experienta producatorului polonez in productia de echipamente industriale. Alegeti un producator de incredere, care ofera garantii adecvate si suport tehnic.

Importanta utilizarii masinii de gaurit si filetat cu talpa magnetica SP5113U:

Utilizarea masinilor de gaurit cu talpa magnetica SP5113U aduce multiple beneficii si o importanta semnificativa in industria prelucrarii metalelor. Acestea includ:

 • Gaurire precisa: Cu ajutorul masinii SP5113U, puteti obtine gauri precise si uniforme in metalele pe care le lucrati, asigurand astfel calitatea si conformitatea produselor finale.
 • Eficienta in productie: Utilizarea unei masini de gaurit cu talpa magnetica permite gaurirea rapida si eficienta a metalelor, ceea ce duce la cresterea productivitatii si reducerea timpului de productie.
 • Stabilitate si siguranta: Talpa magnetica puternica asigura o fixare solida a masinii pe suprafata metalica, eliminand riscul alunecarii sau miscarii accidentale in timpul operatiunilor de gaurire. Aceasta creste siguranta si reduce riscul de accidente.
 • Versatilitate: Masina SP5113U poate fi utilizata pe o varietate de suprafete metalice plane sau curbe, oferind o flexibilitate crescuta in procesul de prelucrare.

Avantaje masina de gaurit si filetat cu talpa magnetica SP5113U:

 • Posibilitatea filetarii: Spre deosebire de majoritatea masinilor de gaurit cu fixare magnetica prezente pe piata, masina SP5113U permite de asemenea realizarea operatiunilor de filetare intre M6 - M22.
 • Fixare sigura: Talpa magnetica puternica asigura o fixare sigura si stabila a masinii pe suprafata metalica, evitand alunecarea sau miscarea in timpul operatiilor de gaurire.
 • Precizie ridicata: Masina pentru gaurit si filetat cu talpa magnetica SP5113U este dotata cu mecanisme si ghidaje precise, asigurand o gaurire precisa si uniforma in metale.
 • Viteza variabila: Ofera optiuni de viteza variabila, permitand ajustarea vitezei in functie de materialul si dimensiunile gaurilor pe care doriti sa le realizati.
 • Durabilitate si calitate: Masina de gaurit si filetat cu talpa magnetica SP5113U este fabricata din materiale de inalta calitate si beneficiaza de o constructie robusta, ceea ce o face durabila si rezistenta in fata utilizarii intense intr-un mediu industrial.
 • Eficienta energetica: Masina este proiectata sa fie eficienta din punct de vedere energetic, utilizand tehnologii moderne pentru a reduce consumul de energie si a minimiza costurile de functionare.
 • Usor de utilizat: SP5113U este conceputa pentru a fi usor de utilizat, cu controale intuitive si o ergonomie excelenta, ceea ce faciliteaza operatiunile de gaurire si filetare.
 • Versatilitate: Aceasta masina poate fi utilizata intr-o varietate de aplicatii industriale, de la prelucrarea metalelor plate la gaurirea componentelor de constructii metalice.

Este important sa verificati ghidul de utilizare si recomandarile producatorului pentru a identifica si a utiliza corect accesorii si consumabilele necesare pentru masina de gaurit si filetat cu talpa magnetica SP5113U.

Intrebari frecvente (FAQs)

Cum se fixeaza masina pe suprafata metalica?
Masina SP5113U utilizeaza o talpa magnetica puternica pentru a se fixa ferm si sigur pe suprafetele metalice, asigurand stabilitate in timpul operatiunilor de gaurire si filetare.
Ce accesorii suplimentare sunt disponibile pentru masina SP5113U?
Exista o gama de accesorii disponibile, inclusiv burghie de diferite dimensiuni, unelte de fixare suplimentare, sistem de racire si accesorii optionale, care pot extinde capacitatile si versatilitatea masinii in functie de nevoile specifice.
Pot utiliza masina SP5113U pe alte tipuri de materiale in afara celor metalice?
Masina SP5113U este special conceputa pentru gaurirea si filetarea metalelor si este optimizata pentru suprafete metalice. Utilizarea sa pe alte tipuri de materiale poate fi limitata sau ineficienta.
Ce dimensiuni de gauri si filete se pot realiza masina de gaurit si filetat cu baza magnetica SP5113U?
Masina SP5113U poate realiza gauri de diferite dimensiuni, in functie de capacitatea sa, variind de la dimensiuni mici pana la dimensiuni medii. In ceea ce priveste filetarea, aceasta masina poate fi utilizata pentru executia filetelor in tre M6 - M22.
Care sunt avantajele utilizarii masinii de gaurit si filetat cu talpa magnetica SP5113U in comparatie cu masinile traditionale?
Avantajele includ fixarea sigura si stabilitate pe suprafete metalice, precizie ridicata in gaurire si filetare, viteza variabila, durabilitate si eficienta in productie.

Caracteristici tehnice

Tensiune de alimentare
230 V
Turatii
200 - 550 rpm
Putere motor S1
1,5 kW (2,0 CP)
Cursa pinolei
190 mm
Sistem de prindere
Weldon 19 mm
Filetare
DA
Diametru de gaurire maxim
55 mm
Adancime maxima de gaurire
110 mm
Diametru de gaurire maxim cu burghiu spiralat
23 mm
Forta magnetica de fixare
15000 N
Greutate aproximativa
22 kg
Adancime maxima de gaurire cu burghiu spiralat
190 mm
Gama filetare
M6 - M22

Despre METCOR

Cu peste 20 de ani de experienta in furnizarea de masini si solutii tehnologice, precum si in oferirea de servicii profesionale de garantie si post-garantie, compania ocupa o pozitie de lider in industria de aprovizionare a industriei.

METCOR POLSKA dispune de un showroom de masini, unde clientii pot vedea echipamentele specifice, precum si sa programeze o prezentare a unui anumit model.

Comentarii (1)
Nota
Atentie!

* Fotografiile și clipurile video prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Performante de gaurire
Diametru de gaurire maxim 55 mm
Adancime maxima de gaurire 110 mm
Diametru de gaurire maxim cu burghiu spiralat 23 mm
Adancime maxima de gaurire cu burghiu spiralat 190 mm
Interval de turatii
Turatii 200 - 550 rpm
Ax
Sistem de prindere Weldon 19 mm
Electromagnet
Forta magnetica de fixare 15000 N
Curse
Cursa pinolei 190 mm
Filetare
Filetare DA
Gama filetare M6 - M22
Racordare electrica
Tensiune de alimentare 230 V
Putere motor S1 1,5 kW (2,0 CP)
Greutate
Greutate aproximativa 22 kg
Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator