Apelează: 0734 354 828

Paleciaki - wózki paletowe


Transpaletele industriale, cunoscute si sub numele de transpalete, sunt echipamente de transport indispensabile in depozite, hale de productie si magazine de tip big-box. Acestea sunt utilizate pentru a muta incarcaturile pe paleti, iar functia lor principala este de a ridica si cobori incarcatura cu ajutorul furcilor.
Camioanele industriale pentru paleti sunt disponibile in diferite variante, cum ar fi modelele manuale si electrice, cu diferite sisteme de ridicare, capacitati de incarcare si tipuri de roti pentru a satisface diferite nevoi si cerinte ale utilizatorilor.
Cu ajutorul camioanelor industriale pentru paleti, paletii grei de produse pot fi mutati in mod eficient si sigur, crescand productivitatea si eficienta si reducand riscul de ranire si deteriorare a bunurilor. Transpaletele industriale sunt indispensabile pentru transportul paletilor mari si grei cu marfuri, precum si pentru deplasarea incarcaturilor dintr-un loc in altul in interiorul depozitului.
De aceea, transpaletele industriale sunt un echipament indispensabil pentru depozite si hale de productie, iar selectia lor trebuie sa fie atent adaptata la nevoile utilizatorului.

RECOMANDAREA LUNII

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator