Apelează: 0734 354 828

Stoły robocze warsztatowe


Aveti nevoie de un spatiu de lucru confortabil si ergonomic, care sa va permita sa lucrati cu o varietate de materiale, inclusiv lemn sau metal, si sa va permita sa efectuati sarcini specifice cu precizie? Daca da, alegeti bancile de lucru de la Cormak. Acestea va vor fi de folos ori de cate ori trebuie sa efectuati operatiuni solicitante si sa planificati eficient spatiul disponibil. Printre altele, veti folosi bancurile de lucru pentru taierea, frezarea si lipirea placilor, precum si pentru asamblarea pieselor finite.

Mesele noastre de lucru va vor servi, de exemplu, pentru a realiza diverse constructii din lemn si panouri pe baza de lemn. Le puteti adapta cu usurinta la propriile nevoi, inclusiv in ceea ce priveste tipul de sarcini care trebuie indeplinite si spatiul de care dispuneti in atelierul dumneavoastra de tamplarie, industrial sau in garajul de acasa. Decideti:

functia de pliere a mesei astfel incat atunci cand este pliata sa ocupe un spatiu mic,

optiunea tabelului de inclinare,

inaltime de ridicare reglabila, pana la peste 1.000 mm,

face posibila transportarea pieselor de lucru datorita rotilor robuste.

Bucaturile de lucru Cormak sunt fabricate din materiale de inalta calitate, astfel incat, chiar si in conditii de utilizare intensiva, nu se vor deteriora rapid. Tampoanele din lemn protejeaza eficient suprafetele de lucru impotriva deteriorarii, iar constructia din otel asigura stabilitatea in timpul utilizarii.

>

RECOMANDAREA LUNII

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator