Apelează: 0734 354 828

Centru de prelucrare CNC ROUTERMAX BASIC 1325 ECO + OZ

  • Nou
Centru de prelucrare CNC ROUTERMAX...
Centru de prelucrare CNC ROUTERMAX...
Centru de prelucrare CNC ROUTERMAX...
Centru de prelucrare CNC ROUTERMAX...
Centru de prelucrare CNC ROUTERMAX...
Centru de prelucrare CNC ROUTERMAX...
Centru de prelucrare CNC ROUTERMAX...
Centru de prelucrare CNC ROUTERMAX...
Centru de prelucrare CNC ROUTERMAX...
Centru de prelucrare CNC ROUTERMAX...
Transport gratuit

CNC ROUTERMAX BASIC 1325 ECO + OZ - Solutia Ideala pentru Prelucrare de Inalta Precizie

Centru de prelucrare CNC ROUTERMAX BASIC 1325 ECO + OZ dispune de un domeniu de lucru extins pe axele X, Y si Z, ax de frezare racit cu apa de 4,5 kW si masa cu grila de vid. Cu turatia reglabila pana la 22.000 rpm, sistem de deplasare precis si motoare pas cu pas, acest echipament asigura performanta si precizie in operatii industriale. Software-ul CAD/CAM Vectric Cut2D PRO inclus optimizeaza productivitatea si calitatea prelucrarilor.

WH.3835
Disponibil in stoc furnizor

75.210 lei

🟥 Plătește prin TRANSFER BANCAR și BENEFICIAZĂ de 3% DISCOUNT

Detalii și descriere

Centru de prelucrare CNC ROUTERMAX BASIC 1325 ECO + OZ: Prezentare detaliata a specificatiilor tehnice

Domeniu de lucru X - axa: 1300 mm

Centru de prelucrare CNC ROUTERMAX BASIC 1325 ECO + OZ dispune de un domeniu de lucru pe axa X de 1300 mm, permitand prelucrarea pieselor lungi si oferind flexibilitate in diverse proiecte.

Domeniu de lucru Y - axa: 2500 mm

Cu un domeniu de lucru pe axa Y de 2500 mm, acest centru de prelucrare poate manevra materiale de dimensiuni mari, oferind o suprafata extinsa pentru operatiuni complexe.

Domeniu de lucru Z - axa: 300 mm

Axa Z are un domeniu de lucru de 300 mm, asigurand adancimea necesara pentru diverse tipuri de prelucrare si detalii complexe.

Ax de frezare racit cu apa: 4,5 kW fiecare, ER 25, cu unitate de racire CHILLER CW 3000

Axul de frezare racit cu apa, avand o putere de 4,5 kW fiecare si standard ER 25, ofera performante superioare si durabilitate, asigurand operatiuni precise si continue. Unitatea de racire CHILLER CW 3000 mentine temperatura optima a axului, prevenind supraincalzirea.

Turatie a axului reglabila continuu: 22.000 rpm

Turatia axului este reglabila continuu pana la 22.000 rpm, permitand adaptarea vitezei la diferite materiale si tipuri de prelucrare pentru rezultate optime.

Sistem de deplasare (axele X si Y): actionare cu cremaliera si pinion

Actionarea axelor X si Y se realizeaza printr-un sistem cu cremaliera si pinion, oferind precizie si durabilitate in miscari, esentiale pentru prelucrari precise.

Sistem de deplasare (axa Z): surub cu bile

Axa Z este actionata printr-un sistem cu surub cu bile, asigurand o miscare precisa si lina, necesara pentru detalii complexe.

Motoare de deplasare: motoare pas cu pas

Motoarele pas cu pas asigura o deplasare precisa si fiabila, esentiala pentru mentinerea unei calitati inalte a prelucrarilor.

Viteza maxima de deplasare: 22 m/min

Viteza maxima de deplasare de 22 m/min permite miscari rapide ale axelor, reducand timpul necesar pentru pozitionare si prelucrare.

Viteza maxima de lucru: 15 m/min

Viteza maxima de lucru de 15 m/min asigura un ritm eficient de prelucrare, mentinand totodata calitatea si precizia necesare.

Precizie de lucru: 0.05 mm

Precizia de lucru de 0.05 mm permite realizarea de detalii fine si prelucrari de inalta calitate, esentiale pentru aplicatiile industriale sofisticate.

Masa cu grila de vid cu 4 sectiuni si fante in T

Masa cu grila de vid este divizata in 4 sectiuni si dispune de fante in T, oferind flexibilitate maxima pentru fixarea pieselor de lucru de diverse dimensiuni si forme.

Pompa de vid: 5,5 kW cu functionare uscata, racita cu aer

Pompa de vid de 5,5 kW cu functionare uscata si racire cu aer asigura o fixare eficienta si sigura a pieselor de lucru, esentiala pentru operatiuni de mare precizie.

Senzor lungime scula

Senzorul de lungime a sculei permite masurarea rapida si precisa a sculelor utilizate, reducand erorile si optimizand timpii de productie.

Unitate de comanda MACH3, inclusiv PC si monitor

Unitatea de comanda MACH3 ofera o interfata user-friendly si functionalitati avansate pentru controlul precis al masinii, asigurand o operare usoara si eficienta. Sistemul include PC si monitor pentru o gestionare completa.

Unitate de oscilatie, inclusiv cutit oscilant, Software

Unitatea de oscilatie, inclusiv cutitul oscilant si software-ul dedicat, permite realizarea de taieri complexe si precise, adaugand versatilitate centrului de prelucrare.

Interfata Ethernet / USB

Interfata Ethernet / USB permite transferul rapid si facil de date intre diferite dispozitive, simplificand procesul de incarcare si actualizare a programelor de prelucrare.

Software CAD/CAM Vectric Cut2D PRO (NESTING Inclusive)

Software-ul CAD/CAM Vectric Cut2D PRO, inclusiv functia de nesting, ofera un set complet de unelte pentru proiectare si optimizare a proceselor de prelucrare, crescand eficienta si calitatea rezultatelor.

Conexiune electrica: 3 faze 400 V, 50 Hz

Masina functioneaza cu o conexiune electrica de 3 faze, 400 V si 50 Hz, asigurand o alimentare stabila si fiabila necesara pentru operatii intensive.

Temperatura ambianta de functionare: 0-45°C

Centru de prelucrare CNC ROUTERMAX BASIC 1325 ECO + OZ poate functiona eficient intr-o gama larga de temperaturi ambientale, de la 0 la 45°C, asigurand flexibilitate in diverse medii de lucru.

Dimensiuni latime: 2100 mm

Dimensiuni lungime: 3300 mm

Cu dimensiuni de 2100 mm latime si 3300 mm lungime, acest centru de prelucrare este conceput pentru a se integra in spatii de lucru de mari dimensiuni, oferind totodata stabilitate si robustete.

Greutate: 1500 kg

Greutatea de 1500 kg confera masinii stabilitate si reduce vibratiile in timpul utilizarii, asigurand astfel o precizie sporita si o durata de viata mai lunga a echipamentului.

Caracteristici tehnice

Greutate aproximativa
1500 kg

Despre WINTER HOLZTECHNIK Germania

Specialistul pentru prelucrarea lemnului, prelucrarea materialelor plastice si prelucrarea metalelor

Comentarii (0)
Atentie!

* Fotografiile și clipurile video prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator