Apelează: 0734 354 828

Centru de prelucrare CNC ROUTERMAX ATC 1530 ECO DWT

  • Nou
Centru de prelucrare CNC ROUTERMAX...
Transport gratuit

Centru de Prelucrare CNC ROUTERMAX ATC 1530 ECO DWT - Performanta si Precizie

Centru de prelucrare CNC ROUTERMAX ATC 1530 ECO DWT dispune de un domeniu de lucru extins pe axele X, Y si Z, masa de lucru dubla si ax de frezare racit cu aer de 9.5 kW. Cu o turatie de pana la 24.000 rpm, schimbator de scule automat si servomotoare de 850 W, acest echipament ofera performanta si precizie in operatii industriale. Sistemul de deplasare avansat si software-ul CAD/CAM inclus optimizeaza productivitatea si calitatea prelucrarilor.

WH.3837
Disponibil in stoc furnizor

192.857 lei

🟥 Plătește prin TRANSFER BANCAR și BENEFICIAZĂ de 3% DISCOUNT

Detalii și descriere

Centru de prelucrare CNC ROUTERMAX ATC 1530 ECO DWT: Prezentare detaliata a specificatiilor tehnice

Domeniu de lucru X - axa: 1500 mm

Centru de prelucrare CNC ROUTERMAX ATC 1530 ECO DWT dispune de un domeniu de lucru pe axa X de 1500 mm, permitand prelucrarea pieselor lungi si asigurand flexibilitate in diverse proiecte.

Domeniu de lucru Y - axa: 3000 mm x 2

Cu un domeniu de lucru pe axa Y de 3000 mm x 2, acest centru de prelucrare poate manevra simultan doua seturi de materiale, ceea ce creste productivitatea si eficienta operationala.

Domeniu de lucru Z - axa: 300 mm

Axa Z are un domeniu de lucru de 300 mm, asigurand adancimea necesara pentru diverse tipuri de prelucrare si detalii complexe.

Masa de lucru dubla: 1500 x 3000 mm (functionare pendulara)

Masa de lucru dubla, cu dimensiuni de 1500 x 3000 mm si functionare pendulara, permite prelucrarea simultana a doua piese, imbunatatind eficienta si reducand timpii morti.

Ax de frezare racit cu aer: 9.5 kW, ISO 30

Axul de frezare racit cu aer, avand o putere de 9.5 kW si standard ISO 30, ofera performante superioare si durabilitate, asigurand operatiuni precise si continue.

Turatia fusului reglabila continuu: 24.000 rpm

Turatia fusului este reglabila continuu pana la 24.000 rpm, permitand adaptarea vitezei la diferite materiale si tipuri de prelucrare pentru rezultate optime.

Schimbator de scule de 12 ori, cu deplasare

Schimbatorul de scule automat, cu capacitate de 12 scule, asigura tranzitii rapide si eficiente intre operatiuni, minimizand timpul de nefunctionare si crescand productivitatea.

Sistem de deplasare (axele X si Y): actionare cu cremaliera si pinion

Actionarea axelor X si Y se realizeaza printr-un sistem cu cremaliera si pinion, oferind precizie si durabilitate in miscari, esentiale pentru prelucrari precise.

Sistem de deplasare (axa Z): surub cu bile

Axa Z este actionata printr-un sistem cu surub cu bile, asigurand o miscare precisa si lina, necesara pentru detalii complexe.

Motoare de deplasare: servomotoare AC Leadshine 850 W

Servomotoarele AC Leadshine de 850 W garanteaza o deplasare precisa si fiabila, esentiala pentru mentinerea unei calitati inalte a prelucrarilor.

Viteza maxima de deplasare: 45 m/min

Viteza maxima de deplasare de 45 m/min permite miscari rapide ale axelor, reducand timpul necesar pentru pozitionare si prelucrare.

Viteza maxima de lucru: 20 m/min

Viteza maxima de lucru de 20 m/min asigura un ritm eficient de prelucrare, mentinand totodata calitatea si precizia necesare.

Precizie de lucru: 0.05 mm

Precizia de lucru de 0.05 mm permite realizarea de detalii fine si prelucrari de inalta calitate, esentiale pentru aplicatiile industriale sofisticate.

Masa cu grila de vid cu 6 sectiuni si fante in T

Masa cu grila de vid este divizata in 6 sectiuni si dispune de fante in T, oferind flexibilitate maxima pentru fixarea pieselor de lucru de diverse dimensiuni si forme.

2 pompe de vid: 7,5 kW / 250m³ racite cu aer

Cele doua pompe de vid racite cu aer, cu o putere de 7,5 kW fiecare si capacitate de 250m³, asigura o fixare eficienta si sigura a pieselor de lucru, esentiala pentru operatiuni de mare precizie.

Pozitionarea pieselor: opriri coborabile pneumatic, 2 in X si 3 in Y pe masa

Opririle coborabile pneumatic faciliteaza pozitionarea precisa a pieselor de lucru, cu 2 opriri in X si 3 in Y, asigurand astfel repetabilitate si eficienta in procesul de prelucrare.

Senzor de lungime a sculei

Senzorul de lungime a sculei permite masurarea rapida si precisa a sculelor utilizate, reducand erorile si optimizand timpii de productie.

Software CAD/CAM VECTRIC CUT 2D PRO (NESTING Inclusive)

Software-ul CAD/CAM VECTRIC CUT 2D PRO, inclusiv functia de nesting, ofera un set complet de unelte pentru proiectare si optimizare a proceselor de prelucrare, crescand eficienta si calitatea rezultatelor.

Unitate de comanda DSP NK105 G3

Unitatea de comanda DSP NK105 G3 ofera o interfata user-friendly si functionalitati avansate pentru controlul precis al masinii, asigurand o operare usoara si eficienta.

Interfata USB

Interfata USB permite transferul rapid si facil de date intre diferite dispozitive, simplificand procesul de incarcare si actualizare a programelor de prelucrare.

Conexiune electrica: 3 faze 400 V, 50 Hz

Masina functioneaza cu o conexiune electrica de 3 faze, 400 V si 50 Hz, asigurand o alimentare stabila si fiabila necesara pentru operatii intensive.

Temperatura ambianta de functionare: 0-45°C

Centru de prelucrare CNC ROUTERMAX ATC 1530 ECO DWT poate functiona eficient intr-o gama larga de temperaturi ambiante, de la 0 la 45°C, asigurand flexibilitate in diverse medii de lucru.

Dimensiuni latime: 2300 mm

Dimensiuni lungime: 7000 mm

Cu dimensiuni de 2300 mm latime si 7000 mm lungime, acest centru de prelucrare este conceput pentru a se integra in spatii de lucru de mari dimensiuni, oferind totodata stabilitate si robustete.

Caracteristici tehnice

Lungime (L)
7000 mm
Greutate aproximativa
3200 kg

Despre WINTER HOLZTECHNIK Germania

Specialistul pentru prelucrarea lemnului, prelucrarea materialelor plastice si prelucrarea metalelor

Comentarii (0)
Atentie!

* Fotografiile și clipurile video prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator