Apelează: 0734 354 828

Foarfeca de tabla manuala Metallkraft TBS 1500-15

  Limitatorul spate (485 mm) prevazut cu scala este ideal pentru debitarea in serie
  Este prevazuta cu scala pe masa de lucru pentru o ajustare rapida la necesitatile de prelucrare
  Constructia compacta si robusta a ghilotinei asigura obtinerea de rezultate optime intr-un spatiu restrans
  Foarfeca de tabla manuala Metallkraft TBS 1500-15

  Foarfeca de tabla manuala Metallkraft TBS 1500-15 este o ghilotina manuala pentru tabla ce ofera un raport optim cost beneficiu pentru utilizatorii amatori, micile ateliere de prelucrari metalice, santierele de constructii etc. Acest model ofera posibilitatea realizarii de debitari a foilor metalice cu lungimi pana la 1500 mm si grosimi de 1,5 mm.

  MK.3746150

  0 lei

  🟥 Plătește prin TRANSFER BANCAR și BENEFICIAZĂ de 3% DISCOUNT

  Detalii și descriere

  Caracteristici:

  • Aceasta ghilotina manuala este ideala pentru debitarea foilor metalice confectionate din otel, cupru, aluminiu, zinc, material plastic
  • Constructia compacta si robusta a ghilotinei asigura obtinerea de rezultate optime intr-un spatiu restrans
  • Cutitele de calitate confectionate din otel HRC55-60 cu care este dotata aceasta ghilotina manuala garanteaza debitarea fara bavuri a foilor metalice
  • Aceasta foarfeca ghilotina este dotata standard cu mitra pentru debitarea la unghi
  • Limitatorul spate (485 mm) prevazut cu scala este ideal pentru debitarea in serie 
  • Operarea facila a acestei ghilotine manuale se realizeaza cu ajutorul a doua manere pozitionate lateral
  • Este prevazuta cu scala pe masa de lucru pentru o ajustare rapida la necesitatile de prelucrare
  • Este echipata cu dispozitiv de fixare a materialului ce urmeaza a fi debitat pentru a asigura o precizie ridicata in exploatare
  • Aceasta foarfeca manuala este livrata standard cu suport

  Accesorii standard:

  • Cutite de calitate din otel HRC55-60
  • Limitator spate cu scala
  • Suport

  Caracteristici tehnice

  Inaltime masa
  800 mm
  Dimensiuni (L x l x h)
  1900 x 1150 x 1120 mm
  Lungime taiere
  1500 mm
  Limitator spate
  485 mm
  Greutate aproximativa
  480 kg
  Fara indoire preliminara (fara preindoire)
  1,5 mm

  Despre METALLKRAFT Germania

  METALLKRAFT - Masini de prelucrare a metalelor pentru utilizare versatila

  Aveti cerinte exigente in ceea ce priveste calitatea masinii, dar eficienta economica si profitabilitatea sunt un factor la fel de important pentru dvs. Reteaua noastra de parteneri cu amanuntul va asigura ca aveti intotdeauna un partener local care va garanteaza cele mai bune sfaturi, asistenta si servicii post-vanzare. Si, bineinteles, echipa noastra de consultanta si service este acolo pentru a va ajuta in orice moment. printre produsele cu adevarat echivalente si comparabile va ofera asigurarea ca achizitionarea unui produs de marca de catre Metallkraft va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta de utilizare, caracteristicile, calitatea, ingineria si performanta preturilor si este decizia de cumparare potrivita pentru dumneavoastra.

  METALLKRAFT - Prelucrarea metalelor pentru utilizatorii exigenti

  Standardul de inalta calitate al masinilor noastre de prelucrare a metalelor Metallkraft se bazeaza pe producatori selectati cu atentie, constienti de calitate, lideri de piata, cu experienta de zeci de ani. Achizitionarea unui produs de marca de catre Metallkraft va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta in utilizare, caracteristici, calitate, inginerie si pret-performanta!

  METALLKRAFT - Masini de prelucrare a metalelor pentru utilizare versatila

  Aveti cerinte exigente in ceea ce priveste calitatea masinii, dar eficienta economica si profitabilitatea sunt un factor la fel de important pentru dvs. Reteaua noastra de parteneri cu amanuntul va asigura ca aveti intotdeauna un partener local care va garanteaza cele mai bune sfaturi, asistenta si servicii post-vanzare. Si, bineinteles, echipa noastra de consultanta si service este acolo pentru a va ajuta in orice moment. printre produsele cu adevarat echivalente si comparabile va ofera asigurarea ca achizitionarea unui produs de marca de catre Metallkraft va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta de utilizare, caracteristicile, calitatea, ingineria si performanta preturilor si este decizia de cumparare potrivita pentru dumneavoastra.

  Centrul demonstrativ

  Experimentati mai mult de 150 de masini disponibile permanent pentru demonstratie la cca. 2.000 m² la centrul nostru demonstrativ din Hallstadt. Consilierii nostri sunt disponibili sa va ajute cu cunostintele lor de specialitate si sa va ghideze prin spatiul expozitional.

  Centrul demonstrativ

  De asemenea, oferim cursuri si seminarii de formare periodica pentru partenerii nostri cu amanuntul la centrul nostru de demonstratie si instruire. Cunostintele de baza sunt transmise grafic, iar masinile sunt demonstrate in direct.

  Service

  In Centrul de service STÜRMER, toate cererile primite ale clientilor sunt procesate imediat. Scopul nostru este sa oferim solutii rapide la nevoile specifice ale clientilor nostri si sa oferim specialisti pentru toate domeniile.

  Comentarii (0)
  Atentie!

  * Fotografiile și clipurile video prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

  Product added to wishlist
  Produs adăugat în comparator