Apelează: 0734 354 828

Foarfeca de tabla manuala Metallkraft TBS 1050-10 T

Limitatorul spate reglabil garanteaza debitarea cu precizie a foilor metalice
Este prevazuta standard cu mitra reglabila pentru taierea in unghi
Foarfeca de tabla manuala Metallkraft TBS 1050-10 T
  Limitatorul spate reglabil garanteaza debitarea cu precizie a foilor metalice
  Este prevazuta standard cu mitra reglabila pentru taierea in unghi
  Foarfeca de tabla manuala Metallkraft TBS 1050-10 T

  Foarfeca de tabla manuala Metallkraft TBS 1050-10 T este o ghilotina manuala pentru tabla ce ofera un raport optim cost beneficiu pentru utilizatorii amatori, micile ateliere de prelucrari metalice, santierele de constructii etc. Acest model ofera posibilitatea realizarii de debitari a foilor metalice cu lungimi pana la 1050 mm si grosimi de 1,0 mm.

  MK.3776111
  Disponibil in stoc furnizor

  5.942 lei

  🟥 Plătește prin TRANSFER BANCAR și BENEFICIAZĂ de 3% DISCOUNT

  Detalii și descriere

  Caracteristici:

  • Constructia compacta si robusta a ghilotinei asigura obtinerea de rezultate optime intr-un spatiu restrans
  • Cutitele de calitate cu care este dotata aceasta ghilotina manuala garanteaza debitarea fara bavuri a foilor metalice
  • Aceasta foarfeca ghilotima este dotata standard cu mitra pentru debitarea la unghi
  • Limitatorul spate (500 mm) prevazut cu scala este idela pentru debitarea in serie 
  • Datorita constructie compacte, acest model poate fi utilizat pe santierele de constructii pentru debitarea foilor din otel, hartiei, plasticurilor si altor materiale
  • Zona de taiere vizibila asigura un control asupra operatiunii de debitare

  Accesorii standard:

  • Cutite de calitate
  • Limitator spate cu scala
  • Mitra debitare la unghi

  Caracteristici tehnice

  Dimensiuni (L x l x h)
  1370 x 480 x 580 mm
  Unghi de taiere
  Lungime taiere
  1050 mm
  Limitator spate
  500 mm
  Greutate aproximativa
  160 kg
  Fara indoire preliminara (fara preindoire)
  1,0 mm

  Despre METALLKRAFT Germania

  METALLKRAFT - Masini de prelucrare a metalelor pentru utilizare versatila

  Aveti cerinte exigente in ceea ce priveste calitatea masinii, dar eficienta economica si profitabilitatea sunt un factor la fel de important pentru dvs. Reteaua noastra de parteneri cu amanuntul va asigura ca aveti intotdeauna un partener local care va garanteaza cele mai bune sfaturi, asistenta si servicii post-vanzare. Si, bineinteles, echipa noastra de consultanta si service este acolo pentru a va ajuta in orice moment. printre produsele cu adevarat echivalente si comparabile va ofera asigurarea ca achizitionarea unui produs de marca de catre Metallkraft va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta de utilizare, caracteristicile, calitatea, ingineria si performanta preturilor si este decizia de cumparare potrivita pentru dumneavoastra.

  METALLKRAFT - Prelucrarea metalelor pentru utilizatorii exigenti

  Standardul de inalta calitate al masinilor noastre de prelucrare a metalelor Metallkraft se bazeaza pe producatori selectati cu atentie, constienti de calitate, lideri de piata, cu experienta de zeci de ani. Achizitionarea unui produs de marca de catre Metallkraft va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta in utilizare, caracteristici, calitate, inginerie si pret-performanta!

  METALLKRAFT - Masini de prelucrare a metalelor pentru utilizare versatila

  Aveti cerinte exigente in ceea ce priveste calitatea masinii, dar eficienta economica si profitabilitatea sunt un factor la fel de important pentru dvs. Reteaua noastra de parteneri cu amanuntul va asigura ca aveti intotdeauna un partener local care va garanteaza cele mai bune sfaturi, asistenta si servicii post-vanzare. Si, bineinteles, echipa noastra de consultanta si service este acolo pentru a va ajuta in orice moment. printre produsele cu adevarat echivalente si comparabile va ofera asigurarea ca achizitionarea unui produs de marca de catre Metallkraft va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta de utilizare, caracteristicile, calitatea, ingineria si performanta preturilor si este decizia de cumparare potrivita pentru dumneavoastra.

  Centrul demonstrativ

  Experimentati mai mult de 150 de masini disponibile permanent pentru demonstratie la cca. 2.000 m² la centrul nostru demonstrativ din Hallstadt. Consilierii nostri sunt disponibili sa va ajute cu cunostintele lor de specialitate si sa va ghideze prin spatiul expozitional.

  Centrul demonstrativ

  De asemenea, oferim cursuri si seminarii de formare periodica pentru partenerii nostri cu amanuntul la centrul nostru de demonstratie si instruire. Cunostintele de baza sunt transmise grafic, iar masinile sunt demonstrate in direct.

  Service

  In Centrul de service STÜRMER, toate cererile primite ale clientilor sunt procesate imediat. Scopul nostru este sa oferim solutii rapide la nevoile specifice ale clientilor nostri si sa oferim specialisti pentru toate domeniile.

  Comentarii (0)
  Atentie!

  * Fotografiile și clipurile video prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

  Limitator spate 500 mm
  Fara indoire preliminara (fara preindoire) 1,0 mm
  Capacitate debitare
  Unghi de taiere
  Lungime taiere 1050 mm
  Dimensiuni de gabarit
  Dimensiuni (L x l x h) 1370 x 480 x 580 mm
  Greutate
  Greutate aproximativa 160 kg
  Product added to wishlist
  Produs adăugat în comparator