Apelează: 0734 354 828

Masina de marcat cu laser Winter RJ YAG

  Masina de marcat cu laser Winter RJ YAG

  Masina de marcat cu laser Winter RJ YAG este un echipament cu laser utilizat pentru marcarea diferitelor suprafete metalice si nemetalice pe suprafete de pana la 150 x 150 mm oferind o marcare excelenta.

  WH.YAG

  🟥 Plătește prin TRANSFER BANCAR și BENEFICIAZĂ de 3% DISCOUNT

  Detalii și descriere

  • Masina de marcat cu laser Winter RJ YAG este un echipament cu laser utilizat pentru marcarea diferitelor suprafete metalice si nemetalice pe suprafete de pana la 150 x 150 mm oferind o marcare excelenta
  • Aceasta masina de marcat cu laser adopta tehnologii internationale avansate oferind avantaje in utilizare precum: durata lunga de functionare, eficienta energetica pe termen lung, marcaje de calitate, consum redus de energie etc.
  • Acest marcator cu laser poate fi utilizat in numeroase domensii, precum: industria producatoare de componente electronice, circuite integrate, circuite electrice, comunicatii mobile, productia de scule, productia de instrumente de precizie, producerea ochelarilor si ceasurilor, bijuteriilor, butoanelor din cauciuc, materialelor de constructii, echipamentelor medicale etc.
  • Aceasta masina de marcat cu laser poate fi utilizata pentru diferite tipuri de metale, precum metale comune si aliaje (otel, cupru, aluminiu, magneziu, zinc etc.) metale rare si aliaje (aur, argint, titan), oxizi metalici, suprafete tratate (fosfatate, aluminate etc.)
  • Aceasta masina de marcat poate fi utilizata si pentru marcarea pe materiale neferoase, precum ABS, nylon, PEC, PVC etc.
  • Aceasta masina de marcat cu laser este prevazuta cu sistem de racire cu apa

  Caracteristici tehnice

  Frecventa curent alimentare
  50 Hz
  Acuratete
  ≤ ±0,001 mm
  Lungime prelucrare axa x
  150 mm
  Lungime prelucrare axa y
  150 mm
  Tip fascicul laser
  CO2
  Putere maxima laser
  50 W
  Frecventa laser
  ≤50 KHz
  Lungime raza laser
  1064 nm
  Adancime de gravare
  ≤0,5 mm
  Dimensiuni minime font
  0,25 mm
  Latime minima linie
  0,02 mm
  Putere totala consumata
  ≤ 3000 W
  Viteza de gravare
  ≤ 7000 mm/s

  Despre WINTER HOLZTECHNIK Germania

  Specialistul pentru prelucrarea lemnului, prelucrarea materialelor plastice si prelucrarea metalelor

  Comentarii (0)
  Atentie!

  * Fotografiile și clipurile video prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

  Product added to wishlist
  Produs adăugat în comparator