Apelează: 0734 354 828

Presa hidraulica cu masa fixa RHTC FLV-220

  Presa hidraulica cu masa fixa RHTC FLV-220

  Presa hidraulica cu masa fixa FLV-220 este construita pe o structura sudata electric si este dotata cu un batiu pentru a obtine o forta mai mare. Acest model este destinat, in special, realizarii de operatiuni de stantare, indoire, perforare si debitare.

  RHC.10410

  0 lei

  🟥 Plătește prin TRANSFER BANCAR și BENEFICIAZĂ de 3% DISCOUNT

  Detalii și descriere

  Presa hidraulica cu masa fixa FLV-220 este dotata cu un singur cilindru de actionare cu efect dublu, echipat cu un cap interschimbabil pentru a evita deteriorarea pistonului si a echipamentului si, nu in cele din urma, a sculei si matritei.

  Cilindrul este dotat cu un sistem anti-recul ajustabil frontal pentru a permite reglarea cursei cu usurinta.

  Presa hidraulica cu masa fixa FLV-220 este echipata cu o unitate hidraulica motorizata cu doua viteze, cu deconectare automata a vitezei mari.

  Unitatea hidraulica este actionata de catre electro-valve, inclusiv valva anti-retur, valva de control a presiunii si valva pentru decompresia cilindrului.

  Aceasta presa hidraulica este livrata cu cap de actionare mobil cu miscare laterala actionata prin intermediul unei manivele si a unui sistem de transmisie cu sistem de blocare manual.

  Panoul de comanda al presei hidraulice cu masa fixa model FLV-220 este prevazut cu un selector pentru operarea manuala sau automata si un selector pentru viteza.

  Acesta presa poate fi operata cu ajutorul unor pedale ce sunt livrate standard.

  Presa hidraulica cu masa fixa FLV-220 este livrata cu un manometru in tone, ulei hidraulic si manual de utilizare.

  Aceasta presa este construita conform normelor CE iar presiunea de lucru a cilindrului este sub 320 bar, fapt ce garanteaza o durata de viata lunga.

  Caracteristici tehnice

  Tensiune de alimentare
  400 V
  Putere motor S1
  7,5 kW (10,0 CP)
  Inaltime de lucru
  900 mm
  Presiune maxima
  320 bar
  Rezervor ulei hidraulic
  30 litri
  Forta presoare
  220 t
  Cursa piston
  320 mm
  Greutate aproximativa
  3720 kg
  Viteza de deplasare piston
  10 mm/sec.
  Viteza de revenire piston
  18 mm/sec
  Viteza de lucru piston
  2,2 mm/sec
  Latime totala
  1000 mm
  Deschidere maxima pe verticala
  600 mm
  Inaltime totala
  2835 mm
  Lungime totala
  2140 mm
  Tip ulei
  TL-46
  Deschidere frontala
  1500 mm
  Deschidere laterala
  280 mm
  Deschidere batiu
  480 mm
  Cursa cap de antrenare
  950 mm

  Despre RHTC Olanda

  Echipamentele RHTC sunt de incredere

  La RHTC principala prioritate este calitatea. Masinile de roluit profile, abcanturile magentice si presele de atelier sunt produse utilizand utilaje CNC de ultima generatie si roboti industriali. Un echipament RHTC este durabil, robust si de incredere.
  Un alt aspect important il reprezinta siguranta in utilizare. Toate echipamentele RHTC respecta cu strictete cerintele si reglementarile standardelor CE. Toate echipamentele RHTC sunt livrate cu manuale de utilizare care cuprind reguli si recomandari privind utilizarea si intretinerea acestora.

  RHTC este in ton cu afacerea dumnevoastra
  RHTC va sustine activitatea in orice mod posibil. Aveti nevoie de ceva special?

  Chiar daca este cazul unor ajustari de dimensiune, hidraulice sau electronice, RHTC va construie echipamentul conform nevoilor dumneavoastra.

  La RHTC afacerile se fac in mod onest si agreabil
  Cand vine vorba de a face afaceri increderea este esentiala. RHTC confirma toate comenzile in scris si intotdeauna isi onoreaza angajamentele. Dumneavoastra doriti un furnizor care cunoaste lumea. RHTC dispune de o retea international cuprinzatoare de care puteti beneficia.

  RHTC: cea mai buna calitate la cel mai bun pret.

  Comentarii (0)
  Atentie!

  * Fotografiile și clipurile video prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

  Product added to wishlist
  Produs adăugat în comparator