Apelează: 0734 354 828

Masa extensie si prelungire pentru LBM 200

  Masa extensie si prelungire pentru LBM 200

  Masa extensie si prelungire pentru LBM 200 este utilizata pentru a mari dimensiunile mesei masinii de mortezat LBM 200 atat pe axa , cat si pe axa y.

  NK.MEP-LBM

  0 lei

  🟥 Plătește prin TRANSFER BANCAR și BENEFICIAZĂ de 3% DISCOUNT

  Detalii și descriere

  • Masa extensie si prelungire pentru LBM 200 este utilizata pentru a mari dimensiunile mesei masinii de mortezat LBM 200 atat pe axa , cat si pe axa y
  • Aceasta estensie este foarte utila in cazul prelucrarii pieselor cu dimensiuni mari asigurand o suprafata mare de sprijin

  Caracteristici tehnice

  Tip accesoriu
  masa

  Despre NIKMANN MASCHINEN

  NIKMANN MASCHINEN - masini unelte prelucrare lemn fabricate in Europa

  ZMM "STOMANA" AD este o companie cu o vastă experiență și tradiții durabile în industria constructoare de mașini unelte din Europa. Situati in Silistra din 1945, până în 1991 acesta a fost unul dintre cei mai mari producători de mașini de prelucrare a metalelor și echipamente pentru industria prelucratoare din Bulgaria.

  Având în vedere cererea pentru promovarea eficienței managementului afacerilor într-un mediu care se schimbă rapid și foarte competitiv, compania și-a reorientat activitatea de producție către dezvoltarea și producția de mașini de prelucrare a lemnului.

  O caracteristică importantă a întreprinderii este capacitatea sa de a realiza în mod eficient pe termen scurt, proiecte de proiectare și de fabricație de înaltă calitate. Toate acestea de datoreaza profesionalismului personalului, producției eficiente si de inalta calitate sustinuta de facilitățile tehnologice.

  În ultimii ani ZMM "STOMANA" AD a fost în măsură să dezvolte o gamă largă de mașini de prelucrare a lemnului, cum ar fi seria de mașini simple, duble și multi-operaționale, rindele, rindele si grosimi, ferastraie circulare, mașini de frezat, ferastraie cu bandă , strunguri prelucrare lemn, masini de aplicat cant si aspiratoare pentru praf si rumegus, exhaustoare.

  Peste 95% din producția societății este exportată în străinătate.

  COMPONENTELE UTILAJELOR NIKMANN MASCHINEN

  Fabricarea mașinilor noastre include elemente (piese componente) livrate de cele mai importante companii din lume, cum ar fi Klinger & Born, Fried, Kleinberg, Hueck, Barke, Saelzer, Tripus; French Crouzet and Mori; Consegni Pierino din Italia , Co-matic din Taiwan, etc.

  PRODUCȚIE ȘI FACILITATI TEHNOLOGICE - NIKMANN MASCHINEN

  După privatizarea din 1999, strategia de producție a companiei a inclus o punere în aplicare continuă a tehnologiilor moderne. Astfel s-a reusit dezvoltarea de noi produse, având în vedere sarcina de a orienta produsele noastre într-o direcție, în care se vor potrivi mai bine cererilor pietei contemporane cat si o prezenta mai mare pe noi piețe.

  In fabrica STOMANA gasiti masini CNC de ultima generatie cat si o linie de vopsire cu pulbere.

  • 2 cuptoare cu inducție de frecvență medie pentru producția de mărime medie și piese turnate din fontă de dimensiuni mari, cu o greutate de până la 2 tone.
  • 11 centre de prelucrare CNC verticale. Aceste mașini permit prelucrarea pieselor prismatice de dimensiuni mici, medii și mari. Dimensiunile maxime posibile ale pieselor sunt: ​​greutate 3.500 kg si dimensiuni la prelucrarea axelor 6000 x 2000 х 1200 mm.
  • 12 centre de prelucrare CNC orizontale.Aceste mașini permit prelucrarea pieselor prismatice de dimensiuni mici, medii și mari. Dimensiunile maxime posibile ale pieselor sunt: ​​15,000 kg greutate și dimensiuni la prelucrarea axelor 3000 x 2000 x 1600 mm.
  • Centre moderne cu 5 axe de prelucrare - 2 dintre ele pentru prelucrarea pieselor cu greutate de până la 1000 kg și dimensiuni la prelucrarea axelor 800 x 900 x 620 mm.
  • Pentru prelucrarea pieselor de rotație, compania are în total de 19 strunguri CNC. Dimensiunile maxime posibile ale pieselor sunt: ​​lungimea 1575 mm și dimensiuni la prelucrarea deasupra suportului 630 mm.
  • Fabrica are, de asemenea, strung paralel CNC cu comandă de-a lungul celor 4 axe.
  • 3 strunguri CNC cu dispozitive tijă de alimentare cu diametrul de 60 de milimetri de deschidere.
  • Masini pentru debitare cu laser high-tech pentru taiere foi cu o grosime de până la 16 mm și tablă dimensiunile de 3.000 x 1.500 mm.
  • 1 masina CNC pentru indoirea foilor de tabla.
  • ZMM Stomana dispune de mașini și aparate pentru efectuarea controlului calității producției.
  • Controlul final al produselor se face prin masina de masurat CNC cu trei coordonate.
  • Volumul de măsurare al aparatului de axe este de 1 500 х 1 000 х 800 mm.
  • Eroarea volumetrică la control este 0,0038 mm, iar rezoluția este 0,0005 mm.

  eMasiniUnelte.ro oferteaza in Romania gama de masini unelte al binecunoscutei marci NIKMANN MASCHINEN, utilaje prelucrare lemn.

  Comentarii (0)
  Atentie!

  * Fotografiile și clipurile video prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

  Tip accesoriu masa
  Product added to wishlist
  Produs adăugat în comparator