Ferastrau panglica, banzic Nikmann BS 40 Mărește

Ferastrau panglica, banzic Nikmann BS 40

NIKMANN MASCHINEN NIKMANN MASCHINEN

BS40

Nou

Ferastraul panglica, banzic Nikmann BS 40 ofera o capacitate de taiere generoasa cu un necesar redus de spatiu. Volantele din fonta, pe rulmenti, garanteaza durabilitate ridicata a benzii ferastraului. Raportul optim pret - eficienta face din acest model solutia ideala pentru utilizatorii amatori.

Produs fabricat in EUROPA.

More details

1 805 € fără TVA


9 699 lei cu TVA

SUPORT TEHNIC

0734 354 828

comenzi[at]emasiniunelte.ro

Cumpara de 100 € si primesti LIVRARE GRATUITA!
 • Acest fierastrau banzic are o constructie sudata din otel, rezistenta la torsiune ce garanteaza rezulate optime in exploatare
 • Acest fierastrau asigura o stabilitate ridicata intr-un spatiu redus de lucru
 • Masiva masa de lucru este confectionata din fonta si este rectificata
 • Aceasta permite posibilitatea de inclinare -15° pana la +20°
 • Acest fierastrau cu panza panglica este prevazut cu intrerupatoare de protectie automate care asigura deconectarea masinii la deschiderea usilor
 • Ghidajele de precizie cu 3 role din partea superioara si inferioara (sub masa) a benzii ferastraului asigura precizia prelucrarii
 • Volantele acestui ferastrau sunt confectionate din fonta si sunt pe rulmenti
 • Tratamentul superficial special aplicat volantilor asigura prelungirea duratei de utilizare a panzelor panglica actionate
 • Panza panglica poate fi schimbata rapid, fara a modifica valoarea prestabilita a tensionarii, inlocuirea realizandu-se cu ajutorul unui levier cu excentric pozitionat in partea posterioara a fierastraului
 • Include limitator longitudinal confectionat din aluminiu cu scala si fixare cu clema cu actionare rapida
 • Acest model se livreaza standard cu pedala de oprire 

 Accesorii standard:

 • Limitator longitudinal din aluminiu
 • Ghidaje de precizie cu 3 role
 • Pedala franare
 • Scule

*In cazul comenzii unor accesorii care se livreaza doar impreuna cu masina, accesoriul initial va fi inlocuit din fabrica cu optiunea clientului.

Diametru hota exhaustare2 x 100 mm
Putere cedata a motorului S1 100%2,2 kW (3,0 CP)
Tensiune de alimentare230 V
Greutate aproximativa175 kg
Dimensiuni masa500 x 400 mm
Inclinare masa-15° la +20°
Latime de taiere390 mm
Inaltime de taiere295 mm
Lungime panza panglica3300 - 3400 mm
Viteza de taiere1020 m/min
Inaltime maxima panza panglica25 mm
Diametru volante400 mm

Scrieţi o recenzie

Ferastrau panglica, banzic Nikmann BS 40

Ferastrau panglica, banzic Nikmann BS 40

Ferastraul panglica, banzic Nikmann BS 40 ofera o capacitate de taiere generoasa cu un necesar redus de spatiu. Volantele din fonta, pe rulmenti, garanteaza durabilitate ridicata a benzii ferastraului. Raportul optim pret - eficienta face din acest model solutia ideala pentru utilizatorii amatori.

Produs fabricat in EUROPA.

NIKMANN MASCHINEN - masini unelte prelucrare lemn fabricate in Europa


ZMM "STOMANA" AD este o companie cu o vastă experiență și tradiții durabile în industria constructoare de mașini unelte din Europa. Situati in Silistra din 1945, până în 1991 acesta a fost unul dintre cei mai mari producători de mașini de prelucrare a metalelor și echipamente pentru industria prelucratoare din Bulgaria.


Având în vedere cererea pentru promovarea eficienței managementului afacerilor într-un mediu care se schimbă rapid și foarte competitiv, compania și-a reorientat activitatea de producție către dezvoltarea și producția de mașini de prelucrare a lemnului.


O caracteristică importantă a întreprinderii este capacitatea sa de a realiza în mod eficient pe termen scurt, proiecte de proiectare și de fabricație de înaltă calitate. Toate acestea de datoreaza profesionalismului personalului, producției eficiente si de inalta calitate sustinuta de facilitățile tehnologice.


În ultimii ani ZMM "STOMANA" AD a fost în măsură să dezvolte o gamă largă de mașini de prelucrare a lemnului, cum ar fi seria de mașini simple, duble și multi-operaționale, rindele, rindele si grosimi, ferastraie circulare, mașini de frezat, ferastraie cu bandă , strunguri prelucrare lemn, masini de aplicat cant si aspiratoare pentru praf si rumegus, exhaustoare.


Peste 95% din producția societății este exportată în străinătate.


COMPONENTELE UTILAJELOR NIKMANN MASCHINEN


Fabricarea mașinilor noastre include elemente (piese componente) livrate de cele mai importante companii din lume, cum ar fi Klinger & Born, Fried, Kleinberg, Hueck, Barke, Saelzer, Tripus; French Crouzet and Mori; Consegni Pierino din Italia , Co-matic din Taiwan, etc.


PRODUCȚIE ȘI FACILITATI TEHNOLOGICE - NIKMANN MASCHINEN


După privatizarea din 1999, strategia de producție a companiei a inclus o punere în aplicare continuă a tehnologiilor moderne. Astfel s-a reusit dezvoltarea de noi produse, având în vedere sarcina de a orienta produsele noastre într-o direcție, în care se vor potrivi mai bine cererilor pietei contemporane cat si o prezenta mai mare pe noi piețe.


In fabrica STOMANA gasiti masini CNC de ultima generatie cat si o linie de vopsire cu pulbere.


 • 2 cuptoare cu inducție de frecvență medie pentru producția de mărime medie și piese turnate din fontă de dimensiuni mari, cu o greutate de până la 2 tone.

 • 11 centre de prelucrare CNC verticale. Aceste mașini permit prelucrarea pieselor prismatice de dimensiuni mici, medii și mari. Dimensiunile maxime posibile ale pieselor sunt: ​​greutate 3.500 kg si dimensiuni la prelucrarea axelor 6000 x 2000 х 1200 mm.

 • 12 centre de prelucrare CNC orizontale.Aceste mașini permit prelucrarea pieselor prismatice de dimensiuni mici, medii și mari. Dimensiunile maxime posibile ale pieselor sunt: ​​15,000 kg greutate și dimensiuni la prelucrarea axelor 3000 x 2000 x 1600 mm.

 • Centre moderne cu 5 axe de prelucrare - 2 dintre ele pentru prelucrarea pieselor cu greutate de până la 1000 kg și dimensiuni la prelucrarea axelor 800 x 900 x 620 mm.

 • Pentru prelucrarea pieselor de rotație, compania are în total de 19 strunguri CNC. Dimensiunile maxime posibile ale pieselor sunt: ​​lungimea 1575 mm și dimensiuni la prelucrarea deasupra suportului 630 mm.

 • Fabrica are, de asemenea, strung paralel CNC cu comandă de-a lungul celor 4 axe.

 • 3 strunguri CNC cu dispozitive tijă de alimentare cu diametrul de 60 de milimetri de deschidere.

 • Masini pentru debitare cu laser high-tech pentru taiere foi cu o grosime de până la 16 mm și tablă dimensiunile de 3.000 x 1.500 mm.

 • 1 masina CNC pentru indoirea foilor de tabla.

 • ZMM Stomana dispune de mașini și aparate pentru efectuarea controlului calității producției.

 • Controlul final al produselor se face prin masina de masurat CNC cu trei coordonate.

 • Volumul de măsurare al aparatului de axe este de 1 500 х 1 000 х 800 mm.

 • Eroarea volumetrică la control este 0,0038 mm, iar rezoluția este 0,0005 mm.


eMasiniUnelte.ro oferteaza in Romania gama de masini unelte al binecunoscutei marci NIKMANN MASCHINEN, utilaje prelucrare lemn.

CARACTERISTICI TEHNICE

Date tehnice pentru ferastraie panglica, banzic
Latime de taiere 390 mm
Inaltime de taiere 295 mm
Lungime panza panglica 3300 - 3400 mm
Viteza de taiere 1020 m/min
Dimensiuni masa 500 x 400 mm
Inclinare masa -15° la +20°
Diametru hota exhaustare 2 x 100 mm
Putere cedata a motorului S1 100% 2,2 kW (3,0 CP)
Tensiune de alimentare 230 V
Greutate aproximativa 175 kg
Web Analytics