Apelează: 0734 354 828

Ghilotina pentru tabla cu actionare pneumatica Metallkraft FTBS 1050-20P

  Este livrata standard cu protectie metalica pentru ecartamentul spate
   Limitatorul lateral este prevazut cu scala milimetrica
   Este echipata standard cu ecartament spate ajustabil pana la 550 mm
  Este dotata standard cu lampa de lucru cu alimentare la 230 V
  Ghilotina pentru tabla cu actionare pneumatica Metallkraft FTBS 1050-20P

  Ghilotina pentru tabla cu actionare pneumatica Metallkraft FTBS 1050-20P este conceputa pentru debitarea diferitelor materiale. Datorita dotarii cu sistem de actionare pneumatica si pedala de lucru, utilizarea acestui model este una facila, ambele maini fiind libere in timpul prelucrarii. Aceasta ghilotina permite debitarea foilor metalice cu o lungime maxima de 1030 mm si o grosime de 2,0 mm.

  MK.3754020
  Disponibil in stoc furnizor

  47.473 lei

  🟥 Plătește prin TRANSFER BANCAR și BENEFICIAZĂ de 3% DISCOUNT

  Detalii și descriere

  Caracteristici:

  • Aceasta ghilotina este conceputa pentru actionarea cu comanda la pedala, care actioneaza mecanismul pneumatic de taiere prin intermediul a doi cilindri pneumatici auxiliari si permite utilizatorului sa aiba ambele maini libere in timpul prelucrarii, fiind ideala pentru micile ateliere de prelucrari metalice
  • Limitatorul spate permite reglarea intre 0 - 550 mm si este ideal pentru realizarea prelucrarii in serie
  • Limitatorul lateral de precizie este prevazut cu scala cu citire scalara in mm
  • Limitatorul unghiular permite ajustarea rapida, in functie de necesitatile de debitare
  • Constructia solida si robusta permite taierea diferitelor metale, materiale neferoase, hartie etc.
  • Aceasta ghilotina pneumatica este dotata cu sistem de fixare automat a piesei de prelucrat  prevazut cu o suprafta cauciucata pentru a evita alunecarea acesteia in timpul debitarii
  • Distanta maxima dintre dispozitivul de fixare si masa de lucru este de 5 mm asigurand o protectie ridicata impotriva riscurilor de accidentare
  • Dispozitivul de fixare pentru tabla este in acelasi timp si dispozitiv de protectie a degetelor
  • Cutitele sunt realizate din otel de inalta calitate si sunt prevazute cu dispozitiv de ghidare; cutitele pot fi ajustate cu ajutorul a 8 suruburi de fixare
  • Lampa de lucru livrata standard asigura iluminarea optima a zonei de prelucrare
  • Operarea ghilotinei se realizeaza prin intermediul pedalei de picior si a cilindrilor pneumatici auxiliari
  Accesorii standard:
  • Sistem de actionare pneumatica
  • Suport frontal
  • Limitator spate
  • Cutite confectionate din otel de calitate
  • Limitator lateral
  • Limitator unghiular
  • Pedala de actionare
  • Lampa de lucru cu alimentare la 230 V

  Caracteristici tehnice

  Dimensiuni (L x l x h)
  1490 x 1250 x 1290 mm
  Presiune aer necesara
  8 - 10 bar
  Unghi de taiere
  Lungime taiere
  1030 mm
  Limitator spate
  550 mm
  Numar curse / min
  15
  Limitator lateral
  200 mm
  Greutate aproximativa
  280 kg
  Fara indoire preliminara (fara preindoire)
  2,0 mm

  Despre METALLKRAFT Germania

  METALLKRAFT - Masini de prelucrare a metalelor pentru utilizare versatila

  Aveti cerinte exigente in ceea ce priveste calitatea masinii, dar eficienta economica si profitabilitatea sunt un factor la fel de important pentru dvs. Reteaua noastra de parteneri cu amanuntul va asigura ca aveti intotdeauna un partener local care va garanteaza cele mai bune sfaturi, asistenta si servicii post-vanzare. Si, bineinteles, echipa noastra de consultanta si service este acolo pentru a va ajuta in orice moment. printre produsele cu adevarat echivalente si comparabile va ofera asigurarea ca achizitionarea unui produs de marca de catre Metallkraft va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta de utilizare, caracteristicile, calitatea, ingineria si performanta preturilor si este decizia de cumparare potrivita pentru dumneavoastra.

  METALLKRAFT - Prelucrarea metalelor pentru utilizatorii exigenti

  Standardul de inalta calitate al masinilor noastre de prelucrare a metalelor Metallkraft se bazeaza pe producatori selectati cu atentie, constienti de calitate, lideri de piata, cu experienta de zeci de ani. Achizitionarea unui produs de marca de catre Metallkraft va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta in utilizare, caracteristici, calitate, inginerie si pret-performanta!

  METALLKRAFT - Masini de prelucrare a metalelor pentru utilizare versatila

  Aveti cerinte exigente in ceea ce priveste calitatea masinii, dar eficienta economica si profitabilitatea sunt un factor la fel de important pentru dvs. Reteaua noastra de parteneri cu amanuntul va asigura ca aveti intotdeauna un partener local care va garanteaza cele mai bune sfaturi, asistenta si servicii post-vanzare. Si, bineinteles, echipa noastra de consultanta si service este acolo pentru a va ajuta in orice moment. printre produsele cu adevarat echivalente si comparabile va ofera asigurarea ca achizitionarea unui produs de marca de catre Metallkraft va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta de utilizare, caracteristicile, calitatea, ingineria si performanta preturilor si este decizia de cumparare potrivita pentru dumneavoastra.

  Centrul demonstrativ

  Experimentati mai mult de 150 de masini disponibile permanent pentru demonstratie la cca. 2.000 m² la centrul nostru demonstrativ din Hallstadt. Consilierii nostri sunt disponibili sa va ajute cu cunostintele lor de specialitate si sa va ghideze prin spatiul expozitional.

  Centrul demonstrativ

  De asemenea, oferim cursuri si seminarii de formare periodica pentru partenerii nostri cu amanuntul la centrul nostru de demonstratie si instruire. Cunostintele de baza sunt transmise grafic, iar masinile sunt demonstrate in direct.

  Service

  In Centrul de service STÜRMER, toate cererile primite ale clientilor sunt procesate imediat. Scopul nostru este sa oferim solutii rapide la nevoile specifice ale clientilor nostri si sa oferim specialisti pentru toate domeniile.

  Comentarii (0)
  Atentie!

  * Fotografiile și clipurile video prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

  Product added to wishlist
  Produs adăugat în comparator