Apelează: 0734 354 828

Foarfeca de tabla cu pedala de actionare Metallkraft FTBS 1050-12M

Limitatorul lateral este prevazut cu scala milimetrica
Este echipata standard cu ecartament spate ajustabil pana la 550 mm
Este dotata standard cu lampa de lucru cu alimentare la 230 V
Foarfeca de tabla cu pedala de actionare Metallkraft FTBS 1050-12M
  Limitatorul lateral este prevazut cu scala milimetrica
  Este echipata standard cu ecartament spate ajustabil pana la 550 mm
  Este dotata standard cu lampa de lucru cu alimentare la 230 V
  Foarfeca de tabla cu pedala de actionare Metallkraft FTBS 1050-12M

  Foarfeca de tabla cu pedala de actionare Metallkraft FTBS 1050-12M este conceputa pentru debitarea diferitelor materiale. Datorita dotarii cu pedala de actionare, utilizarea acestui model este una facila, ambele maini fiind libere in timpul prelucrarii. Aceasta ghilotina permite debitarea foilor metalice cu o lungime maxima de 1030 mm si o grosime de 1,25 mm.

  MK.3753012
  Disponibil in stoc furnizor

  25.859 lei

  🟥 Plătește prin TRANSFER BANCAR și BENEFICIAZĂ de 3% DISCOUNT

  Detalii și descriere

  Caracteristici:

  • Aceasta ghilotina este conceputa pentru actionarea cu comanda la picior, ce permite utilizatorului sa aiba ambele maini libere in timpul prelucrarii, fiind ideala pentru micile ateliere de prelucrari metalice
  • Limitatorul spate permite reglarea si este ideal pentru realizarea prelucrarii in serie
  • Limitatorul lateral de precizie este prevazut cu scala cu citire scalara in mm
  • Limitatorul unghiular permite ajustarea rapida, in functie de necesitatile de debitare
  • Constructia solida si robusta permite taierea diferitelor metale, materiale neferoase, hartie etc.
  • Aceasta ghilotina mecanica este dotata cu sistem de fixare automat a piesei de prelucrat  prevazut cu o suprafta cauciucata pentru a evita alunecarea acesteia in timpul debitarii
  • Distanta maxima dintre dispozitivul de fixare si masa de lucru este de 5 mm asigurand o protectie ridicata impotriva riscurilor de accidentare
  • Dispozitivul de fixare pentru tabla este in acelasi timp si dispozitiv de protectie a degetelor
  • Cutitele sunt realizate din otel de inalta calitate si sunt prevazute cu dispozitiv de ghidare; cutitele pot fi ajustate cu ajutorul a 8 suruburi de fixare
  • Lampa de lucru livrata standard asigura iluminarea optima a zonei de prelucrare
  • Operarea ghilotinei se realizeaza prin intermediul pedalei de picior
  Accesorii standard:
  • Suport frontal
  • Limitator spate
  • Cutite confectionate din otel de calitate
  • Limitator lateral
  • Limitator unghiular
  • Pedala de actionare
  • Lampa de lucru cu alimentare la 230 V

  Caracteristici tehnice

  Dimensiuni (L x l x h)
  1380 x 880 x 1300 mm
  Unghi de taiere
  Lungime taiere
  1030 mm
  Limitator spate
  550 mm
  Limitator lateral
  200 mm
  Greutate aproximativa
  148 kg
  Fara indoire preliminara (fara preindoire)
  1,25 mm

  Despre METALLKRAFT Germania

  METALLKRAFT - Masini de prelucrare a metalelor pentru utilizare versatila

  Aveti cerinte exigente in ceea ce priveste calitatea masinii, dar eficienta economica si profitabilitatea sunt un factor la fel de important pentru dvs. Reteaua noastra de parteneri cu amanuntul va asigura ca aveti intotdeauna un partener local care va garanteaza cele mai bune sfaturi, asistenta si servicii post-vanzare. Si, bineinteles, echipa noastra de consultanta si service este acolo pentru a va ajuta in orice moment. printre produsele cu adevarat echivalente si comparabile va ofera asigurarea ca achizitionarea unui produs de marca de catre Metallkraft va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta de utilizare, caracteristicile, calitatea, ingineria si performanta preturilor si este decizia de cumparare potrivita pentru dumneavoastra.

  METALLKRAFT - Prelucrarea metalelor pentru utilizatorii exigenti

  Standardul de inalta calitate al masinilor noastre de prelucrare a metalelor Metallkraft se bazeaza pe producatori selectati cu atentie, constienti de calitate, lideri de piata, cu experienta de zeci de ani. Achizitionarea unui produs de marca de catre Metallkraft va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta in utilizare, caracteristici, calitate, inginerie si pret-performanta!

  METALLKRAFT - Masini de prelucrare a metalelor pentru utilizare versatila

  Aveti cerinte exigente in ceea ce priveste calitatea masinii, dar eficienta economica si profitabilitatea sunt un factor la fel de important pentru dvs. Reteaua noastra de parteneri cu amanuntul va asigura ca aveti intotdeauna un partener local care va garanteaza cele mai bune sfaturi, asistenta si servicii post-vanzare. Si, bineinteles, echipa noastra de consultanta si service este acolo pentru a va ajuta in orice moment. printre produsele cu adevarat echivalente si comparabile va ofera asigurarea ca achizitionarea unui produs de marca de catre Metallkraft va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta de utilizare, caracteristicile, calitatea, ingineria si performanta preturilor si este decizia de cumparare potrivita pentru dumneavoastra.

  Centrul demonstrativ

  Experimentati mai mult de 150 de masini disponibile permanent pentru demonstratie la cca. 2.000 m² la centrul nostru demonstrativ din Hallstadt. Consilierii nostri sunt disponibili sa va ajute cu cunostintele lor de specialitate si sa va ghideze prin spatiul expozitional.

  Centrul demonstrativ

  De asemenea, oferim cursuri si seminarii de formare periodica pentru partenerii nostri cu amanuntul la centrul nostru de demonstratie si instruire. Cunostintele de baza sunt transmise grafic, iar masinile sunt demonstrate in direct.

  Service

  In Centrul de service STÜRMER, toate cererile primite ale clientilor sunt procesate imediat. Scopul nostru este sa oferim solutii rapide la nevoile specifice ale clientilor nostri si sa oferim specialisti pentru toate domeniile.

  Comentarii (0)
  Atentie!

  * Fotografiile și clipurile video prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

  Limitator spate 550 mm
  Limitator lateral 200 mm
  Fara indoire preliminara (fara preindoire) 1,25 mm
  Capacitate debitare
  Unghi de taiere
  Lungime taiere 1030 mm
  Dimensiuni de gabarit
  Dimensiuni (L x l x h) 1380 x 880 x 1300 mm
  Greutate
  Greutate aproximativa 148 kg
  Product added to wishlist
  Produs adăugat în comparator