Apelează: 0734 354 828

Foarfeca de banc Metallkraft BSS 1000

Este prevazuta cu suport pliabil fiind usor de transportat
Foarfeca de banc Metallkraft BSS 1000
  Este prevazuta cu suport pliabil fiind usor de transportat
  Foarfeca de banc Metallkraft BSS 1000

  Foarfeca de banc Metallkraft BSS 1000 este o ghilotina pentru debitat tabla cu actionare manuala a carei arie de utilizare este universala fiind ideala pentru taierea rapida si eficienta a diferitelor materiale (de exemplu foi metalice cu grosimi de pana la 1,2 mm si latimi de pana la 1020 mm).

  MK.3741100
  Disponibil in stoc furnizor

  9.026 lei

  🟥 Plătește prin TRANSFER BANCAR și BENEFICIAZĂ de 3% DISCOUNT

  Detalii și descriere

  Caracteristici:

  • Aceasta ghilotina are o constructie robusta ce garanteaza otinerea celor mai bune rezultate de taiere
  • Aceasta foarfeca manuala poate fi utilizata pentru taierea tablelor din otel, a materialelor neferoase, a hartiei etc.
  • Aceasta ghilotina manuala este ideala pentru orice atelier mecanic fiind livrata standard cu cutite din otel de calitate pentru debitarea optima
  • Aceasta ghilotina manuala este prevazuta cu suport pliabil care asigura dimensiuni reuse pentru transport si depozitare
  • Este ideala pentru debitarea foilor din tabla de otel cu grosimi de pana la 1,2 mm (400 N/mm²) si latimi de pana la 1020 mm
  • Este livrata standard cu suport

  Accesorii standard:

  • Cutite de calitate
  • Suport pliabil

  Caracteristici tehnice

  Lungime de taiere
  1020 mm
  Dimensiuni (L x l x h)
  1830 x 550 x 1225 mm
  Greutate aproximativa
  97 kg
  Fara indoire preliminara (fara preindoire)
  1,2 mm

  Despre METALLKRAFT Germania

  METALLKRAFT - Masini de prelucrare a metalelor pentru utilizare versatila

  Aveti cerinte exigente in ceea ce priveste calitatea masinii, dar eficienta economica si profitabilitatea sunt un factor la fel de important pentru dvs. Reteaua noastra de parteneri cu amanuntul va asigura ca aveti intotdeauna un partener local care va garanteaza cele mai bune sfaturi, asistenta si servicii post-vanzare. Si, bineinteles, echipa noastra de consultanta si service este acolo pentru a va ajuta in orice moment. printre produsele cu adevarat echivalente si comparabile va ofera asigurarea ca achizitionarea unui produs de marca de catre Metallkraft va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta de utilizare, caracteristicile, calitatea, ingineria si performanta preturilor si este decizia de cumparare potrivita pentru dumneavoastra.

  METALLKRAFT - Prelucrarea metalelor pentru utilizatorii exigenti

  Standardul de inalta calitate al masinilor noastre de prelucrare a metalelor Metallkraft se bazeaza pe producatori selectati cu atentie, constienti de calitate, lideri de piata, cu experienta de zeci de ani. Achizitionarea unui produs de marca de catre Metallkraft va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta in utilizare, caracteristici, calitate, inginerie si pret-performanta!

  METALLKRAFT - Masini de prelucrare a metalelor pentru utilizare versatila

  Aveti cerinte exigente in ceea ce priveste calitatea masinii, dar eficienta economica si profitabilitatea sunt un factor la fel de important pentru dvs. Reteaua noastra de parteneri cu amanuntul va asigura ca aveti intotdeauna un partener local care va garanteaza cele mai bune sfaturi, asistenta si servicii post-vanzare. Si, bineinteles, echipa noastra de consultanta si service este acolo pentru a va ajuta in orice moment. printre produsele cu adevarat echivalente si comparabile va ofera asigurarea ca achizitionarea unui produs de marca de catre Metallkraft va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta de utilizare, caracteristicile, calitatea, ingineria si performanta preturilor si este decizia de cumparare potrivita pentru dumneavoastra.

  Centrul demonstrativ

  Experimentati mai mult de 150 de masini disponibile permanent pentru demonstratie la cca. 2.000 m² la centrul nostru demonstrativ din Hallstadt. Consilierii nostri sunt disponibili sa va ajute cu cunostintele lor de specialitate si sa va ghideze prin spatiul expozitional.

  Centrul demonstrativ

  De asemenea, oferim cursuri si seminarii de formare periodica pentru partenerii nostri cu amanuntul la centrul nostru de demonstratie si instruire. Cunostintele de baza sunt transmise grafic, iar masinile sunt demonstrate in direct.

  Service

  In Centrul de service STÜRMER, toate cererile primite ale clientilor sunt procesate imediat. Scopul nostru este sa oferim solutii rapide la nevoile specifice ale clientilor nostri si sa oferim specialisti pentru toate domeniile.

  Comentarii (0)
  Atentie!

  * Fotografiile și clipurile video prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

  Fara indoire preliminara (fara preindoire) 1,2 mm
  Capacitate debitare
  Lungime de taiere 1020 mm
  Dimensiuni de gabarit
  Dimensiuni (L x l x h) 1830 x 550 x 1225 mm
  Greutate
  Greutate aproximativa 97 kg
  Product added to wishlist
  Produs adăugat în comparator