Apelează: 0734 354 828

Banda abraziva continua 1220 x 100 mm - granulatie 40

  Banda abraziva continua 1220 x 100 mm - granulatie 40

  Banda abraziva continua 1220 x 100 mm - granulatie 40

  • Lungime banda abraziva: 1220 mm
  • Lungime banda abraziva: 100 mm
  • Granulatie: K40

  Banda abraziva continua 1220 x 100 mm - granulatie 40 este utilizata pentru slefuirea lemnului, plasticurilor si furnirurilor pe masini de slefuit, asigurand rezultate optime in exploatare.

  MK.3726040
  Disponibil in stoc furnizor

  36 lei

  🟥 Plătește prin TRANSFER BANCAR și BENEFICIAZĂ de 3% DISCOUNT

  Detalii și descriere

  • Banda abraziva continua 1220 x 100 mm - granulatie 40 este o banda abraziva pe suport de panza de calitate superioara cu utilizare universala, ideala pentru slefuirea furnirurilor, metalelor si lemnului de esenta moale sau tare.
  • Aceasta banda de slefuit cu corindon se utilizeaza la masinile electrice pentru slefuit.
  • Granulatia din corindon reduce infundarea benzii cu rumegus asigurand o eficienta ridicata, rezultate foarte bune de slefuire si o perioada lunga de utilizare.

  Caracteristici tehnice

  Granulatie
  K 40
  Lungime banda abraziva
  1220 mm
  Latime banda abraziva
  100 mm
  Suport abraziv
  panza
  Tip granule abrazive
  corindon

  Despre METALLKRAFT Germania

  METALLKRAFT - Masini de prelucrare a metalelor pentru utilizare versatila

  Aveti cerinte exigente in ceea ce priveste calitatea masinii, dar eficienta economica si profitabilitatea sunt un factor la fel de important pentru dvs. Reteaua noastra de parteneri cu amanuntul va asigura ca aveti intotdeauna un partener local care va garanteaza cele mai bune sfaturi, asistenta si servicii post-vanzare. Si, bineinteles, echipa noastra de consultanta si service este acolo pentru a va ajuta in orice moment. printre produsele cu adevarat echivalente si comparabile va ofera asigurarea ca achizitionarea unui produs de marca de catre Metallkraft va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta de utilizare, caracteristicile, calitatea, ingineria si performanta preturilor si este decizia de cumparare potrivita pentru dumneavoastra.

  METALLKRAFT - Prelucrarea metalelor pentru utilizatorii exigenti

  Standardul de inalta calitate al masinilor noastre de prelucrare a metalelor Metallkraft se bazeaza pe producatori selectati cu atentie, constienti de calitate, lideri de piata, cu experienta de zeci de ani. Achizitionarea unui produs de marca de catre Metallkraft va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta in utilizare, caracteristici, calitate, inginerie si pret-performanta!

  METALLKRAFT - Masini de prelucrare a metalelor pentru utilizare versatila

  Aveti cerinte exigente in ceea ce priveste calitatea masinii, dar eficienta economica si profitabilitatea sunt un factor la fel de important pentru dvs. Reteaua noastra de parteneri cu amanuntul va asigura ca aveti intotdeauna un partener local care va garanteaza cele mai bune sfaturi, asistenta si servicii post-vanzare. Si, bineinteles, echipa noastra de consultanta si service este acolo pentru a va ajuta in orice moment. printre produsele cu adevarat echivalente si comparabile va ofera asigurarea ca achizitionarea unui produs de marca de catre Metallkraft va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta de utilizare, caracteristicile, calitatea, ingineria si performanta preturilor si este decizia de cumparare potrivita pentru dumneavoastra.

  Centrul demonstrativ

  Experimentati mai mult de 150 de masini disponibile permanent pentru demonstratie la cca. 2.000 m² la centrul nostru demonstrativ din Hallstadt. Consilierii nostri sunt disponibili sa va ajute cu cunostintele lor de specialitate si sa va ghideze prin spatiul expozitional.

  Centrul demonstrativ

  De asemenea, oferim cursuri si seminarii de formare periodica pentru partenerii nostri cu amanuntul la centrul nostru de demonstratie si instruire. Cunostintele de baza sunt transmise grafic, iar masinile sunt demonstrate in direct.

  Service

  In Centrul de service STÜRMER, toate cererile primite ale clientilor sunt procesate imediat. Scopul nostru este sa oferim solutii rapide la nevoile specifice ale clientilor nostri si sa oferim specialisti pentru toate domeniile.

  Comentarii (0)
  Atentie!

  * Fotografiile și clipurile video prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

  Product added to wishlist
  Produs adăugat în comparator