Apelează: 0734 354 828

Abkant manual cu falca superioara segmentata Metallkraft FSBM 1020-25E

   Este echipat cu cilindri ce asigura deplasarea optima a lamei superioare
   Poate fi actionata rapid si usor cu ajutorul manerelor
  Abkant manual cu falca superioara segmentata Metallkraft FSBM 1020-25E

  Abkant manual cu falca superioara segmentata Metallkraft FSBM 1020-25E

  • Lungime de lucru: ,1020 mm
  • Fara indoire preliminara (fara preindoire): ,2,5 mm
  • Unghi de indoire: ,0 - 135°

  Abkantul manual cu falca superioara segmentata Metallkraft FSBM 1020-25E este construit pentru a efectua operatiunile standard de indoire a foilor metalice cu lungimi maxime de 1020 mm si grosimi de pana la 2,5 mm. Acest model este recomandat, in special, mestesugarilor si utilizatorilor din atelierele de reparatii.

  MK.3772125
  Disponibil in stoc furnizor

  7.838 lei

  🟥 Plătește prin TRANSFER BANCAR și BENEFICIAZĂ de 3% DISCOUNT

  Detalii și descriere

  • Acest abkant manual este masina universala ideala pentru indoirea tablei, fiind recomandat mestesugarilor si atelierelor de reparatii
  • Aceasta presa tabla este prevazuta cu o constructie robusta si un design modern
  • Actionarea falcii superioare se face cu ajutorul pedalei de picior, mainile fiind libere pentru coordonarea piesei de prelucrat
  • Totodata, poate fi actionat rapid si usor si cu ajutorul manerului
  • Cilindrul ajutator robust permite prelucrarea foilor metalice cu grosimi de pana la 2,5 mm
  • Acest abkant este o masina manuala de indoit pentru realizarea operatiunilor standard de indoire a foii metalice
  • Falca superioara segmentata acopera o arie larga de operatiuni de indoire
  • Acest abkant manual se caracterizeaza printr-un un raport pret - eficienta optim
  • Pedala de picior cu insertii de cauciuc, anti-alunecare, garanteaza o exploatare sigura
  • Functionarea precisa este asigurata cu ajutorul lagarelor cu autolubrifiere
  • Falca inferioara se adapteaza usor la grosimea tablei de prelucrat
  • Falca superioara, inalta, permite prelucrarea profilelor inalte
  Accesorii standard:
  • Falca superioara cu segmente
  • Pedala de actionare
  • Suport
  • Manual de utilizare

  Caracteristici tehnice

  Dimensiuni (L x l x h)
  1348 x 850 x 1175 mm
  Unghi de indoire
  0 - 135°
  Lungime de lucru
  1020 mm
  Deschidere maxima falci
  25 mm
  Greutate aproximativa
  285 kg
  Dimensiuni segmente
  25 / 30 / 35 / 40 / 45 / 50 / 75 / 100 / 150 / 200 / 270 mm
  Fara indoire preliminara (fara preindoire)
  2,5 mm

  Despre METALLKRAFT Germania

  METALLKRAFT - Masini de prelucrare a metalelor pentru utilizare versatila

  Aveti cerinte exigente in ceea ce priveste calitatea masinii, dar eficienta economica si profitabilitatea sunt un factor la fel de important pentru dvs. Reteaua noastra de parteneri cu amanuntul va asigura ca aveti intotdeauna un partener local care va garanteaza cele mai bune sfaturi, asistenta si servicii post-vanzare. Si, bineinteles, echipa noastra de consultanta si service este acolo pentru a va ajuta in orice moment. printre produsele cu adevarat echivalente si comparabile va ofera asigurarea ca achizitionarea unui produs de marca de catre Metallkraft va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta de utilizare, caracteristicile, calitatea, ingineria si performanta preturilor si este decizia de cumparare potrivita pentru dumneavoastra.

  METALLKRAFT - Prelucrarea metalelor pentru utilizatorii exigenti

  Standardul de inalta calitate al masinilor noastre de prelucrare a metalelor Metallkraft se bazeaza pe producatori selectati cu atentie, constienti de calitate, lideri de piata, cu experienta de zeci de ani. Achizitionarea unui produs de marca de catre Metallkraft va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta in utilizare, caracteristici, calitate, inginerie si pret-performanta!

  METALLKRAFT - Masini de prelucrare a metalelor pentru utilizare versatila

  Aveti cerinte exigente in ceea ce priveste calitatea masinii, dar eficienta economica si profitabilitatea sunt un factor la fel de important pentru dvs. Reteaua noastra de parteneri cu amanuntul va asigura ca aveti intotdeauna un partener local care va garanteaza cele mai bune sfaturi, asistenta si servicii post-vanzare. Si, bineinteles, echipa noastra de consultanta si service este acolo pentru a va ajuta in orice moment. printre produsele cu adevarat echivalente si comparabile va ofera asigurarea ca achizitionarea unui produs de marca de catre Metallkraft va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta de utilizare, caracteristicile, calitatea, ingineria si performanta preturilor si este decizia de cumparare potrivita pentru dumneavoastra.

  Centrul demonstrativ

  Experimentati mai mult de 150 de masini disponibile permanent pentru demonstratie la cca. 2.000 m² la centrul nostru demonstrativ din Hallstadt. Consilierii nostri sunt disponibili sa va ajute cu cunostintele lor de specialitate si sa va ghideze prin spatiul expozitional.

  Centrul demonstrativ

  De asemenea, oferim cursuri si seminarii de formare periodica pentru partenerii nostri cu amanuntul la centrul nostru de demonstratie si instruire. Cunostintele de baza sunt transmise grafic, iar masinile sunt demonstrate in direct.

  Service

  In Centrul de service STÜRMER, toate cererile primite ale clientilor sunt procesate imediat. Scopul nostru este sa oferim solutii rapide la nevoile specifice ale clientilor nostri si sa oferim specialisti pentru toate domeniile.

  Comentarii (0)
  Atentie!

  * Fotografiile și clipurile video prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

  Product added to wishlist
  Produs adăugat în comparator