Informații și comenzi: 0734 354 828 | 0332 086 816 | comenzi[at]emasiniunelte.ro

Masini pentru taiat piatra

Conține 10 produse.
Showing 1 - 10 of 10 items

Taierea pietrei este o operatie extrem de importanta, in special in domeniul constructiilor. Aceasta operatie presupune obtinerea prin taierea pietrelor (rocilor) cu forme neregulate a pieselor cu forme geometrice perfecte.

In zilelele noastre sunt utilizare masini de taiat piatra avansate care pot prelucra fara probleme piatra. In ziua de azi sunt utilizate masini de taiat piatra tip fierastraie electrice si masini de taiat cu disc diamantat.

Modelele de masini pentru taiat piatra de tip ferastraie electrice sunt utilizate cu succes in atelierele mici si mijlocii, precum si in marile ateliere de profil.

Taierea pietrei in cazul acestor utilaje de taiata piatra se realizeaza cu ajutorul unei uitlati taietoare prevazute cu disc diamantat care este racit cu ajutorul unei pompe ce asigura recircularea lichidului pentru racirea panzei diamantate.

Pentru alegerea corecta a unei masini de debitat piatra trebuie avut in vedere specificul operatiei si dimensiunile pieselor ce trebuie prelucrate.

Gama de masini de taiat piatra pe care v-o prezentam se adreseaza atat utilizatorilor amatori, cat si micilor ateliere de prelucrare a pietrei sau constructorilor care lucreaza au nevoie de un astfel de echipament.

eMasiniUnelte (distribuitor masini unelte romania) va ofera solutia potrivita necesitatilor dumneavoastra de prelucrare si bugetului disponibil.

Web Analytics