Informații: 0734 354 828 | vanzari@emasiniunelte.ro

Lista produselor producătorului CORMAK

Compania CORMAK Jerzy Zalewski este probabil cel mai mare centru de mașini pentru prelucrarea lemnului și prelucrarea metalelor în Polonia.

EXPERT MASINI UNELTE este reprezentantul oficial CORMAK JERZY SALEWSKI in Romania.

Pe mai mult de 6000 m2 de spațiu de depozitare așteptați clienții aprox. 5500 de mașini și sisteme, datorită cărora putem gestiona rapid și eficient fiecare comandă. Noi garantăm calitatea dovedită a produselor noastre și conformitatea acestora cu directivele și prevederile în vigoare.


CORMAK este un efect al celor mai bune solutii dovedite intr-o multime de ani. Soluțiile testate atât în ​​industria grea cât și în magazinele meșteșugărești. Solutiile care s-au dovedit si care astazi constituie baza unui standard bun. Este cea mai bună recomandare.


De ce să alegeți CORMAK?


  • CORMAK este un brand polonez și a dovedit soluții recomandate de clienții noștri.

  • Oferim numai mașini de cea mai bună calitate și aspirăm permanent la îmbunătățirea calității lor.

  • Asigurăm o garanție profesională și un serviciu post-garanție. Inginerii noștri au cunoștințe și experiență adecvate în operarea și întreținerea mașinilor și sistemelor noastre pentru prelucrarea lemnului și prelucrarea metalelor.

  • Oferim traininguri și pachete dedicate de instruire în cadrul mașinilor convenționale de operare și programare a mașinilor cu comandă numerică (CNC - Computer Numerical Control) la sediul companiei noastre și la sediul clientului.

  • Experții noștri oferă informații complexe și consiliere profesională în alegerea soluțiilor optime pentru compania dvs. Puteți să vă bazați întotdeauna pe asistența profesională.

Mai multe
Showing 1 - 80 of 1050 items