Apelează: 0734 354 828

Banda abraziva continua 1000 x 50 mm - granulatie 60

  Banda abraziva continua 1000 x 50 mm - granulatie 60 KLINGSPOR

  Banda abraziva continua 1000 x 50 mm - granulatie 60 este utilizata pentru slefuirea si debavurarea pieselor din otel, aluminiu, fonta, metalelor neferoase, lemnului, plasticurilor si furnirurilor cu ajutorul modelelor de masini de slefuit asigurand rezultate optime in exploatare.

  KGR.490990

  0 lei

  🟥 Plătește prin TRANSFER BANCAR și BENEFICIAZĂ de 3% DISCOUNT

  Detalii și descriere

  Caracteristici:

  • Banda abraziva continua 1000 x 50 mm - granulatie 60 este utilizata pentru slefuirea si debavurarea pieselor din otel, aluminiu, fonta, metalelor neferoase, lemnului, plasticurilor si furnirurilor cu ajutorul modelelor de masini de slefuit asigurand rezultate optime in exploatare
  • Aceasta banda abraziva pentru metal are o forma continua ce o recomanda pentru slefuirea diferirelor piese confectionate din otel, lemn, aliaje etc.
  • Aceasta banda abraziva continua este utilizata pe masini de slefuit pentru realizarea operatiunilor de slefuire, finisare si debavurare
  • Contine pulbere de corundum (corindon) normal (pulbere ce contine o concentratie mare de oxid de aluminiu) element cristalin dur si abraziv care asigura o slefuire de calitate
  • Presararea densa si suportul cu greutate ridicata asigura un volum ridicat de slefuire si o durata indelungata de viata a benzii
  • Aceasta panza abraziva este ideala pentru slefuirea pieselor confectionate din metal si metale neferoase

  Caracteristici tehnice

  Granulatie
  K 60
  Lungime banda abraziva
  1000 mm
  Latime banda abraziva
  50 mm
  Cantitate livrata
  Arie de utilizare
  slefuire metal / lemn
  Suport abraziv
  panza
  Tip granule abrazive
  corindon (oxid de aluminiu)

  Despre KLINGSPOR

  Principiile companiei Klingspor este o companie de familie organizata pe plan international, puternica si inovatoare pe piata sculelor de modelare a suprafetelor si prelucrare prin slefuire. Principalele domenii de activitate sunt abrazivele pe suport, precum si discurile de debitare si slefuire. Obiectivul nostru suprem este satisfactia clientilor nostri. Pentru a-l indeplini, ne orientam deciziile antreprenoriale dupa urmatoarele idei:

  ▶ Performanta ridicata in mod constant a produselor noastre

  Cu produsele competitive din punct de vedere al calitatii si pretului marca „Klingspor“ si „Kronenflex“, tintim sa ocupam o pozitie intre furnizorii de top in principalele tari industriale. Furnizorii si prestatorii nostri de servicii sunt parteneri in competitie. Noi le impunem aceleasi etaloane privind calitatea si protectia mediului pe care ni le impunem si noua insine.

  ▶ Consultanta tehnica calificata pentru clientii nostri pentru optimizarea proceselor lor de slefuire

  Oferim un sprijin echitabil, individual si personalizat, precum si un suport logistic solid. Pentru achizitia unui produs veti primi un pret optim in functie de calitatea lui.

  ▶ un grad maxim de siguranta a prelucrarii pentru utilizatorii produselor noastre

  Ne angajam sa imbunatatim in permanenta procesele si produsele noastre. Obiectivul nostru este „zero erori“.

  ▶ un sistem orientat spre proces de administrare al companiei Klingspor, care include domeniile calitate, mediu si siguranta muncii.

  Ne-am angajat sa protejam mediul pe termen lung. Dorim sa utilizam resursele materiale intr-o maniera responsabila si sa eficientizam utilizarea acestora prin imbunatatiri permanente ale proceselor. In masura posibilitatilor companiei noastre, facem tot posibilul ca produsele si procesele noastre sa afecteze cat mai putin utilizatorii si mediul. In procesele noastre de productie reducem consumul de energie si emisiile de CO2 pe termen lung pentru fiecare produs fabricat. Fabricile noastre respecta cerintele legale privind ergonomia si siguranta la locul de munca.

  Fiecare angajat in parte este responsabil pentru calitatea muncii sale. Ordinea si curatenia la locul de munca sunt conditii standard pentru desfasurarea activitatii cu rezultate calitative si in conditii depline de siguranta.

  ▶ angajați cu înaltă calificare și motivare pentru atingerea obiectivelor noastre Klingspor se prezinta ca un angajator atractiv si de incredere.

  Klingspor sprijina cerintele fata de responsabilitatea sociala ale unei companii multinationale si valorile care stau la baza acesteia. Relatia dintre angajati si conducere se caracterizeaza prin incredere si respect reciproc. Fiecare angajat trebuie sa stie ca performantele sale sunt necesare si calitatea muncii sale este apreciata.

  Cadrele de conducere sunt si modele. Fiecare manager este responsabil pentru eficiența și disponibilitatea personalului său de a lucra prin selectarea candidatilor adecvati, formarea și indrumarea corespunzătoare a personalului.

  Transferul treptat al sarcinilor, competentelor si responsabilitatilor catre angajati, permite managerilor dezvoltarea necesara a sferei de responsabilitati a angajatului, pentru a organiza cresterea companiei.

  Comentarii (0)
  Atentie!

  * Fotografiile și clipurile video prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

  Product added to wishlist
  Produs adăugat în comparator