Apelează: 0734 354 828

Exhaustor tip ciclon ZAA 1351

Exhaustor ciclon ZAA 1351
Exhaustor ciclon ZAA 1351
Exhaustor ciclon ZAA 1351
Exhaustor ciclon ZAA 1351
  • -12%
  • Nou
Exhaustor ciclon ZAA 1351
Exhaustor ciclon ZAA 1351
Exhaustor ciclon ZAA 1351
Exhaustor ciclon ZAA 1351
Exhaustor ciclon ZAA 1351
Exhaustor ciclon ZAA 1351 Exhaustor ciclon ZAA 1351 Exhaustor ciclon ZAA 1351 Exhaustor ciclon ZAA 1351

Exhaustor Ciclon ZAA 1351 - Eficacitate Ridicata pentru Depoluare Industriala

  • Debit aer: 1325 m³ / h
  • Racord aspirare: 1 x 150 mm / 2 x 100 mm
  • Tensiune de alimentare: 230 V

Holzstar ZAA 1351 este un dispozitiv de extractie a rumegusului cu ciclon, proiectat cu precizie pentru eliminarea particulelor de praf si livrarea unui aer mai curat. Acest sistem dispune de un separator si un cartus filtrant, care asigura eliberarea unui aer filtrat in timp ce minimizeaza diseminarea particulelor de rumegus.

HS.5924134
In stoc furnizor

PRP (în ultimile 30 zile): 10.146 lei -12%

8.929 lei

Valabilitatea ofertei:

Detalii și descriere

Exhaustor ciclon ZAA 1351 este un echipament industrial de inalta calitate, proiectat pentru a gestiona eficient rumegusul si alte particule fine din aer. Acest echipament este esential in atelierele de prelucrare a lemnului sau in alte medii industriale care necesita o filtrare eficienta a aerului.

Debit de aer: Acest exhaustor are un debit de aer de 1325 m³/h, ceea ce inseamna ca poate muta 1325 de metri cubi de aer pe ora. Acest debit ridicat de aer ii permite sa extraga eficient rumegusul si alte particule fine, contribuind la un mediu de lucru mai curat si mai sanatos.

Diametru racord reductie: Exhaustorul este echipat cu doua racorduri de reductie cu un diametru de 100 mm fiecare. Acestea sunt utilizate pentru a conecta exhaustorul la alte masini sau echipamente care genereaza particule de praf, precum masini de prelucrat lemn, asigurand o extractie eficienta a particulelor.

Diametru racord turbina: Racordul turbinei are un diametru de 150 mm. Acesta este locul prin care aerul si particulele sunt introduse in sistem pentru a fi filtrate.

Frecventa: Exhaustorul opereaza la o frecventa de 50 Hz, standard pentru echipamentele electrice din multe tari. Aceasta este frecventa la care motorul exhaustorului functioneaza cel mai eficient.

Volum sac colector: Cu un sac colector de 118 litri, acest exhaustor poate stoca o cantitate considerabila de rumegus si particule inainte de a necesita golirea. Acest volum generos asigura o functionare mai indelungata si mai eficienta, cu mai putine intreruperi pentru intretinere.

Tensiune alimentare: Motorul acestui exhaustor are o tensiune de alimentare de 230 V, ceea ce inseamna ca poate fi conectat la cele mai comune surse de alimentare electrica.

Putere motor S1: Motorul are o putere de 2.2 KW in functionare continua (S1), ceea ce ofera suficienta putere pentru a gestiona sarcinile industriale grele.

Greutate: Exhaustorul cantareste 82 Kg, ceea ce ii ofera stabilitate si durabilitate, dar permite totusi o manevrare relativ usoara atunci cand este necesar.

Dimensiuni: Cu dimensiuni de 1145x654x1830 mm (Lungime x Latime x Inaltime), acest exhaustor este suficient de compact pentru a fi instalat in majoritatea atelierelor, dar totusi suficient de mare pentru a gestiona sarcinile industriale.

Exhaustor ciclon ZAA 1351 este un echipament puternic si eficient, conceput pentru a menttine calitatea aerului in atelierele de prelucrare a lemnului sau in alte medii industriale. Puterea sa mare, capacitatea de colectare generoasa si caracteristicile de design inteligente il fac ideal pentru profesionistii care doresc sa imbunatateasca eficienta si siguranta mediului lor de lucru. Datorita dimensiunilor sale compacte si greutatii moderate, acesta poate fi usor instalat si mutat dupa necesitati, facandu-l un partener de incredere pentru orice atelier de prelucrare a lemnului sau spatiu industrial care are nevoie de un sistem de filtrare a aerului eficient.

Datorita unei manivele rotative, filtrul poate fi curatat manual, oferind o performanta de aspiratie constanta si puternica. In plus, datorita unui vizor de umplere, monitorizarea cantitatii de rumegus colectat devine o activitate simpla si eficienta, iar datorita designului sau mobil, golirea recipientului este o operatiune rapida si usoara.

Holzstar ZAA 1351 se remarca prin debitul de aer de 1325 m³/h si volumul sau de colectare de 118 l, fiind suficient de capabil sa faca fata chiar si celor mai exigente proiecte de prelucrare a lemnului. Echipat cu un furtun flexibil si doua racorduri, acesta permite o conexiune usoara si rapida.

Dispozitivul este alimentat de un motor de 2,2 KW, cu o tensiune de alimentare de 230 V si o frecventa de 50 Hz. Racordurile de intrare si iesire sunt de 150 mm, respectiv 2x100 mm.

Holzstar ZAA 1351 este un dispozitiv de extractie a rumegusului extrem de eficient si puternic, optimizat pentru eliminarea particulelor de praf si curatarea aerului. Acesta este un instrument esential in orice atelier de prelucrare a lemnului, fie ca este folosit pentru uz personal sau profesional.

Intrebari frecvente (FAQs)

Ce este Exhaustor ciclon ZAA 1351?
Exhaustor ciclon ZAA 1351 este un echipament industrial de inalta calitate, utilizat in principal in atelierele de prelucrare a lemnului pentru a extrage rumegusul si alte particule fine din aer, asigurand un mediu de lucru curat si sanatos.
Cum functioneaza Exhaustor ciclon ZAA 1351?
Exhaustor ciclon ZAA 1351 utilizeaza principiul ciclonului pentru a separa si a extrage particulele de praf si rumegus din aer. Aerul si particulele sunt introduse in sistem printr-un racord de turbina de 150 mm, iar particulele sunt separate si colectate intr-un sac colector de 118 l, in timp ce aerul curatat este evacuat.
Ce putere are motorul Exhaustor ciclon ZAA 1351?
Motorul Exhaustor ciclon ZAA 1351 are o putere de 2.2 KW in functionare continua (S1). Aceasta putere ii permite sa gestioneze eficient sarcinile industriale grele.
Cat de mare este Exhaustor ciclon ZAA 1351? Este greu de mutat?
Exhaustor ciclon ZAA 1351 are dimensiuni de 1145x654x1830 mm (Lungime x Latime x Inaltime) si o greutate de 82 kg. Aceasta ii ofera o stabilitate buna, dar permite totusi o manevrare relativ usoara atunci cand este necesar.
Cum se efectueaza curatarea si intretinerea Exhaustor ciclon ZAA 1351?
Sacul colector al Exhaustor ciclon ZAA 1351 trebuie golit periodic, in functie de cantitatea de particule colectate. Acesta are un volum de 118 litri, permitand functionarea indelungata a exhaustorului inainte de a necesita golirea. De asemenea, filtrul poate fi curatat manual cu ajutorul unei manivele rotative.

Caracteristici tehnice

Tensiune de alimentare
230 V
Putere motor S1
2,2 kW (3,0 CP)
Greutate aproximativa
82 Kg
Frecventa curent alimentare
50 Hz
Diametru racord aspirare
1 x 150 mm
2 x 100 mm
Debit de aer maxim
1325 m³/h
Volum sac colector
118 litri
Latime (l)
653 mm
Lungime (L)
1146 mm
Inaltime (H)
1840 mm
100 Produse

Despre HOLZSTAR Germania

HOLZSTAR ofera o gama moderna de masini pentru prelucrarea lemnului pentru utilizatorii amatori si atelierele de prelucrare a lemnului. Gama de masini prelucrare lemn oferita de Holzstar cuprinde echipamente pentru diferite aplicatii, de exemplu masini de rindeluit si degrosat, fierastraie circulare, fierastraie cu panza panglica, strunguri de lemn, exhaustoare, masini de slefuit, masini de frezat etc. O comparatie intre calitatea si pretul produselor Holzstar si altor produse va va confirma ca producatorul german va ofera solutia optima in ceea ca priveste pretul si calitatea echipamentului, indiferent de tipul utilizarii si tipul echipamentului. Misiunea Holzstar este de a oferi clientilor sai echipamente de prelucrare lemn care sa ofere acestora satisfactia celor mai bune rezultate in exploatare.

Comentarii (1)
Nota
Atentie!

* Fotografiile și clipurile video prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Produs adăugat în comparator