Apelează: 0734 354 828

Lista de produse dupa marca GEAM EVOLUTION

Evolutia companiei si profesionalismul au facut posibila, in timp, dezvoltarea si fabricarea de masini pentru prelucrarea aluminiului si P.V.C., complet FABRICATE IN ITALIA.

Geam Evolution S.R.L. este un pionier in sectorul ingineriei de precizie pentru lumina. Scopul companiei este de a-si satisface clientii, avand grija de fiecare detaliu si cea mai mare precizie in fiecare proces de lucru. Acest lucru a dus la faptul ca Geam Evolution a devenit un lider in domeniul subcontractarii industriale la comanda, cu o gama larga de masinI inovatoare si specifice pentru fiecare tip de munca, deoarece alegerea de a efectua toate procesele de productie in cadrul companiei permite un control direct si face managementul mai competitiv, crescand eficienta si, in special, calitatea produselor finite.

Mai puțin

Intrebari frecvente (FAQs) despre Geam Evolution Italia

Produsele si serviciile Geam Evolution sunt disponibile si pentru clientii internationali?
Da, Geam Evolution are o prezenta globala si ofera produse si servicii pentru clientii din diverse tari, pastrand standardele inalte de calitate si eficienta pentru care sunt cunoscuti.
Ce tipuri de tehnologii foloseste Geam Evolution in procesul de productie?
Geam Evolution utilizeaza tehnologii avansate, inclusiv masini CNC si instrumentatie digitala certificata, pentru a asigura cea mai mare precizie si calitate in toate produsele lor.
In ce sectoare industriale activeaza Geam Evolution?
Geam Evolution activeaza in mai multe sectoare industriale, inclusiv in prelucrarea lemnului, industria alimentara, lucrari de terasament si masini automate generale.
Ce tipuri de materiale prelucreaza Geam Evolution?
Compania prelucreaza o varietate de materiale, inclusiv otel, aluminiu, aliaje usoare, fonta, otel rezistent la uzura, hardox, Cor-ten, plastice, alama, bronz si cupru.
Ce tipuri de servicii ofera Geam Evolution?
Geam Evolution ofera o gama larga de servicii, inclusiv inginerie de precizie, subcontractare industriala si asistenta tehnica. Compania este specializata in prelucrarea aluminiului si P.V.C. cu ajutorul masinilor unelte inovatoare.
Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)
Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator