Informații și comenzi: 0763 502 222 | office@emasiniunelte.ro
Ferastraie sabie

Ferastraie sabie

Conține 2 produse.
Showing 1 - 2 of 2 items
 • Ferastrau sabie Bernardo RS 130 B
  04-1004

  Ferastraul sabie pentru tevi RS 130 B a fost conceput, in special, pentru utilizarea in montaje si santiere. Acest model ofera rezultate optime pentru taierea tevilor din metal cu diametrul de pana la 6” si materiale plastice cu diametrul de pana la 8”. Cu ajutorul panzei speciale se pot debita chiar si materiale de constructii: caramida si blocuri de BCA.

  235 € fără TVA
  1 123 lei cu TVA
 • Ferastrau sabie Bernardo RS 26
  04-1003

  Ferastraul sabie pentru tevi RS 26 a fost conceput, in special, pentru utilizarea in montaje si santiere. Acest model ofera rezultate optime pentru taierea tevilor din metal cu diametrul de pana la 6” si materiale plastice cu diametrul de pana la 8”. Cu ajutorul panzei speciale se pot debita chiar si materiale de constructii: caramida si blocuri de BCA.

  290 € fără TVA
  1 386 lei cu TVA

Ferastraiele sabie sunt masini-unelte utilizate pentru prelucrarea metalului, si sunt echipamente prevazute cu panza tip banda sau discuri circulare ce pot debita diferite profile si tevi. Fiind echipate cu sisteme de fixare a profilelor de tipul menghinelor aceste utilaje asigura fixarea pieselor de debitat si utilizarea lor se face in conditii de siguranta.
Majoritatea acestor tipuri de utilaje sunt prevazute cu sisteme de racire pentru a extinde perioada de viata a consumabilelor. 
Ferastraiele sabie sunt modele de ferastraie pentru metal manuale prevazute cu panza tip sabie recomandate pentru taierea profilelor.
Acest tip de echipamente pot fi folosite pentru operatiunile de debitare a profilelor si tevilor care sunt deja fixate si au nevoie de unele retusuri. 
Cand doriti sa cumparati un ferastrau pentru metal, trebuie sa puneti in balanta ce operatiuni doriti sa realizati, care sunt costurile alocate pentru exploatarea cu ferastraiele pentru metal care vor fi utilizate la operatiunile de debitare.

Ofertam ferastraie sabie profesionale de la producatorii BERNARDO, OPTIMUM si HOLZMANN MASCHINEN - calitate la un pret accesibil.