Apelează: 0734 354 828

Platforma cu role reglabile Cormak WF6

Platforma cu role reglabile Cormak WF6
Platforma cu role reglabile Cormak WF6
Platforma cu role reglabile Cormak WF6
  Platforma cu role reglabile Cormak WF6
  Platforma cu role reglabile Cormak WF6
  Platforma cu role reglabile Cormak WF6
  Platforma cu role reglabile Cormak WF6

  Platforma cu role reglabile Cormak WF6

  • Capacitate platforma: 6000 kg
  • Suprafata de contact: 200 x 200 mm
  • Numar de role: 4 role

  Platforma cu role reglabile Cormak WF6 este utilizata, in principal, pentru realizarea operatiunilor de mutare a diferitelor sarcini de pana la 6 tone pe diferite traiectorii de deplasare.

  CK.WF6

  1.451 lei

  Detalii și descriere

  • Aceasta platforma cu role reglabile este dotata standard cu cate 8 role confectionate din poliuretan ce ruleaza pe rulmenti si au suprafata antiderapanta din cauciuc
  • Sarcina maxima de transport a acestei platforme este de 6000 kg
  • Aceasta platforma cu role reglabile este recomandata pentru deplasarea sarcinilor voluminoase pe diferite traiectorii
  • Daca pozitionarea acestei platforme se realizeaza corespunzator, atunci sarcina necasara deplasarii va fi redusa considerabil
  • Datorita deplasarii cu ridicare redusa de la sol, aceasta platforma garanteaza realizarea operatiunii in conditii de deplina siguranta 
  • Depozitarea acestei platforme necesita un spatiu foarte redus datorita dimensiunilor de gabarit reduse
  • Aceasta platforma reglabila se livreaza in set de doua platforme si o bara ajustare din otel
  • Aceste platforme reglabile pot fi cuplate prin intermediul a doua bare metalice si ajustate pe o lungime intre 640 mm si 1030 mm
  Platforma cu role reglabile Cormak WF6 | Accesorii:
  • 2 platforme cu cate 4 role
  • o bara metalica ajustare

  Caracteristici tehnice

  Numar role
  8 role (4 role / platforma)
  Greutate aproximativa
  30 kg
  Capacitate
  6000 kg
  Dimensiuni platforma
  200 x 200 mm
  Dimensiuni role (diametru x latime)
  Ø 85 x 85 mm
  Gama ajustare
  640 - 1030 mm
  Numar puncte suport platforma
  2 puncte
  Inaltime platforma
  110 mm

  Despre CORMAK

  Cormak Jerzy Zalewski este o companie recunoscuta si respectata pe plan international, specializata in productia si distributia de masini si echipamente pentru industria prelucrarii lemnului. Detinand marca comerciala CORMAK, firma isi pune amprenta pe o gama larga de produse, inclusiv freze, strunguri, fierastraie, masini de slefuit si multe altele, toate concepute cu atentie la detaliu si cu un accent pronuntat pe calitate si durabilitate.

  Fiecare produs sub marca CORMAK este rezultatul a decenii de cercetare si dezvoltare, fiind construit pentru a raspunde nevoilor specifice ale clientilor nostri. Intelegem ca succesul dumneavoastra depinde de eficienta si fiabilitatea echipamentelor pe care le utilizati, motiv pentru care ne dedicam in totalitate pentru a va oferi produse de inalta calitate, durabile si de incredere.

  Cormak Jerzy Zalewski se angajeaza sa ofere servicii excelente clientilor, inclusiv asistenta tehnica si consultanta de specialitate pentru a va asigura ca alegeti produsul potrivit pentru nevoile dumneavoastra. Suntem mandri de reputatia noastra pentru serviciul de clasa mondiala si straduim sa mentinem aceasta traditie in fiecare interactiune cu clientii nostri.

  Acum, invitam toti clientii si partenerii interesati sa descopere gama noastra variata de produse si servicii. Ne mandrim cu solutiile noastre inovative si suntem convinsi ca veti gasi in oferta noastra exact ceea ce aveti nevoie pentru a va dezvolta afacerea.

  Alegeti CORMAK, alegeti calitatea si fiabilitatea. Suntem aici pentru a va sustine afacerea si a va ajuta sa atingeti noi niveluri de succes. Nu ezitati, actionati acum si permiteti-ne sa devenim partenerul dumneavoastra de incredere in industria prelucrarii lemnului.

  Pe mai mult de 6000 m2 de spațiu de depozitare așteptați clienții aprox. 5500 de mașini și sisteme, datorită cărora putem gestiona rapid și eficient fiecare comandă. Noi garantăm calitatea dovedită a produselor noastre și conformitatea acestora cu directivele și prevederile în vigoare.

  CORMAK este un efect al celor mai bune solutii dovedite intr-o multime de ani. Soluțiile testate atât în ​​industria grea cât și în magazinele meșteșugărești. Solutiile care s-au dovedit si care astazi constituie baza unui standard bun. Este cea mai bună recomandare.

  De ce să alegeți CORMAK?

  • CORMAK este un brand polonez și a dovedit soluții recomandate de clienții noștri.
  • Oferim numai mașini de cea mai bună calitate și aspirăm permanent la îmbunătățirea calității lor.
  • Asigurăm o garanție profesională și un serviciu post-garanție. Inginerii noștri au cunoștințe și experiență adecvate în operarea și întreținerea mașinilor și sistemelor noastre pentru prelucrarea lemnului și prelucrarea metalelor.
  • Oferim traininguri și pachete dedicate de instruire în cadrul mașinilor convenționale de operare și programare a mașinilor cu comandă numerică (CNC - Computer Numerical Control) la sediul companiei noastre și la sediul clientului.
  • Experții noștri oferă informații complexe și consiliere profesională în alegerea soluțiilor optime pentru compania dvs. Puteți să vă bazați întotdeauna pe asistența profesională.

  Comentarii (0)
  Atentie!

  * Fotografiile și clipurile video prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

  Produs adăugat în comparator