0734 354 828 | vanzari@emasiniunelte.ro

Lista de produse dupa marca BENDMAK MAKINA

BENDMAK MAKINA a fost fondata in Bursa in anul 2008 si in scurt timp si-a facut un nume in productia de utilaje de inalta calitate. BENDMAK MAKINA  isi desfasoara activitatea intr-o fabrica din zona industriala Akçalar, printre alte marci de top. 

In spatiul de 30.000 de metri patrati lucreaza 225 de angajati, printre care ingineri cu studii si pregatire de top, tehnicieni si personal administrativ, toti specialisti in domeniul lor. Utilizand cea mai noua tehnologie, BENDMAK MAKINA produce cu rigurozitate diverse tipuri de masini pentru prelucrare metal, precum masini de indoit tevi, profile, masini de debitat cu plasma, masini de roluit, masini de perforat, dispozitive de bordurat si presat.

In mai putin de 10 ani, datorita unei politici orientate catre satisfactia clientilor si dorinta de a crea cele mai bune utilaje, BENDMAK MAKINA a castigat increderea clientilor lor nu numai in Turcia, ci peste tot in lume.

BENDMAK MAKINA isi propune sa continue sa indeplineasca si sa despaseasca standardele mondiale in productia, dezvoltarea, comercializarea si service-ul de masini pentru utilizari mecanice si speciale, iar marca comerciala sa fie dezvoltata prin investitii in infrastructura sa. BENDMAK MAKINA doreste sa dezvolte utilaje economice, dar fara a sacrifica calitatea, si reuseste acest lucru prin armonizarea experientei sale de productie cu inovatii. BENDMAK MAKINA este un partener de afaceri perfect pentru clientii sai.

BENDMAK MAKINA ofera clientilor sai gama de masini unelte de calitate, pentru prelucrare metal, cunoscute la nivel international pentru fiabilitatea si eficienta de care dau dovada, precum si servicii aditionale de consultanta tehnica gratuita, service autorizat asigurat de personal calificat, piese de schimb originale, punere in functiune.