Apelează: 0734 354 828

Lista de produse dupa marca ROHM

Un produs Röhm este mult mai mult decat un simplu dispozitiv de prindere Made in Germany. Este o promisiune. Aceasta promisiune nu este doar impletita cu calitatea si precizia, ci este si o chestiune de lucru impreuna si de modul in care se comporta si interactioneaza fiecare individ care dezvolta, produce si vinde produsele Röhm. In acest scop, ne-am dat codul nostru de conduita.

DOMENIILE DE EXPERTIZE ALE RÖHM SUNT BAZA SUCCESULUI CLIENTILOR NOSTRI.

Pe aceasta baza, ne asiguram ca interesele dvs. sunt ingrijite in cel mai bun mod posibil - pe parcursul intregului proces de dezvoltare a produsului.
De la faza de concept si procesarea completa a proiectului tehnic pana la productie.

Cu o retea mondiala de baze de productie, unitati de distributie, agenti si logistica optima de distributie, le garantam clientilor nostri flexibilitate maxima si servicii in orice moment.

In locatiile noastre de productie, folosim doar utilaje si tehnologie de ultima generatie. Exemple in acest sens includ masinile speciale de strunjire si frezat portal pentru prelucrarea pieselor de prelucrat cu diametre de pana la 4 metri si o greutate de pana la 25 de tone. Un alt exemplu este singura linie de asamblare a mandrinei de gaurit din lume pentru fabricarea complet automata a mandrinelor de gaurit fara cheie, cu autotensionare, cu falci plate. Aceasta linie de productie face posibila asamblarea aprox. 92.000 de mandrine in 3 schimburi in 5 zile lucratoare.

Intr-un proces complet automatizat, gravarea si controlul calitatii mandrinelor sunt integrate, precum si asamblarea pieselor individuale.

Mai puțin

Video demonstrative

Se afiseaza 1-12 din 21 produs(e)
Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator