Apelează: 0734 354 828

Lista de produse dupa marca RECI

Beijing Reci Laser Technology Co., Ltd este o întreprindere optică integrată, care este specializată în cercetare și dezvoltare și producția de lasere.

Sediul central este situat în parcul industrial Zhongguancun Innovation din Jiuxianqiao East Road, districtul Chaoyang, Beijing, iar fabricile sunt situate în parcul de înaltă tehnologie Yanjiao și parcul industrial Zhejiang.

Principalele produse includ laser cu fibră, laser ultrarapid, laser cu diodă, laser cu frecvență radio, tub laser CO2 și accesorii pentru aplicarea cu laser. Laserele cu fibră Reci sunt special concepute cu tehnologie anti-reflexie care ar putea tăia mai eficient cuprul, aluminiul și aurul. Gama de putere de ieșire a laserelor cu fibră cu un singur model este de la 1.000 W la 4.000 W, iar a laserelor cu fibră multimode este de la 4.000 W la 15.000 W.

Reci este situat în parcul industrial Zhongguancun Innovation, Jiuxianqiao East Road, districtul Chaoyang, Beijing. Acoperind o suprafață de 3.500 de metri pătrați, R&D deține peste 100 de experți și ingineri, care sunt profesioniști în optică, electronică, mecanică, proiectare structuri și software etc. Reci a obținut zeci de brevete din țară în străinătate.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)
Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator