Apelează: 0734 354 828

Produsele sunt expediate clientului în maximum 24 DE ORE de la data validării comenzii şi confirmării stocului produselor în România.

LIVRAREA GRATUITĂ este valabilă doar către localităţile din aria de acoperire Fan Courier. Lista acestor localităţi o găsiţi aici.

Pentru produsele fără stoc livrarea va fi procesată în maxim 7 zile de la data validării şi confirmării comenzii din partea unui reprezentant eMasiniUnelte.ro

Ne străduim să expediem până la sfârşitul programului de lucru toate comenzile sosite până în orele 16.00 (în zilele lucrătoare), coletul urmând să ajungă la dumneavoastră în cel mai scurt timp (prin curier rapid). Adresa de livrare se completează în momentul în care vă faceţi prima dată cont pe site, cu ajutorul unui formular.

Adresa de livrare poate fi aceeaşi cu adresa de facturare, însă aveţi opţiunea să alegeţi şi o altă adresă pentru livrare. Vă rugăm să introduceţi informaţii exacte şi complete, inclusiv codurile poştale, pentru a trimite produsele la locaţia solicitată.

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator