Apelează: 0734 354 828

Lista de produse dupa marca KIPOR

KIPOR, ca o companie internationalizata care a integrat R&D, productie, marketing pe motoare si produse de putere, se angajeaza sa ofere clientilor solutii de energie inovatoare si de inalta eficienta.

Cu decenii de dezvoltare, produsele KIPOR au fost bine recunoscute in peste 150 de tari si regiuni. Dezvoltarea in plina expansiune a KIPOR pe piata globala este atribuita strategiei sale de dezvoltare, conform careia dezvoltarea durabila trebuie sa fie strans legata de tinta economica „low carbon”. In intregul proces, de la cercetare si dezvoltare pana la productie, conceptul de economisire a energiei si protectie a mediului este intotdeauna in mintea profunda a familiei KIPOR.

AIn calitate de producator excelent de sistem complet de alimentare, KIPOR are avantajul sau unic in fabricarea de motor, grup electrogen, putere fara interferente, dulap de comutare si comutator de transfer automat. Toate componentele sunt de la unicul producator si sunt proiectate pentru o functionare cooperanta si lina, astfel incat clientilor KIPOR pot fi furnizate solutii de inalta eficienta, rentabile si fara probleme.

Datorita calitatii inalte, produselor cu durabilitate buna si tehnologiei de incredere, fiabilitatea solutiilor integrate de alimentare KIPOR este mult imbunatatita. Performanta optimizata a motorului si post-tratarea de inalta precizie garanteaza o solutie cost-beneficiu. Solutiile noastre sistematice complete va vor oferi cele mai bune servicii de eficienta, fiabilitate si intretinere.

Performanta excelenta, eficienta ridicata, emisii scazute, KIPOR crede intotdeauna ca inovatia conduce puterea viitoare!

Automatizari generatoare

Kipor KPA40100DQ53A Automatizare generatoare 400V, 100A

Pret la cerere

Solicita o oferta
Automatizari generatoare

Kipor KPA40125DQ53A Automatizare generatoare 400V, 125A

Pret la cerere

Solicita o oferta
Automatizari generatoare

Kipor KPA40160DQ53A Automatizare generatoare 400V, 160A

Pret la cerere

Solicita o oferta
Turnuri de lumina

Kipor KLJ 400-4 turn de iluminat 4x400W, halogen, telescopic

Pret la cerere

Solicita o oferta
Turnuri de lumina

Kipor KLJ400-2 turn de iluminat 2x400W, halogen, telescopic

Pret la cerere

Solicita o oferta
Se afiseaza 1-12 din 17 produs(e)
Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator