Transpaleti Unicraft – solutia ideala pentru deplasarea greutatilor

transpaleti Unicraft

Transpaleti unicraft

De cele mai multe ori manipularea unor sarcini cu greutati ridicate necesita timp si o forta considerabila.

In acest context, nu poate fi pusa la indoiala utilitatea utilizarii unui transpalet care asigura deplasarea sigura a sarcinilor grele eficientizand acest proces prin reducerea semnificativa a timpului necesar realizarii operatiunii si fortei necesare.transpaleti Unicraft - transpalet foarfeca -

Pe piata de profil din tara noastra sunt oferiti numeroase tipuri de transpaleti, ca de exemplu transpaleti standard, transpaleti cu cantar, transplaeti tip foarfeca, transpaleti eelctrici si semi-electrici, diferite tipuri de transpaleti specializati (de exemplu, transpaleti pentru sarcini cilindrice).

Tipuri de transpaleti

transpaleti Unicraft - transpalet standardReferitor la modelele de transpaleti standard, acestia fac referire la transpaletii clasici intalniti in orice depozit de marfa.

In categoria acestora pot fi, de asemenea, incadrati si transpaletii cu furci scurte (acestia sunt ideali pentru manipularea sarcinilor grele in spatiile inguste) si transpaletii cu furci lungi (acestia sunt ideali pentru manipularea sarcinilor cu greutati si dimensiuni de gabarit mari).

Un transpalet este recomandat a fi utilizat pentru ridicarea sarcinilor cu greutate mare de la sol si deplasare acestora pe distante scurte.

In ceea ce priveste modelele de transpaleti cu cantar, acestia sunt constructiv asemanatori cu transpaletii standard.transpaleti Unicraft - transpalet cu cantar si imprimanta

Suplimentar, acesti transpaleti sunt echipati cu un sistem de cantarire (cantar) care asigura cantarirea sarcinilor ridicate si permit afisarea acestora cu ajutorul unui afisaj digital.

O categorie speciala de transpaleti cu cantar o reprezinta transpaletii cu cantar si imprimanta.

Acestia sunt dotati suplimentar cu un sistem de printare de tip imprimanta a masei cantarite si afisate cu ajutorul afisajului digital.

In ceea ce priveste modelele de transpaleti cu cantar trebuie avut in vedere ca diferitele modele pot avea erori de masurare mari (de exemplu sunt modele care garanteaza o precizie a cantaririi de 10-20 kg, dar si modele care au o abatere de maxim 1-2 kg).

Transpaletii cu cantar sunt utilizati, in special, in depozitele in care este necesara urmarirea greutatii coletelor expediate, mai ales pentru transportul lor cu masini cu tonaj restrictionat.

Referitor la transplaetii foarfeca, acestia se caracterizeaza prin posibilitatea ridicarii sarcinilor pana la inaltimi mai mari (800 – 900 mm), fiind prevazuti cu sistem de ridicare tip foarfeca, fiind recomandati pentru exploatarea in diferite depozite in care este necesara ridicarea sarcinilor la nivelul rafturilor.transpaleti Unicraft - transpalet foarfeca

Pentru alegerea corecta a unui transpalet este recomandat sa se aiba in vedere sarcina maxima ce trebuie ridicata, inaltimea maxima de ridicare, distanta pe care sarcina trebuie deplasata, precum si specificul activitatii pentru care este utilizat acesta.


Modelele de transpaleti Unicraft pot fi comandate atat pe site-ul dedicat unicraft.store.ro, cat si pe site-ul multimarca eMasiniUnelte.ro, unde personalul nostru va ofera consilierea tehnica de care aveti nevoie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns