Scule pentru gaurit metal

Scule pentru gaurit metal
Scule pentru gaurit metal

Scule pentru gaurit metal

Dacă sunteți în căutarea unor scule pentru gaurit metal, unelte de găurire a metalelor de precizie excelentă, nu mai căutați pentru că această noi avem ceea ce vă trebuie!

Scule pentru gaurit metal din materiale HSS și HSSE pentru oțel, cu grosimi de până la 20 mm, și pentru oțel inoxidabil, cu grosimi de până la 12 mm.

Unelte de găurit metale HSS și HSSE pentru oțel cu grosimea de până la 20 mm și pentru oțel inoxidabil cu grosimea de până la 12 mm.

  • HSSE este utilizat în mașinile-unelte pentru găurirea oțelului inoxidabil.
  • HSS este utilizat în mașinile-unelte pentru a găuri oțeluri.

Scule de găurit metale pentru aluminiu și metale neferoase.

Scule pentru gaurit metal (aluminiu și metale neferoase):

Aluminiul și metalele neferoase sunt metale moi care necesită unelte speciale pentru găurire. Uneltele trebuie să fie confecționate dintr-un metal dur, cum ar fi oțelul rapid (HSS).

Burghiele HSS sunt utilizate pentru a tăia stratul de suprafață al piesei de prelucrat pentru a avea acces la materialul de dedesubt. Acest lucru se realizează prin utilizarea diferitelor tipuri de oțeluri, care le determină duritatea și, prin urmare, modul în care se comportă în timpul utilizării.

Scule pentru gaurit metal speciale speciale, cum ar fi burghie de găurit cu miez, burghie de găurit cu autocentrare, freze, contraforaje și burghie de centrare pentru o gamă largă de aplicații pe mașini-unelte moderne.

  • Burghiele sunt folosite pentru a găuri centrul unei găuri.
  • Burghiele cu autocentrare au un vârf conic care împiedică avansarea burghiului.
  • Frezele sunt folosite pentru frezarea suprafețelor plane pe metal și, de asemenea, pentru îndepărtarea bavurilor din găurile executate cu burghie și freze de capăt.

De reținut: Dacă sunteți în căutarea unor unelte de găurire a metalelor de precizie excelentă, nu mai căutați, deoarece această companie are ceea ce vă trebuie!

Dacă sunteți în căutarea unor unelte excelente de găurire de precizie a metalelor, nu mai căutați, deoarece această companie are ceea ce vă trebuie!

Au o gamă largă de scule de găurit metale pentru o gamă largă de aplicații pe mașini-unelte moderne.

Ofertam pe piata din Romania scule pentru gaurit metal de la RUKO Germania

Concluzie

Sperăm că acest articol v-a ajutat să înțelegeți importanța utilizării unor unelte de găurire a metalelor de calitate. Dacă sunteți în căutarea unor unelte de găurire a metalelor de precizie excelentă, nu mai căutați, deoarece această companie are ceea ce vă trebuie!




Fii primul care comentează

Lasă un răspuns