Strunguri pentru lemn gama Winter Germania – noi solutii de prelucrare

strunguri de lemn winter emasiniunelte.ro

Utilizati strunguri pentru lemn? Desfasurati activitati de prelucrare a lemnului prin strunjire si sunteti mereu in cautarea unor alternative de prelucrare deoarece variantele de pe piata de profil va limiteaza?

Datorita deselor solicitari avute pentru diferite echipamente, inclusiv strunguri de lemn, pe care portofoliul nostru de produse nu le putea acoperi, eMasiniUnelte (distribuitor masini unelte Romania) a inceput o noua colaborare cu un producator german de masini-unelte.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor de prelucrare ale clientilor nostri, eMasiniUnelte a introdus o noua gama de utilaje, si anume gama Winter, care ofera numeroase modele in ceea ce priveste utilajele pentru prelucrarea lemnului.strunguri de lemn winter - KD 1270 Pro emasiniunelte.ro

Gama Winter se caracterizeaza prin calitatea germana pe care o reflecta in utilajele produse si tehnologiile moderne de prelucrare pe care le propune.

Din aceasta noua gama, eMasiniUnelte va propune cateva modele de strunguri de lemn cu copiator care se deosebesc ca si capacitati de prelucrare de ofertele altor marci prezente pe piata din Romania.

Principalele diferente dintre aceste strunguri de lemn si variantele existente deja pe piata de profil trebuie remarcate dimensiunile maxime de prelucrare si modalitatea de realizare a copierii.

Sunteti in cautarea unui strung de lemn care sa va permita sa prelucrati diametre mari?

In acest caz modelele de strunguri din gama Winter reprezinta solutia potrivita pentru necesitatile dumneavoastra de prelucrare.

Aceste strunguri de lemn pot prelucra piese cu diametre de pana la 1200 mm cu puntea batiu damontata si pot copia piese cu diametre de pana la 420 mm.

Un alt atuu important al acestor strunguri de lemn il reprezinta papusa fixa livrata standard care, spre deosebire de alti producatori, este prevazuta cu inele ce asigura o mai buna sustinerea pieselor lungi de prelucrat.strunguri de lemn winter luneta fixa emasiniunelte.ro

Aceste strunguri de lemn sunt echipate cu sisteme de reglare continuu variabil a turatiei axului facilitand prelucrarea unei game largi de piese, cu diametre si lungimi diferite, precum si din diferite esente de lemn.

Modelele de strunguri de lemn cu dispozitiv de copiere din gama Winter se deosebesc, de asemenea, de modele asemanatoare propuse de alti producatori prin dotarea standard cu un dispozitiv de schimbare a sensului de rotatie a axului.

Cele doua modele de strunguri de lemn care ies in evidenta din gama Winter sunt KD 1270 Pro si KD 1270 Pro-EV.strunguri de lemn winter - KD 1270 Pro-EV emasiniunelte.ro

Principala diferenta dintre cele doua modele este dotarea lui EV cu un dispozitiv de avans continuu electronic cu decuplare manuala.

Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, eMasiniUnelte isi propune sa ofere in permanenta strunguri de lemn care sa se caracterizeze prin calitate si tehnologii moderne de prelucrare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns