Masina de gravat si taiat cu laser CO2 cu 2 capete de taiere

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 cu 2 capete de taiere
Masina de gravat si taiat cu laser CO2 cu 2 capete de taiere

Suntem bucurosi sa va prezentam una dintre cele mai performante masini de taiat laser din industrie, masina de gravat si taiat cu laser CO2 cu 2 capete de taiere cu caracteristici tehnice de top.

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 cu 2 capete de taiere

Aceasta masina de gravat si taiat cu laser este un utilaj modern cu o gama larga de utilizare in tehnica de prelucrare a materialelor cum ar fi: lemn, sticla organica, plastic, imbracaminte, hartie, piele, cauciuc si alte materiale ne-metalice.

Caracteristici tehnice pentru masina de gravat si taiat cu laser CO2 cu 2 capete de taiere

Temperatura de lucru a acestei masini este intre 15 si 45 de grade Celsius, oferind o operare stabila si fiabila in diferite conditii de mediu. Acuratetea de taiere este de +/- 0,1 mm pe metru, asigurand o precizie maxima in procesul de prelucrare. Greutatea aproximativa a masinii este de 500 kg, ceea ce o face usor de manevrat si instalat.

Masina este echipata cu software-ul CorelDraw, AutoCAD si Photoshop, care permit crearea si editarea design-urilor inainte de a le taia. Motorul stepper asigura o precizie ridicata si o viteza de prelucrare mare. Latimea de lucru a masinii este de 1800 mm, iar lungimea de prelucrare pe axele x si y sunt 1600 mm si 1200 mm respectiv.

Masina poate functiona in conditii de umiditate relativa intre 5% si 95%, iar interfata USB 2.0 permite conectarea cu alte dispozitive pentru transferul de date sau controlul masinii. Ghidajul liniar pe axe x si y asigura o precizie maxima in taiere.

Fascicul laser este de tip CO2 si poate atinge o putere maxima de 2 x 100 W. Sistemul de operare compatibil este Windows 95, 98, 2000, XP, Vista, 7, 8, 10 (32/64 bit) si sunt suportate urmatoarele formate: PLT, AI, DST, DXF, BMP. Puterea totala consumata este de 1000 W.
Masina are o lungime de 2200 mm, inaltime de 1020 mm, rezolutie mecanica de 0,0254 mm si are 2 capete pentru taiere.

Instrumentul de debitare din aceasta tehnica este un fascicul laser cu densitate mare de energie care taie materialul. Taierea cu laser este recomandata pentru prelucrarea metalelor, metalelor neferoase si materialelor compozite. Procesul de taiere cu laser se bazeaza pe efectul fasciculului laser la punctul sau de focalizare, unde densitatea si puterea acestuia sunt cele mai mari, provocand topirea rapida, evaporarea si incalzirea materialului taiat la temperatura de aprindere.

Locul de actionare al fasciculului pe material este curatat cu un gaz care curge de-a lungul axei fasciculului, indepartand materialul topit. Taierea cu laser este una dintre tehnicile de procesare a materialelor la cald.

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 cu 2 capete de taiere este dotata cu un agent de racire, datorita caruia, cand lichidul atinge temperatura alarmanta, agregatul incorporat raceste foarte repede sistemul de racire al tubului laser. Masa sub forma de fagure este indispensabila in taierea materialelor, avand rol de evacuare a fumului. Pompa de apa utilizata pentru racirea tubului de laser, protejeaza sistemul impotriva supraincalzirii.

Mufa USB permite conectarea masinii la un laptop sau notebook. Masina este echipata cu un ecran LCD de pe care se poate ajusta, printre altele, si inaltimea mesei. Platforme duble pentru taiere si gravare. Utilajul vine cu o masa tip foarfeca si o masa tip fagure. Sunt utilizate lentile optice SUA II-VI (optica americana de la American Photonics) – imbunatatire dovedita a transmisiei cu 14%, comparativ cu alte sisteme optice.

Suntem siguri ca acest produs va satisface nevoile dumneavoastra de taiere laser si va asteptam sa il incercati.

COMANDA ACUM: Masina de gravat si taiat cu laser CO2 cu 2 capete de taiere – LC 1612ZD2

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns