Masini hidraulice pentru decupat

Masini hidraulice pentru decupat

Conține 2 produse.
Showing 1 - 2 of 2 items
 • Masina hidraulica pentru decupat Bernardo HA 200 x 4
  06-1885

  Masina hidraulica pentru decupat HA 200 x 4 este prevazuta cu sistem de actionare hidraulic ce garanteaza o productivitate ridicata. Gama de accesorii standard (cutite debitare, limitatoare, pedala de actionare etc.) recomanda aceasta masina pentru utilizatorii profesionisti si producatorii de serii mici si medii.

  5 692 € fără TVA 5 929 € -4%
  32 512 lei cu TVA
 • Masina hidraulica pentru decupat Bernardo HA 220 x 6
  06-1886

  Masina hidraulica pentru decupat HA 220 x 6 este dotata cu un sistem de actionare hidraulic ce garanteaza o productivitate ridicata. Aceast masina este dotata cu o gama ridicata de accesorii standard (cutite debitare, limitatoare, pedala de actionare etc.). Aceasta masina este destinata exploatarii de catre utilizatorii profesionisti si producatorii de serii mici si medii.

  7 202 € fără TVA 7 502 € -4%
  41 137 lei cu TVA

Prelucrarile metalice presupun decuparea foii metalice dupa anumite sabloane.

In atelierele de productie in care aceasta activitate se realizeaza cu frecventa, achizitia unei masini pentru decupat hidraulice reprezinta solutia optima pentru obtinerea produselor finite la cel mai bun pret de productie si cea mai buna calitate.

Cu o productivitate ridicata, aceste modele de masini de decupat pot fi achizitionate atat intern, cu livrare din stoc in 48 ore, precum si direct de la furnizori externi, prin achizite intracomunitara.