Lista produselor producătorului EMT

Expert Moldova Trading, companie cu o experienta de 23 de ani in cadrul vanzarilor de utilaje pentru sectorul agricol si industrial, si-a pastrat de-a lungul anilor aceleasi principii si ambitii: de a oferi o gama diversa de produse de calitate la cel mai bun pret. Expert Moldova Trading promoveaza valori esentiale precum profesionalism, responsabilitate, implicare, angajament, integritate.


EMT® este marca inregistrata, fiind elementul distinctiv utilizat de Expert Moldova Trading pentru a identifica si distinge produsele proprii. Suntem un partener complet, asa incat alaturi de gama de utilaje EMT® oferim servicii pentru ca achizitiile realizate sa reprezinte o experienta cat mai placuta. Sunt disponibile servicii de instalare, reparatii si intretinere utilaje. Produsele achizitionate din magazinele noastre fizice si online beneficiaza de garantie de 24 de luni la persoane fizice si 12 luni la persoanele juridice, respectarea politicii de retur, livrare prompta si transport gratuit.


Gama de produse EMT: Aparate de muls EMT, Bidoane de transport EMT, Separatoare de smantana EMT, Tancuri de racire EMT, Accesorii EMT.

Showing 1 - 1 of 1 item