Apelează: 0734 354 828

Magnet pentru ridicare Unicraft PLM 1001

Acest magnet se cupleaza si se decupleaza prin intermediul manetei de actionare
Eficienta ridicare
Magnet pentru ridicare Unicraft PLM 1001
  • -603 lei
Acest magnet se cupleaza si se decupleaza prin intermediul manetei de actionare
Eficienta ridicare
Magnet pentru ridicare Unicraft PLM 1001
Magnet pentru ridicare Unicraft PLM 1001
Acest magnet se cupleaza si se decupleaza prin intermediul manetei de actionare Eficienta ridicare Magnet pentru ridicare Unicraft PLM 1001
Transport gratuit
Transport gratuit

Magnet pentru ridicare Unicraft PLM 1001

  • Sarcina maxima piese plate: 1000 kg
  • Sarcina maxima piese rotunde: 500 kg

Unicraft PLM 1001 este destinat ridicarii si transportului sarcinilor metalice plate de pana la 1000 kg sau rotunde de pana la 500 kg, fara sa fie necesare cabluri de ridicat sarcini sau chingi si face posibil un castig de timp in procesul manipularii pieselor metalice.

UC.6171310
Disponibil in stoc furnizor

PRP (în ultimile 30 zile): 5.440 lei -603 lei

4.838 lei cu TVA

🟥 Plătește prin TRANSFER BANCAR și BENEFICIAZĂ de 3% DISCOUNT

Detalii și descriere

  • Acest magnet pentru ridicare este un dispozitiv robust ce asigura conditii excelente de utilizare pentru cei care doresc sa lucreze rapid si in siguranta
  • Principalele avataje obtinute in urma utilizarii unui magnet de ridicare sunt campul magnetic optimizat, fara interferente notabile, faptul ca un magnet permanent este disponibil fara a fi necesara o sursa de curent, precum si greutate unitara redusa ce faciliteaza manevrarea acestuia
  • Se utilizeaza magenti pentru ridicare pentru diferite aplicatii precum incarcarea, descarcarea, transportul si manevrarea diverselor piese metalice in depozite de materiale, docuri, intreprinderi mecanice, santiere navale, fabrici de confectii metalice etc.
  • Acest magnet de ridicat sarcini serveste la manipulare cu material plan si circular de exemplu in ateliere de productie, depozite de materiale metalurgice, la manipulare de langa foarfece, prese, masini de taiere si de prelucrare a metalelor, la schimbarea formelor din prese cu injectare etc.
  • Acest magnet se cupleaza si se decupleaza prin intermediul manetei de actionare si nu necesita intretinere

Caracteristici tehnice

Lungime (L)
266 mm
Greutate aproximativa
43 kg
Sarcina maxima piese plate
1000 kg
Sarcina maxima piese rotunde
500 kg
Inaltime (H)
158 mm

Despre UNICRAFT Germania

UNICRAFT - Produse de calitate la un pret rezonabil

Daca doriti sa achizitionati produse la un pret foarte rezonabil, atunci aveti garantia ca veti lua decizia corecta cu UNICRAFT. Datorita designului inteligent si de ultima generatie, precum si a utilizarii componentelor de inalta calitate, puteti fi siguri ca veti achizitiona un produs care garanteaza fiabilitate maxima si siguranta operationala. O comparatie a preturilor intre produse cu adevarat echivalente si comparabile va ofera asigurarea ca achizitionarea unui produs de marca de catre UNICRAFT va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta de utilizare, caracteristici, calitate, inginerie si performanta la pret si este achizitia potrivita decizie pentru tine.

Comentarii (0)
Atentie!

* Fotografiile și clipurile video prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Sarcina maxima
Sarcina maxima piese plate 1000 kg
Sarcina maxima piese rotunde 500 kg
Dimensiuni de gabarit
Lungime (L) 266 mm
Inaltime (H) 158 mm
Greutate
Greutate aproximativa 43 kg
Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator