Informații și comenzi: 0763 502 222 | office@emasiniunelte.ro
Ferastraie circulare de mana

Ferastraie circulare de mana

Conține 6 produse.
Showing 1 - 6 of 6 items
 • Ferastrau circular de mana Holzmann DBS 125
  DBS125_230V

  HOLZMANN DBS 125 este un ferastraul circular de mana ideal pentru realizarea aplicatiilor de debitare a lemnului, laminatelor, pieselor ceramice, aluminiului etc. fiind recomandat pentru exploatarea in santierele de constructii si montaje. Acest model poate fi utilizat pentru realizarea operatiunilor de retezare, decupare si faltuire

  87 € fără TVA
  416 lei cu TVA
 • Ferastrau circular de mana Holzmann TAS 89M
  TAS89M_230V

  HOLZMANN TAS 89M este un ferastraul circular de mana ideal pentru realizarea aplicatiilor de debitare a lemnului, laminatelor, pieselor ceramice, aluminiului etc. fiind recomandat pentru exploatarea in santierele de constructii si montaje. Acest model poate fi utilizat pentru realizarea operatiunilor de retezare, decupare si faltuire

  123 € fără TVA
  588 lei cu TVA
 • Ferastrau circular de mana Holzmann TAS 165
  TAS165

  Ferastrau circular de mana TAS 165 TAS 165 ste ideal pentru utilizari pe santierele de constructii si montaje. Modelul ofera rezultate optime pentru operatiuni de retezare, decupare, faltuire si taieri unghiulare, precum si inclinate pentru diferite tipuri de materiale ca de exemplu: multiplex, placaje din pal, lemn masiv, profile din aluminiu etc.

  131 € fără TVA
  626 lei cu TVA
 • Ferastrau circular de mana Holzmann TAS 165Pro
  TAS165PRO

  Ferastraul circular de mana TAS 165Pro este ideal pentru exploatarea in constructii si montaje. Modelul ofera rezultate optime pentru operatiuni de retezare, decupare, faltuire si taieri unghiulare, precum si inclinate pentru diferite tipuri de materiale ca de exemplu: multiplex, placaje din pal, lemn masiv, profile din aluminiu etc. fiind prevazut cu viteza variabila ajustabila continuu.

  176 € fără TVA
  841 lei cu TVA
 • Ferastrau circular de mana Bernardo TKS 55
  09-1010

  Ferastraul circular de mana TKS 55 este ideal pentru utilizari pe santierele de constructii si montaje. Modelul ofera rezultate optime pentru operatiuni de retezare, decupare, faltuire si taieri unghiulare, precum si inclinate pentru diferite tipuri de materiale ca de exemplu: multiplex, placaje din pal, lemn masiv, profile din aluminiu etc.

  290 € fără TVA
  1 386 lei cu TVA
 • Ferastrau circular de mana Bernardo TKS 85
  09-1011

  Ferastraul circular de mana TKS 85 este ideal pentru utilizari pe santierele de constructii si montaje avand dimensiunid e taiere superioare modelului TKS 55. Modelul ofera rezultate optime pentru operatiuni de retezare, decupare, faltuire si taieri unghiulare, precum si inclinate pentru diferite tipuri de materiale ca de exemplu: multiplex, placaje din pal, lemn masiv, profile din aluminiu etc.

  440 € fără TVA
  2 103 lei cu TVA

Intr-un atelier de prelucrare a lemnului pot aparea frecvent situatii in care este necesara debitarea unei piese din lemn, longitudinal sau transversal.

Pentru realizarea diferitelor debitari ale pieselor din lemn pot fi utilizate cu succes modelele de fierastraie circulare de mana.

Un fierastrau circular de mana este o masina debitat lemn prevazuta cu disc circular care asigura taiere materialului lemnos pe o axa rectilinie.

Un astfel de ferastrau circular de mana ofera numeroase avantaje fiind usor ca si greutate si permitand utilizarea mobila atunci cand este cazul.

Aceste modele de ferastraie circulare de mana sunt recomandate pentru exploatarea pe santierele de constructii sau in lucrarile de montaj.

Aceste fierastraie debitare lemn sunt extrem de utile facilitand realizarea operatiunilor de prelucrare rapid si fara costuri suplimentare.

Aceste modele de fierastraie pentru lemn pot fi utilizate pentru operatii de retezare, decupare, faltuire, taieri unghiulare si taieti inclinate a diferitelor tipuri de materiale, ca de exemplu: multiplex, placaje din PAL, lemn masiv, profile din aluminiu etc.

Aceste fierastraie de mana pot fi echipate cu sine de ghidare optionale cu lungimi de pana la 800 mm care pot fi unite cu ajutorul unor elementi de imbinare.

Sinele de ghidare ale acestor fierastraie circulare manuale sunt prevazute cu straturi de cauciuc antialunecare ce faciliteaza prelucrarea optima.

Aceste modele de fierastraie pentru lemn permit debitarea de piese cu grosimi de pana la 85 mm la 90° si pana la 60 mm la 45° asigurand o putere mare de prelucrare datorita motoarelor puternice.

Performantele unui fierastrau circular de mana sunt influentate direct de calitatea discului circular cu care este echipat, motiv pentru care se recomanda utilizarea de consumabile de calitate.

Raportul cost-beneficiu ideal oferit de aceste fierastraie le recomanda atat pentru exploatarea de catre amatori, precum si pentru exploatarea profesionala, in regim intensiv.

Aceste fierastraie lemn multifunctionale garanteaza obtinerea de debitari de precizie si realizarea de taieri drepte.

Gama de fierastraie circulare de mana pe care v-o prezentam se adreseaza atat utilizatorilor amatori, cat utilizatorilor profesionisti din ateliere de prelucrare a lemnului cu productie de serie.

eMasiniUnelte va ofera solutia potrivita necesitatilor dumneavoastra de prelucrare si bugetului disponibil.