0763 502 222 | vanzari@emasiniunelte.ro

Masa de lucru cu sertare pentru masini de filetat Cormak 900x600 mm

 • Produs nou
Masa are 2 dulapuri si 2 sertare pentru scule
Blatul mesei este echipat cu canale (fante) in T fiind perfect pentru lucrari de filetare
Masa are 2 dulapuri si 2 sertare pentru scule
Blatul mesei este echipat cu canale (fante) in T fiind perfect pentru lucrari de filetare
Masa are 2 dulapuri si 2 sertare pentru scule Blatul mesei este echipat cu canale (fante) in T fiind perfect pentru lucrari de filetare
Blatul mesei este echipat cu canale (fante) in T fiind perfect pentru lucrari de filetare

Batiu cu sertare pentru masini de filetat 900x600 mm

 • Lungimea batiului (mesei): 900 mm
 • Latimea batiului (mesei): 600 mm

Aceasta masa cu sertare este compatibila cu masinile de filetat marca CORMAK sau cu alte masini de filetat de la diversi producatori (contactati-ne pentru a verifica compatibilitatea, inainte de comanda).

4.956 lei

 
 • Are orificii dedicate pentru montarea bratului masinii de filetat
 • Blatul mesei este echipat cu canale (fante) in T fiind perfect pentru lucrari de filetare
 • Masa are 2 dulapuri si 2 sertare pentru scule
Greutate aproximativa
100 kg
Lungime (L)
900 mm
Latime (l)
600 mm
Inaltime (H)
700 mm
CK.MASA900_600

Cu mai mult de 6000 m2 de spațiu de depozitare așteptăm clienții cu aproimativ 5500 de mașini și sisteme. Astfel putem gestiona rapid și eficient fiecare comandă. Noi garantăm calitatea dovedită a produselor noastre și conformitatea acestora cu directivele și prevederile în vigoare.

CORMAK JERZY ZALEWSKI este un efect al celor mai bune solutii dovedite intr-o perioada de 20 de ani. Soluțiile au fost testate atât în ​​industria grea cât și în magazinele meșteșugărești. Aceste soluții s-au dovedit în timp și constituie astăzi baza unui standard corect.

De ce să alegeți CORMAK?

 • CORMAK este un brand polonez și a dovedit soluții recomandate de clienții noștri.
 • Oferim numai mașini de cea mai bună calitate și aspirăm permanent la îmbunătățirea calității lor.
 • Asigurăm garanție și un serviciu post-garanție. Inginerii noștri au cunoștințe și experiență adecvate în operarea și întreținerea mașinilor și sistemelor noastre pentru prelucrarea lemnului și prelucrarea metalelor.
 • Oferim traininguri și pachete dedicate de instruire în cadrul mașinilor convenționale de operare și programare a mașinilor cu comandă numerică (CNC - Computer Numerical Control) la sediul companiei noastre și la sediul clientului.
 • Experții noștri oferă informații complexe și consiliere profesională în alegerea soluțiilor optime pentru compania dumneavostră.

Puteți să vă bazați întotdeauna pe asistența profesională.

Nota Comentarii (0)

Atentie!

* Fotografiile și clipurile video prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.