Informații și comenzi: 0734 354 828 | vanzari@emasiniunelte.ro

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS.

Site-ul www.eMasiniUnelte.ro va fi denumit in continuare "site-ul".

Drepturi de autor

Copyright © 2015 EXPERT MASINI UNELTE SRL. 
Toate drepturile rezervate, conform Legii nr. 18/1996 privind drepturile de autor.

Intregul continut al site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice, software si alte elemente similare), este proprietatea exclusiva a SC Expert Masini Unelte SRL. Continutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formã, incluzând dar nelimitandu-se la forma electronica, fara permisiunea scrisa a SC EXPERT MASINI UNELTE SRL.

Confidentialitate

Daca utilizati site-ul, se presupune ca sunteti de acord ca SC Expert Masini Unelte SRL poate inregistra si stoca informatii despre dvs., obtinute cu acordul dvs. prealabil, si le poate utiliza in scopul desfasurarii in conditii optime a colaborarii noastre si al promovarii serviciilor oferite de SC Expert Masini Unelte SRL. Aceste informatii, dar nu si datele dvs. de identitate (nume, adresa fizica si de e-mail, nr. de telefon), pot fi puse la dispozitia unor terte parti in scopul identificarii unor solutii de imbunatatire a serviciilor pe care vi le ofera SC Expert Masini Unelte SRL (studii statistice, studii de piata etc.). Fac exceptie cazurile in care dezvaluirea identitatii dvs. este necesara in scopul respectarii si aplicarii legii.

Utilizarea informatiilor personale

Informatiile despre dvs. pot fi folosite de SC Expert Masini Unelte SRL doar in scopul comercializarii produselor si serviciilor oferite, de exemplu pentru:
a. procesarea comenzilor sau cererilor dvs. 
b. oferte de servicii si produse 
c. facturare
d. solutionarea cererilor, intrebarilor sau reclamatiilor dvs.
e. realizarea unor studii de piata si de produs si marketingul produselor, al serviciilor
SC Expert Masini Unelte SRL si al serviciilor furnizorilor si partenerilor sai.
f. contactarea prin posta sau prin oricare alte mijloace in legatura cu produsele oferite de SC Expert Masini Unelte SRL sau cu produse oferite de parteneri sau furnizori ai SC Expert Masini Unelte SRL care prezinta, in opinia noastra, interes pentru dvs.
g. inregistrarea dvs. in vederea acordarii de reduceri, bonusuri, credite etc.

Limitarea responsabilitatii

SC Expert Masini Unelte SRL si furnizorii/partenerii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al/in timpul utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora. Desi face toate eforturile in acest sens, SC Expert Masini Unelte SRL nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, ca utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice Internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor), ca informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte si la zi.
SC Expert Masini Unelte SRL nu este responsabila in nici un fel pentru folosirea ne-autorizata a informatiilor prezente in acest site, fara a se consulta in prealabil si consultantii nostri. Este posibil ca unele informatii sa nu mai fie de actualitate si in vigoare, ca urmare a unor schimbari legislative ulterioare.

Utilizarea site-ului

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

Modificari

SC Expert Masini Unelte SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate in aceasta pagina si vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului dupa efectuarea oricaror modificari inseamna acceptarea implicita a acestora de catre dvs.

Pentru reclamatii si sesizari privind copierea ilegala a informatiilor din acest site, ne puteti contacta la telefon 0765 533 282 sau 0734-354.828 sau pe email la office@eMasiniUnelte.ro

Va multumim!

Echipa Expert Masini Unelte